Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 2-series

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Belli bir kitleyi hedef alan aşağlayıcı ve hor gören yazılar yazmaya devam ederseniz konuyu kapatırım... Kapatırım, iki kere bile düşünmem... Ufacık bir pişmalık bile yaşamam, üzülmem... Arkama bile dönüp bakmam... Çok kindarımdır, bu konuya mesaj atan herkesi fişler, ileride yazacakları mesajları gizlerim... Silmem, gıcıklık yaparım...

Anlayana(!)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bence efsane olmuş ama içimdeki e46 kasası sevgisi asla ve asla bitmeyecek. günün birinde 100k param olursa eğer paramın bi kısmıyla 320 325 hatta 330ci alır üzeriylede tamamen arabayı sıfıra çeviririm. hayalim bu tabi.

ama mutlaka alınabilirlik olan bi araç. heleki 5 kasa rezilliğinden sonra. şahsi görüşüm benim bunlar. OOWW YOOOW 5 İĞRENÇMİ YOOW dersenizde eheh der güler geçerim. dümdüz kıçlı mondeodan zerre farkı yok benim için 5 kasanın.

para olsada alsak şunun m235 inden
Sosyal ağlarda paylaş

1 serisi coupe ve cabrio'yu 2' olarak mı satıyorlar şimdi? Aynı şey 3 için de mi geçerli, 4 mü olacak 3'ün coupe cabrio modelleri? Yanlış mı anlıyorum yoksa? Gerçekten gerek var mı bu kadar çeşitliliğe? Samsung gibi oldu Almanlar, Merc de BMW de deli gibi model basıyor. Gerçekten gerek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

eskisinden ne farki var ki? Adam gibi daha rahat bile oldu.
1 3 kapi
1 5 kapi
1 coupe
3 sedan
3 station
3 coupe
3 cabrio
3 GT
3 compact (1 den once)

gerisini saymaya gerek yok.
coupe ve cabriolar cift sayilara cikti. 1 ise 2, 3 ise 4.

fazladan gelen bi gt ler var.
Bundan sonrada artik tek bir seride 6 tane araba olmasin diye mantikli bi ayrim soz konusu.

Herkes sonucta kasa koduyla bilmiyordu arabalari.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence iyi oldu. Daha önce Mercedes'in de CLK için benzerini yaptığı bir uygulamayı BMW daha başarılı olarak uyguladı bence.

Sadece 3 Coupe'un ismini 4 olarak adlandırmadılar ayrıca arabalar da birbirlerinden farklılaşıyor.

Örneğin yeni 3 Serisi ile 4 Serisi'nin boyutları arasında önemli bir fark var ki bu da sınıfsal bir algıyı da ortaya çıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen.
Eskiden armut cok da uzaga dusemiyordu ayni ismi paylasinca. Simdi daha sportif karakteri vurgulayabilmek adina daha genis body , farkilastirilmis interior, burun tasarimi falan cok iyi.

2 serisinde gelen burun tasarimi benim hep 1 serisi cikmadan once olmasini bekledigim haliydi mesela. Simdi 1 ile 2 arasinda sadece daha onceki nesilde soylenen -ya iste aynisinin gotu uzun hali- seyler azalir.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

O zaman;

1 ve 3 hatta 5: Sedan+station+(belki bir de GT)
2 ve 4 hatta 6: Coupe+Cabrio
7: Sedan

Bu mudur?
Eğer bu şekildeyse gayet mantıklı. Aradan karbon kağıdının çıkması da süper olacaktır.

Saygılar.

Sen bir Audi sever olarak karbon kağıdı lafını hiç ağzına alma bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Vodan said:

Sen bir Audi sever olarak karbon kağıdı lafını hiç ağzına alma bence :)

Abi ben A4'ü B6 kasa sonrası bıraktım. Karaktersiz, piyasa malı haline getirdiler. Hele ki Doğuş'dan Audi alınmaz donanım ucubesi olacağı için.

Temiz bir (R)S2 falan bulsak fena mı olurdu :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...