Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 GONDARCENGIZ said: konuyla alakası yok ama sonra küfredince şikayet fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben etmem abi rahat rahat sövebilirsin dgdfdfg nası ama fajita güzel dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 iyi ki et fajita değil. tavuk fajita sevmem meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aquila said: bi de nefr, zegna da fener maci olunca gsli banlemeye geliyo. dynamick de fenerasyonun adamı zaten sdfsd bıragh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Oyle siniflandiracaksak, Amerikada okul basip tarayan universite ogrencisi, not ortalamasi 3 uzeri. Japonyada wakizashiyle metroda adam dograyan, emektar memur. Kizin kafasini kesip posete koyan da saygin bir ailenin cocugu. O yuzden kimin ne oldugundan ziyade kimin ne olabilecegine bakmak lazim. Piskolojisi bozuk hasta ruhlu insanlarda şiddete başvurabiliyor malesef, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cons said: olm ne çabuk trolleniyonuz lan hahahah size bi anımı anlatıyım, bigün kadınlarkulübü trollemeye çalıştık. olmadı. olm orçun sen böle diyince hatırladım, senle küçükken, atakent havuzunda ayrobik yapan kızları görüp izlemeye çalışıp ordaki bişeyleri devirip farkedilip kaçmıştık hatırlıyon mu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sonra da pati niye bozdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kemarlos said: Cons said: olm ne çabuk trolleniyonuz lan hahahah size bi anımı anlatıyım, bigün kadınlarkulübü trollemeye çalıştık. olmadı. olm orçun sen böle diyince hatırladım, senle küçükken, atakent havuzunda ayrobik yapan kızları görüp izlemeye çalışıp ordaki bişeyleri devirip farkedilip kaçmıştık hatırlıyon mu lan :D ahasdfasdfsdgbv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kermarlos sen kimsin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kemarlos said: Cons said: olm ne çabuk trolleniyonuz lan hahahah size bi anımı anlatıyım, bigün kadınlarkulübü trollemeye çalıştık. olmadı. olm orçun sen böle diyince hatırladım, senle küçükken, atakent havuzunda ayrobik yapan kızları görüp izlemeye çalışıp ordaki bişeyleri devirip farkedilip kaçmıştık hatırlıyon mu lan :D AHAHAHHAHAHHAHA HAYAL MEYAL HATIRLIYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 izmirli herkes orçunu niye tanıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çünkü film gibi adam abi. ayrobikçi kızları dikizlerken birşeyler devirip taban yapmışlığı var. amerika'da olsaydı kafadar macerası filmi çekiyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben tanımıyorum :(( güleşelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben forumdan tanımıyorum 15-20 yıl boyunca karşı komşumdu mendebur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sparkcaster said: izmirli herkes orçunu niye tanıyo lan izmiri dev bir mahalle gibi düşün. orçun da mahallemizin delikanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 biraz hırçın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bıçkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 vuhuuu allahu ekber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben hep izmirdeydim ben orçunu tanımıyorum. tanıdığım bir orçun var ama o orçun o orçun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Chrome sen benim telefonumda chrome emre olarak kayıtlısın, bil istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sende bende can tr olarak kayıtlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sen de Can Paticik diye kayıtlısın. Başın sıkışırsa çekinme, izmirin seçkin bir iş adamıyım, her konuda da yanındayım güzel insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neden tr dersen. eskidne türksel kullanmıyodun türksel numarasına geçince onu tr olarak kaydetmiştim. hala öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Canım. Canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar