kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kıvılcımatara handikaplı kazanıra 10 lira attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aluriel said: logout linki verince kızıyorlar ama o konuda bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 elimi kirletmem lan allahından bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sparkcaster said: elimi kirletmem lan allahından bulsun. nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 baban şaban saban taban kaban yaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Of kavga çıkarıp prim yapabilmek için yavşayanlar çok iyi afsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Forumda adaletsizlik kol gezerken, ülkesinde adalet istiyor burdakiler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Sequoya said: imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya attırıyolar sana hacı sektirmişler ne demek :) Boşa sallasan sana geliyor zaten bukkake manyağı demiş bana. ban pls. http://g.mynet.com/i/56/93286_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Sequoya said: imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya attırıyolar sana hacı sektirmişler ne demek :) Boşa sallasan sana geliyor zaten bukkake manyağı demiş bana. ban pls. sanki senin biraz hoşuna gitmiş ama azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 resmin daha büyüğü yok muydu. nevresime bastırcam. ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 arada kaynıyordun imam ucuz yırttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 az kalsın ahlaksız tekliflerimin öm lerinin ss lerini koyacak diye ödüm koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lordum gp plsler ortaya dökülüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benim malbuşlar havada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: kimse demokrasi vaadetmedi. çeto ile dalga geçtiğim için banlandım lan ben unuttular ben de unuttum 3-5 ay açtırmadım. Adamların kendi forumu, istemiyorsan yazma. Tanıdıklara kayırma elbette var. BEĞENMİYORSANIZ ÇIKIN YA SEV YA TERKET http://www.habername.com/images/other/mhp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Off neler dönmüş ya. Arınma yaşamız forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Normalde cok sakin adamim, sinirlenmem. Ama dallamaligin bi siniri var. Sana kizdim. Umarim bir gun akillanirsin belki ismini vermek istemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 of soyadı bile bulunmuş ggbb bağırsaklar elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahaha tam bir i.melih sen UGUR BILMEMNE SURDA OKUMUYOR MUSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ağzından çıkan her cümlede ad hominem barındıran insanlar var lan. nasıl yaşıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen süleyman demirel süper lisesinde eşit ağırlık okumuyo musun? belki ismini vermek istemiyordur, ayrıca sinir ol diye soru ekini ayırdım ve top sensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence black yedi dayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Normalde cok sakin adamim, sinirlenmem. Ama dallamaligin bi siniri var. Sana kizdim xxx Umarim bir gun akillanirsin dün yazdıklarından sonra hala gelip isim deşifre ederek aba altından sopa gösteriyorsun ve dallamalık dersi veriyorsun? esh lütfen abi. gerçekten kendini bitiriyorsun şu an. edit: edit sonrası anlamı kaydı. xxx koyayım da adam bana yazmış da ben cevap vermişim gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 barbu said: Sen kimsin ki hatırlasinlar barbun seni tanımıyorum, lütfen bana yavşama. spark seni tanıyorum, beni kızdırma. Kızarsam neler olur bilmiyorum daha önce hiç kızmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar