Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İNSAFINIZ YOKMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu an ki durumda Ambrabat. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu adama haddini bildiriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yazmayın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şöyle bir durum var. Basın ile Mancini arasında Bruma sidik yarışı başladı. Mancini ye sürekli Bruma soruluyor. Adam da gıcık cevaplar veriyor. Son olarak Bruma kadro da dedi. Sonra 18 de ama diye ekledi. Bruma yı inat yapıp oynatmama gibi bir gıcıklık yapmaz inşallah. O zaman işte Amprabat olmaz. Sağiç soliç 4-3-1-2 çıkarız yine. Ceyhun yerine de Engin oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 AMRABAT çok iyi çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Juve ve Real maçlarından farklı olarak favori çıktığımız ve baskılı oynamamız gereken bir maç, orta sahada nefes aldırmamak lazım. Bruma'nın çok boş alan bulacağını sanmıyorum, herif net heyecanlandırsa da Engin sağlamsa onunla başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gaboo said: AMRABAT çok iyi çünkü içinde at var. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reyiz farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 nefret ediyorum dsmart'tan ya. sırf şu maçlar için dsmart alan çok kişi var mı allah aşkına. bu salaklar niye buna para yatırıyorlar bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 valla çarşamba akşamları yada salı günü star/ntv de yayınlanmayan ne maçlar oluyor bilsen.akşam milan barcelona maçı süperdi mesela.asda sırf bide psikolojik olarak param heba olmasın diye ntv de güzel maç varsa bilerek d smart dan izliyourm HAHAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben dsmarta para vermemek için vpn+foxsoccer2go aldım daha pahalıya geliyo ama dsmarta gitmiyo para sdmks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne kadar cons ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 19.99 olması lazım fox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 20$ değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben izletiyordum teamviewer dan niye kastınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bize izletmiyor kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cons said: 19.99 olması lazım fox vpn i nerden aldın bi de ona link verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 private internet access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yada dur burdan vermiyim ÖM atarim isteyene Canlı izlerler 9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dışardan fox mox gavur kanallarını netten parayla izleyebileceğimiz bir yer yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sabonis said: nefret ediyorum dsmart'tan ya. sırf şu maçlar için dsmart alan çok kişi var mı allah aşkına. bu salaklar niye buna para yatırıyorlar bu kadar? vala bende karşıydım ama adsl bağlatıcaktım gittim 73 tlye dsmart hd ve 8mbit internet bağlattım. böyle yapınca mantıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 onda d smart internetten dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok abi uydu alıcısı getiriyolar tvde bildiğin işte klasik yayın. wireless modemde var içinde baya iyi kampanya bence. 2 yıl taahhüt olayı can sıkıyor ama her bokta var zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha çok iyiymiş o,sagol abi araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar