serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 https://www.facebook.com/uefachampionsleague Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 smyrnas said: Eboue yi "antremana bile almam" diyen Mehmet demirkol a kol gibi girdi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1383554_637146329665166_788161449_n.jpg bu eboue tam ergen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BOLON YÖÖ https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1374859_597744953616144_1491213309_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi ses geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Drogba 40 yaşına kadar oynasın ya, bu adamı tribünden izlemek büyük keyif. Chedjou da mükemmel oynadı, umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 selçukta düzelme var mıydı tribünden bakınca şnayder'e 1-2 pas verdi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 DarKRideR said: Bu maça kadar sende antremana bile almazdın, haftasonu kayseri'de olası sıçmasından sonra yine almazsın. Anlık tepki vermeyin şu olaylara, hedef göstermeyin milleti... Form tutarsa zaten ne güzel. Yoksa hali ortadaydı. Bir maç iyi oynadı bu sezon sadece Eboue 1 Abi CL de maç kazanmışısız niye anlık tepki vermeyim ? birde niye hedef göstermeyim ? Adam geçen sene ki sergen yalçın gibi konuştu ve altında kaldı ettiği lafın :) Heh işin komik yanı ben hedef gösterince forumdakiler symrnas böyle demiş yüklenin mehmet demirkola mı diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 antremana almazsan nasil duzelicek lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 DarKRideR said: Bu maça kadar sende antremana bile almazdın, haftasonu kayseri'de olası sıçmasından sonra yine almazsın. Anlık tepki vermeyin şu olaylara, hedef göstermeyin milleti... Form tutarsa zaten ne güzel. Yoksa hali ortadaydı. Bir maç iyi oynadı bu sezon sadece Eboue 1 Demirkol sacmalamıs. Bi yorumcunun "ben olsam..." diye baslayan yorumu olmamalı zaten. Eboue'yi antrenmana almıcan Sabri'yi mi alıcan? Neyse her mactan once aynı acıklamayı bekliyorum artık Eboue boyle oynayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Selçuk dün takımın en kötüsüydü bana kalırsa. Bir an önce çözmesi gerekiyor bu sıkıntıyı. Ablasının bir sağlık problemi olduğundan bahsediliyordu ama doğruluğunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi profesyonel olacaksın ya, Allah kimsenin başına hastalık vermesin ama futbolcusun sen, bu işten ekmek yiyorsun. salmayacaksın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben dün beğendim selcugu. Sneijder ile güzel al ver yaptılar. Arkalara 1 2 tane güzel top attı zamanla daha iyi olacak inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 babası karısı çoluğu çocugu ölüp sahaya çıkan var allah göstermesin, de ablası pms oldu diye sahada kötü top oynucak futbolcu pek sanmıyorum ya selçuk zaten çok uzun zamandır ilk geldiği toptan çok alakasız gözüküyor sahada. cl'de eski performansını yakalar umarım ama ligte böyle devam etsin aueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Adam iki senedir takımı sırtlıyor. Bu sene biraz düştü, normal bence. Millet yakınını kaybettiğinde sahaya çıkıyor ama çıktığı zaman efsane futbol oynamıyor, oynayan da vardır belki bilemem. Bence kız kardeşi hasta ise psikolojik olarak etkilenmesi garip bir durum degil. Ama ben haberin asparagas oldugunu dusunuyorum, Selcuk mutsuz gorunmuyor pek, elinden geleni yapıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dün tüm takımın bi ara burak'a gol attıralım diye kasması iyiydi afds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Evet ya herkes işi gücü bıraktı Burak gol atsın diye uğraştı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Abi saçmalamayın ebouenin ölüsü iş yapıyor şu takımda, yeter ki kontenjandan chedjouyu brumayı falan yemesin. Anlık tepki mepki denmiş sdfsfgd, sabrinin kariyerinde şu kadar oynadığı maç yok. Burak çok iyi oynamadı ama bu sezon ilk defa takıma zararı olmadan oynadı. İşte mal gibi ofsayta düşüp durmadı, sağdan yardırıp gol pozisyonu yarattığı oldu hede hödö, yeter gol illa ki atar. Kaçırdı dediklerini de kendi hazırladı baya baya sonra bitiremedi, drogbanın arapasındaki cezasahası içindeki hariç. Ona küfür edilir kusura bakmasın. Selçuğun problemi de üzüntü müzüntü değil. Bu maçta da vardı, 675389 maçtır aynı; sneijderle bir anlaşamıyorlar, bir pas atmıyor, sahada birbirlerinin önünü kapatıyorlar falan. Sneijder bunu kesse messe anlıcam da bankoyken neyin kaprisiyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esasında burak takım hücuma kalktıgında ortadan mal gibi gidecegine saga ve sola koşarak defansı yanlara çekse gs her maçı böyle alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Burak iyiydi golleri kacirmasi disinda orta saha onunde basmalar kaybedilen toplari almalar presler guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar