Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-G.Saray - Kopenhag 23.10.2013 21:45 D smart

fenn

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Bu maça kadar sende antremana bile almazdın, haftasonu kayseri'de olası sıçmasından sonra yine almazsın.

Anlık tepki vermeyin şu olaylara, hedef göstermeyin milleti...

Form tutarsa zaten ne güzel. Yoksa hali ortadaydı. Bir maç iyi oynadı bu sezon sadece Eboue 1

Abi CL de maç kazanmışısız niye anlık tepki vermeyim ? birde niye hedef göstermeyim ? Adam geçen sene ki sergen yalçın gibi konuştu ve altında kaldı ettiği lafın :) Heh işin komik yanı ben hedef gösterince forumdakiler symrnas böyle demiş yüklenin mehmet demirkola mı diyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bu maça kadar sende antremana bile almazdın, haftasonu kayseri'de olası sıçmasından sonra yine almazsın.

Anlık tepki vermeyin şu olaylara, hedef göstermeyin milleti...

Form tutarsa zaten ne güzel. Yoksa hali ortadaydı. Bir maç iyi oynadı bu sezon sadece Eboue 1

Demirkol sacmalamıs. Bi yorumcunun "ben olsam..." diye baslayan yorumu olmamalı zaten. Eboue'yi antrenmana almıcan Sabri'yi mi alıcan?

Neyse her mactan once aynı acıklamayı bekliyorum artık Eboue boyle oynayacaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

babası karısı çoluğu çocugu ölüp sahaya çıkan var allah göstermesin, de ablası pms oldu diye sahada kötü top oynucak futbolcu pek sanmıyorum ya selçuk zaten çok uzun zamandır ilk geldiği toptan çok alakasız gözüküyor sahada. cl'de eski performansını yakalar umarım ama ligte böyle devam etsin aueah
Sosyal ağlarda paylaş

Adam iki senedir takımı sırtlıyor. Bu sene biraz düştü, normal bence. Millet yakınını kaybettiğinde sahaya çıkıyor ama çıktığı zaman efsane futbol oynamıyor, oynayan da vardır belki bilemem. Bence kız kardeşi hasta ise psikolojik olarak etkilenmesi garip bir durum degil. Ama ben haberin asparagas oldugunu dusunuyorum, Selcuk mutsuz gorunmuyor pek, elinden geleni yapıyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saçmalamayın ebouenin ölüsü iş yapıyor şu takımda, yeter ki kontenjandan chedjouyu brumayı falan yemesin. Anlık tepki mepki denmiş sdfsfgd, sabrinin kariyerinde şu kadar oynadığı maç yok.

Burak çok iyi oynamadı ama bu sezon ilk defa takıma zararı olmadan oynadı. İşte mal gibi ofsayta düşüp durmadı, sağdan yardırıp gol pozisyonu yarattığı oldu hede hödö, yeter gol illa ki atar. Kaçırdı dediklerini de kendi hazırladı baya baya sonra bitiremedi, drogbanın arapasındaki cezasahası içindeki hariç. Ona küfür edilir kusura bakmasın.

Selçuğun problemi de üzüntü müzüntü değil. Bu maçta da vardı, 675389 maçtır aynı; sneijderle bir anlaşamıyorlar, bir pas atmıyor, sahada birbirlerinin önünü kapatıyorlar falan. Sneijder bunu kesse messe anlıcam da bankoyken neyin kaprisiyse artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...