Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirketler çalışanlarını neden kovmazlar?

kek

Öne çıkan mesajlar

Evet böyle bir olay var. Sevmediği çalışanları kovmak yerine, onu işten çıkartmaya yönelik davranışlar yaparlar. Sevmediği işleri verirler, zam yapmazlar, dışlarlar filan... Hatta bazen çalışanı alırlar köşeye seni istemiyoruz istifa et filan derler.

Bir çıkarları mı var da böyle yapıyorlar? Nedir bunun olayı?
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

kıdem tazminatı vermeyeceğim diye adamı aylarca çalıştırmaya devam edip her ay para vermesi daha mantıksız değil mi ama ?

kıdem tazminatı dediğimiz şey 1 maaş değil mi ki zaten ?

çoğu şerefli şirket yılda bir elemanlarına girdi çıktı yapar işe.

sürekli 1 yıl- gözükür elemanlar.

ha büyük firmalardan bahsetmiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

kek said:

kıdem tazminatı vermeyeceğim diye adamı aylarca çalıştırmaya devam edip her ay para vermesi daha mantıksız değil mi ama ?

kıdem tazminatı dediğimiz şey 1 maaş değil mi ki zaten ?

çoğu şerefli şirket yılda bir elemanlarına girdi çıktı yapar işe.

sürekli 1 yıl- gözükür elemanlar.

ha büyük firmalardan bahsetmiyorum tabi.
Büyük kamu kuruluşlarında oluyor ama (bizzat ben o şekilde çalışıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

kek said:

Evet böyle bir olay var. Sevmediği çalışanları kovmak yerine, onu işten çıkartmaya yönelik davranışlar yaparlar. Sevmediği işleri verirler, zam yapmazlar, dışlarlar filan... Hatta bazen çalışanı alırlar köşeye seni istemiyoruz istifa et filan derler.

Bir çıkarları mı var da böyle yapıyorlar? Nedir bunun olayı?

Bu şekilde işten çıkmasını sağlarlarsa, çalışanın yine kıdem tazminatı alma hakkı oluyor dava açarak. Kerizleri böyle eliyorlar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

mobbing yapan şirket çok ama biraz diretirsen sonunda hakkını alıyorsun. duyduğum davaların da %90'ı çalışan lehine. ihtar fln çekerlerse sakın imzalamayın. noter ile göndersinler illa istiyorlarsa ve bi avukata danışıp imzalayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...