Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Şeklinde yağ yakarak başlığa giriş yapayım. Anime tavsiyesi istiyorum. Künstlerroman anime arıyorum. Konu olarak Martin Eden'a benzerlik gösterecek yani. Yanlış anlaşılmasın, coming of age aramıyorum. Struggling artist falan olacak içerisinde. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Hatalı başlık detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nodame cantabile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 senin ne tarz ilediğini pek anlamadım ama, sword art online'ı tavsiye ederim bu haftasonu oturup hepsini izledim valla, uzun zamandır anime izlemiyodum, iyi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 arkadaş burnu sürtsün sonra ezsinli anime arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bakuman sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sword Art Online bu türden değil. Ama sağol gene de. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Aklıma gelenler Nodame Cantabile, Bakuman. Manga olarak Koimoku geldi aklıma. Aslında manga olarak daha var heralde 5-10 tane en az ama çoğu geyik olsun diye o ortamda geçiyor, senin isteğine tam uymuyor o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bi ara soa tavsiye edeni yok etme kampanyası vardı, ne oldu ona? Sbfnnnd Soa izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar