RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sibel kekikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q4oZnOokmUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 neutrino said: Jim_E_Rustler said: Erkek yemek için kız olmanın şart oldugu iması hoşuma gitti. :) Mizah fatihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 potansiyel gay konusu niye kız oluyoruz lam.. tamam yanlış coğrafyada doğduk biliyorum etrafımızdaki bütün kızların 7 den 70 e,okumuşundan zır cahiline kadar hepsi kezban ama bi tayland bi ukrayna bi amsterdam öyle değil..misal ben taylanda gittim dünya görüşüm değişti o derece.. ha kız olsam lezbiyen olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi google da bu kadar üst sıralarda olmasından dolayı buraya gelen bir gay'i düşünsenize ya homo ararken bir çift güzel meme için en iyi arkadaşını satacak insanların arasına düşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 birlikte tost yemenin cinsel tercihi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bradley ile kız olmadanda tost yerım aujdhasuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ilık olduğu için banlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bradley'i cig cig yerim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben hugh reis ile bi çift kaşarlı kavurmalı tost yerim agalit. hatta bizim bakkal amcaya sağlam basta kaşarlar iyi erisin dedim tövbe estafurullah demişti. şimdi anladım neden öyle dediğini. SAĞLAM BASTIR REİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 burasının havası epey ılımış mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tostu onlar ismarliyosa benim icin farketmez hangisi oldugu. kiz olma requirementini anlamlandiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Çayın yanına şimdi çift kaşar karışık olacaktı uffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Hugh kalcayi kirar ama. Endiseliyim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kız olsam memelerimle oynardım lan. Ama güccük olsalardı bunalıma girerdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hugh jackman degil de laurie olsa, hafif caz muzigi esliginde tostlarimizi yiyip sarabimizi yudumlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 biri bi kate upton gifi falan atsında ortamdaki östrojen seviyesiyle testesteron seviyesi eşitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://cdn04.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/11/bradley-cooper-sexy-pics-11162011-lead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 benim attığım gifi koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://static.lacuarta.com/20130610/1766456.gif sandviç varken tost yemek niye hem daha sağlıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ya şimdi burda hepimiz etçiyiz çok ayrı mesele de bazı ipneler hariç bu kate in bence hiç bi çekici yanı yok ya mandıra ineği gibi karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ha dans ettiği gifi koyarsanız eğer burda bayrak gibi saplarım o çok ayrı mesele. istiklal marşı okuyup kapanış bile arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fransuxa said: ya şimdi burda hepimiz etçiyiz çok ayrı mesele de bazı ipneler hariç bu kate in bence hiç bi çekici yanı yok ya mandıra ineği gibi karı diz çök tövbe iste o ne biçim laf öyle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 @kavurma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aquila said: tostu onlar ismarliyosa benim icin farketmez hangisi oldugu. kiz olma requirementini anlamlandiramadim. şişkomusun abi? yada kızla her buluştuğunda yemeği,kahveyi vb.şeyleri senmi ödedin hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar