Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yaklaşık 3 sene oldu galiba ilk defa bi kıza birşeyler hissediyorum. hayatımda 2. hissettiğim kişi oluyor. izmirde kendisi bu yazıyı yazarken bende hala izmirdeyim. ama yarın sabah sakaryaya, yaşadığım boktan yere geri döneceğim ve uzun bir süre bir daha gelme imkanım olmayacak onunkide pek mümkün durmuyor durumlardan dolayı. uzun zamandır böyle bişeyi hissetmediğim için çok zor geliyor bırakmak. halbuki kendime söz vermiştim bir daha uzak mesafe birine bağlanmayacam diye çünkü o diğer 1. kişide izmirliydi baya yorucu geçtiydi hayatımı bok ettim baya. bu sefer napçam bakalım... trolleyecekler incitmeden trolleyin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 onu kamyoncuların bedenlerinde ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 mola yerleri aşkı aşkım ben düzcedeyim hı hııı evet hı hııı kapatacam otobüs kalkıyor hı hııı bende seni hadi yat sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 duygusala bağlayan adamsan uzun mesafe ilişkisi en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 duygusala bağlayan adamsan uzun mesafe ilişkisi en iyisi a.. g.tü iyi dağıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Boyle durumlarda cak noris naapardi diye dusunup karar verebilirsin abi emin ol ise yarayacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tam 70 ler aşkı yaşarsın 2 haftada 1 görüşürsünüz falan mektup yerine arada bi skype konusmaları iyi işte aksodkasod 5 sene gider o ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sorry black ayni anda yazmisiz yoksa komboyu devam ettirirdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 senin canın sağolsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BlaCk said: senin canın sağolsun ya :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kamil koç yolkart çıkarır yakında bu arkadaş fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 asfsfsadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BlaCk said: senin canın sağolsun ya Bu cafe creme i senin icin iciyorum hasta hasta dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 çıkartmadığı hata ülkeye can verecek bu gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Teknoloji gelişti. http://i.imgur.com/zp0bDr9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tumblr gençliğiyiz hurra bu arada izmirin kızları demek hmfs hmfs laik kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Vendy said: Teknoloji gelişti. http://i.imgur.com/zp0bDr9.jpg asdsakdksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bana nedense kızın olandan bitenden haberi yokmuş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bayılırım uzak mesafe ilişkisine senin sesini duymak bile yeter de sonra HEMEN MSN İSTE HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sen gittikten sonra akşam simidi gevreği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 enis hiç bilgi verememiş ki. hayatımdaki 2.hissim diyor, 15 yaşındaysa hiç bir haber değeri taşımıyor, 40 yaşındaysa haber değeri taşır ama 40 yaşında ve ağrıdaysa yine haber değeri taşımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Masakari said: Bana nedense kızın olandan bitenden haberi yokmuş gibi geldi Aynen , bende öyle düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 moncici said: duygusala bağlayan adamsan uzun mesafe ilişkisi en iyisi iğrenci fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sonbaharda çok duygusal yaptı forum. ishal olan bile bunalıma girip konu açıyor asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Abi Allah belannızı vermesin ya. Kaçıncıya oluyor bu... benim hayatımda ne oluyorsa patiden bir başkasında da aynı şey oluyor. Ankara ya taşınırım bir başkadı da taşınır, istifa ederim başkası da eder, istanbula yeni işe başlarım başkadı da başlar şimdi de bu.... izmirden kız buldum gayet de ciddi birşey, başkası da bulmuş... garip bir dünyada yaşıyoruz.. edit: abv uc browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar