tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 simdi ben subat ayinda askere alinicam ama aralikta yurt disina cikmam lazim (1 hafta falan) sorun cikar mi? daha once yapmis olan var mi? ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bi de fin konsoloslugu istanbul'da var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 o zaman askerlik subesine gitmeme gerek yok izin almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 cıkmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kaçak göçek değilsen çıkmaz kaçaksan da büyük ihtimalle çıkmaz, ama bak ihtimal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tecil devam ediyorsa çıkmıyor sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tecilim yok, iptal ettirdim subatta gitmek icin subatta kesin alicaklar yani 2 sene tecilim vardi ama baktim okul gelicek eylulde acilcak, askerligi aradan cikariyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 aralik 1-31 tarihleri arasinda subeye gorunmem lazim, o kadar 14 aralikta gidicem finlandiya'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nefr said: kaçak göçek değilsen çıkmaz kaçaksan da büyük ihtimalle çıkmaz, ama bak ihtimal var peki kaçaksa çıkmadığını onaylayabilecek biri var mı? deneyimlemiş olan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Var. yurtdışına çıkamayan arkadaşımın arkadaşı var. pasaport kontrolden çevirdiler düzenli almanya'ya gidip gelen adamı(senede 4-5 kere). Tecili bittikten 6 ay sonra, tatil için giderken sorun çıkmayan arkadaşım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tomkat said: bi de fin konsoloslugu istanbul'da var mi? fahri konsolosluk var işine yaramaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 benim kaçakken çıkmışlığım var, ama bal biraz sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kacakken yurticine girince bisey oluyo mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 onu yapmadım, bilemiyorum halk arasında yemedi denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ayni sorunu olanlar icin: cikabiliyosunuz asker kacagi olmadiginiz taktirde. mesela ben subatta askere alinicam ve ocagin 25ine kadar yurt disinda kalabiliyorum bu arada vize islemleri uzun surer mi finlandiya gibi bi ulke icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kasim'da gidicem askere, Eylul'de ciktim yurtdisina hic bir problem yok. Gitmeden de sormustum askerlik subesinde bir problem olmaz dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya bi sorum daha olucak simdi ben 2013 universite mezunuyum ve 2014 subatta askere gidicem. yuksek lisansimi askerden sonra yapicam yani su anda ne ogrenciyim ne de calisiyorum vize icin benden gelir durumunu gösteren belgelerin aslı ve fotokopileri (banka hesap cüzdanı, kredi kartı limitine gösteren belge, vs.) istediler ama ben daha yeni mezunum ve gelirim yok ne yapmaliyim simdi? ailenin gelirini gosteren belgeleri mi almaliyim yanima? konsolosluk kapali arayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 banka hesabim veya ustume olan bir mulkum yok su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Myrica said: GBT'de askerlikle alakalı bir olay yok artık. Polise de sordum,bakmıyoruz artık dedi. AKP askerleri sevmiyo zaten bilindiği üzere. şöyle bir gelişme yaşanmış ama http://www.ensonhaber.com/erdogan-asker-kacaklarinin-yakalanmasi-lazim-2013-10-25.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 savaş çıkabilir, çıkarsa adam olsun dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Çürük raporu çıkardığı sülalesini de götürcek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar