Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Besiktas JK - Caykur Rizespor 21 Ekim 2013 saat 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

ya kötü de oynamadık dedigim gibi pozisyon da bulduk, almeida azcık iyi vursa almıştık maci.

3 net var ilk yarıda veli almeida gökhan, ama hep üstüne vurdular.
yine de o aşırı baskımız yoktu bu maç, press yaptık ama göstermelik gibiydi bilmiyorum seyircisiz falan iyice garip macti ya sdsfs

5-0 bile bitse tatsız mac havası hep olcaktı yani
Sosyal ağlarda paylaş

son 40dk yı izledim kötü oynadık oldukça.hele almeida çıkınca herşey bitti.bu takımın 2 vazgeçilmezi var almeida ve oğuzhan ikisi birden olmasın 8.bitiriz ligi çok açık.almeida gitsin diyenler var bir de.

biliç de acemi hoca.karizmatik diye alex ferguson yaptık 1 yıllık kulüp hocasını.bugünlü tercihleri kötüydü.adamı asmıyorum ama gözümüde büyümesin.hilberti gönderip kurtuluş'u önder hocamı aldırdı hakikaten ?

oğuzhan ın dönmesiyle takım toparlanır ama devre arası 2 transfer hamlesi lazım.bakalım tercihler ne olacak.yoksa şu an ki kadroya göre, GS mutlaka toparlanacak yine müzminm 3.lük gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

son 40dk yı izledim kötü oynadık oldukça.hele almeida çıkınca herşey bitti.bu takımın 2 vazgeçilmezi var almeida ve oğuzhan ikisi birden olmasın 8.bitiriz ligi çok açık.almeida gitsin diyenler var bir de.

biliç de acemi hoca.karizmatik diye alex ferguson yaptık 1 yıllık kulüp hocasını.bugünlü tercihleri kötüydü.adamı asmıyorum ama gözümüde büyümesin.hilberti gönderip kurtuluş'u önder hocamı aldırdı hakikaten ?

oğuzhan ın dönmesiyle takım toparlanır ama devre arası 2 transfer hamlesi lazım.bakalım tercihler ne olacak.yoksa şu an ki kadroya göre, GS mutlaka toparlanacak yine müzminm 3.lük gelecektir.

Hilbert 1m üstünde para istedi, sonra 300Kya gitti Almanya'ya. Bence o paranın verilmediği iyi oldu. Bulunmaz hint kumaşı değil Hilbert. Açıkçası Atiba, Oğuzhan sakatken kimi oynatacaktı? İdeal kadro sahadaydı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...