Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://cizg.in Domain'ler, hosting firmalari, tasarim olaylari, logolar, yazarlar filan ugrastiktan sonra son seklini verdim, sonradan geri donme ihtimali azaltmak icin bir yillik hostong aldim, 2-3 gun icinde yazmaya basliyorum. Elestiri sitesi olmuyor pek, her hafta 4-5 yazi yazmak, yazar bulmak filan zor. Burada eski-yeni okudugum cizgi romanlar hakkinda yazacagim iste. Uc sorum var, fikrinizi istiyorum: [list=1] [*] Tasarim nasil olmus? [*] Yorum gibi seyleri kapadim, acsam mi? [*] Facebook ile baglanti koysam, en azindan yaplas linki atsam iyi mi olur dersiniz? [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 geri tuşu yok ha varmış üstteki logo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ara yazısı sağa yaslı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 X-Men seyine tiklayinca geri donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Index sayfasında albüm şeklinde görünecek olan çizgi romanların altında ya da üstünde adı yazarsa daha iyi olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yazilar ciksin istemiyorum pek ama resmi dizelttim. Daha bir anlasilir oldu sanirim boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tasarım güzel. yorum kısmını aç shit tier gelirse silersin zaten. facebook şeyside koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tasarım mı var bu sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tasarımı anlaşılmıyo ki böyle yani en azından dummy postlardan at 5-10 tane ya da yazı koy ki genelde nası görünüyo bi bakak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sanssizsansli said: tasarım mı var bu sitede? ahha=) valla ben de ben mi anlamıyorum bu işlerden diye bunu yazmıyım dedim de, bu yapım aşamasnda olduğu için mi böyle, çok sade geldi bana da. yorum kısmını bence de aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yorumlari acayim oyleyse. Birkac kapak daha ekledim, sonra daha uygun resimler bulurum, croplanmis filan, hizla ekledim oyle. Daha bir belirgin oldu ama cidden, sagol hatirlattigin icin =) Tasarim nerede duyecegineze neden kotu oldugunu soyleyin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Çizgi romanlara tıklayınca ana sayfa simgesi ve arama kısmı sağa kayma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: Yorumlari acayim oyleyse. Birkac kapak daha ekledim, sonra daha uygun resimler bulurum, croplanmis filan, hizla ekledim oyle. Daha bir belirgin oldu ama cidden, sagol hatirlattigin icin =) Tasarim nerede duyecegineze neden kotu oldugunu soyleyin bu arada. tek resim varken tasarıma dair birşey belli olmuyordu haklılar şimdi görebiliyoruz en azından genel olarak daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Deathblade said: Çizgi romanlara tıklayınca ana sayfa simgesi ve arama kısmı sağa kayma yapıyor. scroll bar yok olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Scroll bar yok benim tarayicilarda, ondan bende olmadi o zaman. Onu duzeltecek kadar css wizardry yok ama bende, nasil duzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 footer koy aşağılara oralarda da scroll bar çıksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sayfa fazla beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben de scroll var? iniyor aşağı. müzik ekleyebilrsen ekle diyecektim ben, bir de beyaz olmasın arka fon rengi yine açık renk olsun ama beyaz çok mat sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Rengi degistirdim, Logo'yu sonra boyarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tablet dostu değil sanırım site şundan oluşuyor tüm site sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 'ara' yazısını sağa yaslana panpa hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi bir fix atayım dedim de html'de kayboldum. sen html'de oynama yaptın mı? css'de sanki bulamadığım şeyler var. html'e elle girilmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yaptim biraz. Footer'i ve sidebar'i kaldirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 mobil girdim ben opera ile, şu an ingilizce tanıtımlar var sadece değil mi. sade güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar