bliksem Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sipeyskeyk said: aquila said: icerde ettirirler. http://stream1.gifsoup.com/view/76524/adebisi-o.gif do you hear the drums?
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oz ile wire karşılaştıranlar fln avr ya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oz ile herhangi bir şeyi karşılaştırmak hıyarlıktır.
Remus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sipeyskeyk said: oz ile herhangi bir şeyi karşılaştırmak hıyarlıktır. (tu)
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o değilde dildosu kıçına kaçan kız başlığı vardı ekşide. izlediniz mi o videoyu sdfsfs
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bu topic çok fazla yanlışlık dolu, biri de oz-the wire karşılaştırması malesef =(
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Red said: o değilde dildosu kıçına kaçan kız başlığı vardı ekşide. izlediniz mi o videoyu sdfsfs oha bu ne hırsmış
haydari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 haydari said: aquila said: icerde ettirirler.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Amerika'da son zamanlarda bu tür olayları engellemek için çok baskıcı hale geldiler. Eğer herhangi bir partide kız çok alkollüyse, bilinci yerinde değilse veya "böyle olduğunu iddia ediyorsa" bu tecavüz sayılıyor ve evet hapis cezası var. Geçen sene ben gittiğimde meşhur bir dava vardı böyle, 2.5 sene hapis yatan ve sonunda masum olduğu ortaya çıkan bir üni öğrencisi için. Kariyeri üniversite hayatı bitti tabii çocuğun o arada. "Lan kızları koruyalım derken bokunu çıkardık" diye bisürü karşıt çıkmıştı bu olaya haliyle. Dahası kızın "Benim bilincim yerinde değildi ki, alkollüydüm" demesi yeterliyken ve kanıta ihtiyacı yokken bu durumda (modern hukuka tam zıt olarak) erkeğin masum olduğunu ispatlaması gerekiyor. Öyle de saçma bir sistem yani. Ha benim mantığıma göre kendi isteğiyle içen herkes bir partide kendini kaybedene kadar içince olacakların sorumluluğunu alır, bu suç teşkil etmemeli hiçbir erkek de sonuçta yanında üfleme cihazıyla dolaşmıyor. Ama adamlar saçmalıyor işte. Diğer tarafın en güçlü argümanı "e kız alkollüyken çantasını farkettirmeden çalsan da mı suç olmayacak" diye demagojiye kaçmaktı geçen sene, biraz ilerleyebildiler mi bilmiyorum.
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 alkol konusunda katiliyorum sana icen insan sorumlulugunu da almali orantisiz icip danny'nin zevk pompasi oluyorsa orantili icecek.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 vivavale said: hani biz marjinaldik lan yine de bir bursa olamaz
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 O tecavüz ise benim çektiğim videolarla işkence+idam alırım heralde...
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mandarin said: Certhas said: eleman piç takılmaya çalışmış götünde patlamış. ahahaha aynen. lol
Öne çıkan mesajlar