Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fakirlerle ayfon muhabbeti yapyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Tablet app isini görüyorsa 4s i sat nokia 1100 al. 1 hafya sarji da gider. Hizli stabil. Tam sana gore. her telefonu da da bulursun hem. 50 tl den fazla da vermezsin üste para kalir. Nihahohahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ya abi anlamıyorum cidden. Zilyon tane android telefon üreticisi ve tonla custom rom var. Adı üstünde custom rom. İleri uç cihaz kullanıyorsan orjinal rom zaten hiç ıvır zıvıra gerek kalmadan cihazı taşıması ve çalışması lazım. Adamlar gitmişler stock rom kurmuş, stabilitesi sorgulanabilir yazılımlı cihazlarla iphone karşılaştırıyorlar. Ya bir gidin. Lütfen. Iphone dediğiniz cihaz erişimsel açıdan rezalet. Sen yapamazsın, şurada programı var indir onu o program senin için halleder. Siktir lan, bir şarkı atacaksın, burnundan getirir. Ekran artık yeni furyada, o kadar steve jobsun diretmesine rağmen, öldükten sonra hadi genişletelim bari oldu da bir şeye benzedi. Ha hala çik kadar ekran orası ayrı. Çözünürlük HD desen değil bir benzemez birşey. Diğer telefonlar Full HD'ye geçti, bundar anca HD ready'nin az üzerine çıkabildiler. PPI açısından HTC One öttürdü apple'ı. Neymiş, en iyi görüntüymüş. Bir gidin beyler. Soluk alıp gelin. Apple'ın piyasada en üstün tarafı sadece fiyatı kaldı. Helal olsun, çatır çatır ayakta yiyor milleti, kuyruk ediyor ya. Afferin size. Bu arada ilk HTC Sensation ile üst kademe telefonla tanıştım. O arada iphone da kullandım, Samsung da. 2,5 sene oldu telefonu alalı. 1 kez pilini yeniledim. Yavaşladı mı 2,5 sene üzerine? Evet. Ama bu yeni yazılımdan kaynaklı birşey değildi. Yani HTC bana senin telefonun artık yavaş çalışmak zorunda demiyor. Bir ton ıvır zıvır yüklemiştim. Yarısı telefona yeni bir açılış servisi atsa en azından 40+ program servisi yükü binmesine rağmen telefon rahatsız etmeyecek şekilde iyi çalışıyordu. Ama HTC One'ı inceledikten sonra almaya karar verdim. Çok mutluyum. Ha bir de yeni telefondan sonra eskisini de fabrika ayarlarına çekip diğer hattımı taktım. İlk gün nasıl aldıysam o hızda telefon. Bir de ses kalitesi olarak HTC One'ın yakınına gelecek cihaz yok şu an piyasada. tl;dr: HTC One al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Vaperon kendin yazmissin stock rom un yetmesi lazım diye. Yetmiyor. Daha bugün s4 e adamlar paket çıkardı lag azalması icin. Ayrıca s job'dan sonra ekran genişlemedi. Uzadı sadece. En olarak aynı. Ufak falan da degil. Insan eline gore gayet uygun ekran büyüklüğü. Tek elle rahatça kullanılıyor. Zaten adam gibi android telefon htc one ile xperia var bu aralar. Sen de onlardan ornek vermissin. Görüntü mevzusunda da adamlar karşılaştırmış. http://www.phonearena.com/reviews/Screen-comparison-Galaxy-Note-3-vs-iPhone-5s-and-other-flagships_id3449 Htc one ile aynı 5s puanı toplamda. Hani o HD olmadıgı icin eleştirdiğin ekran görüntü kalitesinde aynı puanı alıyor. Bilmem bir seyler anlatır mi bu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sırf ikon boyutunu ve çözünürlüğü değiştirip developer'ı, ekranı genişletip de ufak elli kullanıcıları darlamayalım diye adam yapabileceği yegane ekran değişikliğini yaptı ve ekranı uzattı. Gayet başarılı bi hamle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 s4'de lag yok ki, kullanan herkes aynı şeyi söylüyo custom rom ve root yapmanın amacı full customization, ki iphone'da da bu yok, jailbreak var oda şarjı yarıya indiriyo misal, bi de iphone için bu kadar geniş bi yelpazede olucağını sanmıyorum romların, tüm developerlar androide aktı.. Şu an telefonum root'lu, google playden indirdiğim uygulama sayısı bi elin parmaklarını geçmez, ama blackmart'tan indirdiğim gplay'de paralı olan uygulamaların sayısı, ohooo. Bide "ya ne kadar kişiselleştirebilirsin ki" diyenlere http://mycolorscreen.com/ diyorum, azcık gezin, bi daha iphone yüzüne bakmazsınız. Yarın iphone forumlarında sızlanırsınız "bizim neden böyle arayüzlerimiz yok, neden kimse bize bunları yapmıyor" diyerekten. Siz stabil ios'larınızdan ayrılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 One Samsung'dan daha iyi biliyorsun sanırım lag olup olmadıgını. http://forum.paticik.com/read.php?7,6589203,7238082,page=45#msg-7237754 suradaki notları okursan göreceksin yeni gelen update'in icerigini. Ayrıca s4 en düşük puanı almis o görüntü karşılaştırmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yillarca ando yillarca iphone kullandim.. Iphone ve appleri cok daha iyi androidden.. Acik net sunu yazayim google appleri ios icin cok daha keyifli ve basarili sirf bu yuzden nexus 7 yi ipad ile degistirdim.. Ha androidde aleti istedigin gibi kurcala onlarca custom rom yukle debelen dur bundanda cok keyif aldim. Androidin eksigi bence iphone u olmamasi. Bok gibi aletler ve romlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 i your face ahmedinejad xaty said: Lag sorunu yoktu, neyi geliştirmişler şaşırdım ben de.. Open GL 3.0 i9500'e gelmemiş sanırım, i9505'e gelmiş sadece said: Lag sorunu yoktu said: Lag said: yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ios hepsini ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Iste kanuni.. Bekledigimiz ozledigimiz kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yıl 2013 hala iphone savunmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bunlar hep telefonum degil iphone'um diyen tipler işte ben mesela samsung'um demem. ama bunlar iphone'um der. telefonu sizden ögrenecek degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 android for nerds ios for grannies sadece ayfonboylar henüz kabullenemedi durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nerd değilim granny'likle alakam yok napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cehalet yine akmis sel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ahmedinejad said: Görüntü mevzusunda da adamlar karşılaştırmış. http://www.phonearena.com/reviews/Screen-comparison-Galaxy-Note-3-vs-iPhone-5s-and-other-flagships_id3449 Htc one ile aynı 5s puanı toplamda. Hani o HD olmadıgı icin eleştirdiğin ekran görüntü kalitesinde aynı puanı alıyor. Bilmem bir seyler anlatır mi bu sana. Iphone 5s 4 inç (diyagonal) Retina ekran 1136 × 640 çözünürlük 326 ppi HTC One 4.7 inches 1080 x 1920 pixels, 469 ppi Görüntü kalitesi aynıymış cidden. Ya 469 =/= 326... Okuduğun yerin yanlı yazı yazdığını düşünüyorum. Bilmem bir seyler anlatır mi bu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 gercekler acitiyor bazen. iphone kullaniyorum an icin gecmis 3 sene android, ondan onceki seneler ios vs.. evrimmi geciriyorum devamli granie den nerde ne oluyor. farkinda degilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Olay sadece bu kadar basit zaten. Fanboyluk boyle oluyormuş demek ki. Insan bir verdigim linki acar bakar adamlar 10 tane seyi ölçmüş biçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 veperon o linke bakip okudunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ayni anda yazmisiz ahmed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 review da digerlerine kiyak bile gecilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rerore said: i your face ahmedinejad xaty said: Lag sorunu yoktu, neyi geliştirmişler şaşırdım ben de.. Open GL 3.0 i9500'e gelmemiş sanırım, i9505'e gelmiş sadece said: Lag sorunu yoktu said: Lag said: yoktu Kardeş bana degil samsung'a söyleyin onu "lag sorunu yoktu neden lag var diye iddia ediyorsunuz kendi çıkardığınız telefonda :(((( " seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kanuni said: veperon o linke bakip okudunmu ? Okudum hacı okudum. Bundan bir kaç sene önce pixel sayısı ile gösteriş yapan iphone değil miydi? Revoluationary retina display has most ppi. Itz emeyzing diye tanıtılmadı mı? Nedir sizin probleminiz anlamıyorum. Bunu yarış haline getiren de apple, yarışta geri düştüğünde de en iyi biziz diyebilen de... Komik sadece bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nerde diyor orada iphone en iyi ezmis vs.. apple nerede diyor artik ekranimiz super diye herkesden ? adam satis yaparken reklamdami yapmasin ? anlamiyorum ki ben su haterligi fan boylugu.. hangisi hosuna giderse al kullan bu kadar basit yani. nedense herhangi bir topikde iphone kelimesi ya da blizzard kelimesi , ea kelimesi gecince garip bir tepki olusuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar