Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 atesbenicagiriyo said: dota gibi beceri istemiyor bence oyun, yani herkes 3-4 mac sonrası olayı kavrıyor sonucta, kısacası kız oyunu dota beceriden cok OCD istiyor, last hit, deny, pushlamayin, item kasma vs hani oyun eglenceden cok kasis. competitive oyniyan oynasin, kotu oyunda demem ama eglendirmiyor beni, lol bile bayiyordu geri don, item al, teleport kas, yok mana icin su al vs. burda base e donmeden surekli aksiyonun icindeyim, lol oynarken rakiple karsilikli bakisip saatlerce bulasmadan minion filan kasiyordum lol. bok gibiydi sistemi ozellikle last hit beklemecesi. burda daha gozume kestirdigim an lanedeki rakibe bam gum dalabiliyorum ve objectiveler cidden cok eglenceli oluyor ve moba rutinini kiriyor. kiz oyunu ise oynamaktan daha bi gurur duyarim :D ben cok sevdim, simdiden en cok zaman gecirdigim moba olmustur heralde haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 overwatch başlığındaki shitstormda ayar yiyen buraya gelip laf atıyor zaten, niye silkliyonuz ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi karsima gelen adamlarin hepsi skypedan konusuyor sanirim 4 oyun attim hepsinde orkestra gibilerdi massallah hele sonuncusunda kombo uzeri kombo yedim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Boneslark said: 10k birikti sonunda da ne alsam karar veremedim help :D Jaina - Kaelthas - Thrall arasında kararsız kaldım, ilk çıktığında thrall ı alasım vardı ama baya bi nerf yedi heralde ? 3 ude BAYA ıyı herolar. Kael cılgın dps atıyor, hele lvl 16 dan sonra fena guzel. Sana spesifik herolar alması lazım karsı tarafın ( tyreal zeratul falan ). Atılgan gıbı oynamayıp arkadan dusman kesıp dps kasıcaksın ıste. jaına oynuyorum ben, en sevdıgım hero en ıyıde oynadıgım karakter. Girdiğim her mac dps top'a oynuyorum kael veya basarılı bı valla falan yoksa. Aslında DPS ten cok CC sı kuvvetlı. Nova illidian bide falstad biraz sıkıntı yaratır. Onun dışında buda kael gibi glass cannon ama sprinti falan var ıste. Zaten yavaslatıosun herkesi. Thrall çok eğlenceli, melee ama kendı healı var. Hani gerçekten araya girip öldürüp kaçabiliyorsun. Bide ultisi, o yer yaran zımbırtı çok stratejik. 3 ude cok eglencelı herolar yanı. Ben sımdı kaelı alıcam mısal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sylvanas nası ya, ranger general skin ile oynamak istiyorumda nasıl olacak bakalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çok iyi hero. her map'e gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 gap closer yoksa nova ağlatır, last pick olduğumda karşının compuna göre pve-heavy map olmamasına göre falan nadiren oynuyorum, ama denk geldi mi free win gibi bişey millet sky templea falan first pickte seçiyor novayı, sonra qq tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Raynor Muradin Rehgar Tyrael Jaina Uther (12) Sylvanas (15) bu haftaki f2p herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sylvanasin bu kadar erken rotasyona girmesi sasirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hahah http://gfycat.com/BitterFlatAmericantoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 knox said: sylvanasin bu kadar erken rotasyona girmesi sasirtti oyundaki hero sayısı çok fazla değil zaten neden şaşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sylva nın ikinci rotasyonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 aynen ikinciye giriyor rotasyona, 37 hero mu ne vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4JqHZk_daNM&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 charge skillshot değil gibi gözüküyor? arada duvar varken attı pathing düzeltti. o çok kötu olmuş. kerrigan comp'a koy çok güzel yancı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 g2play de normalde fiziksel kopya olarak satılan starter pack var , ucuza topluca ya da 5 karakterden birini almak isterseniz sanırım 1,5$ a falan alabiliyorsunuz. Jaina da var içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Aha ilginç bir bakalım buna. Yalnız blizz hotsta nedense böyle bir nazlı kezban moduna gecti dikkat edin sacma sapan nedenlerden banlıyorlar milleti. 1 senedir oynadığım hotstan hic uyari almazken son 2 haftada 1 kerelik 1 günlük ban 2 kerede uyarı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 euro cikiyor, satici korumasi ve satis komisyonu derken indirim fiyatina geliyor zaten meh, hic ugrasmaya gerek yok. jainayi ben 4.19 a almistim bide, burda komisyon vs ile ayni oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 en iyisini yapıyor mukus lol kitlesi gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Burda alınırsa zeratul alınır o da 4$ küsür goldla alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Orası öyle de uayrıda mesala hangi saniyede ne söyledigini yazıyor bak şöyle uyarılar gelmiş söylediklerimle alakalı: -gj nova for pushing bot alone -best sgt. Hammer eu keep dying withou use Z Vs Adamlar sarcasm i bile uyariyor. Ve alphada hicoyunda flame dönmezken suan flamesiz oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ya lol ile ilgili guzel bisey anlatmisti redditte adam, lol un ve dotanin oyun yapisi insanalri cildirtiyor, HoTS da o kadar toksik oyuncu yok yuksek seviyelerde, hep yeni basliyan moba tayfasi kufur kiyamet acilis yapiyor diye anlatmisti. ozetle digelerinde takimina karsi oyun oyniyor ve takimindan nefret ediyorsun, ezip gecmeye calisiyorsun kendi takiminida ama burda o olay olamiyor a getirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genelde öylede release öncesi reklamlar, 8 yaş tayfa için yapılan son johanna trailerı, twitch hype i toxic communytiyi cekti gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Laurelin said: ya lol ile ilgili guzel bisey anlatmisti redditte adam, lol un ve dotanin oyun yapisi insanalri cildirtiyor, HoTS da o kadar toksik oyuncu yok yuksek seviyelerde, hep yeni basliyan moba tayfasi kufur kiyamet acilis yapiyor diye anlatmisti. ozetle digelerinde takimina karsi oyun oyniyor ve takimindan nefret ediyorsun, ezip gecmeye calisiyorsun kendi takiminida ama burda o olay olamiyor a getirmisti. Geçen sene hots forumlarında şöyle bir vid çekilmişti dediklerinle alakalı https://www.youtube.com/watch?v=RvgK5kox8i4&feature=youtu.be Baştan izleyin tabi 5.09 da marklı kalmış sanırım. Gerçi biraz uzun gereksiz yerleri atlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar