Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

atesbenicagiriyo said:

dota gibi beceri istemiyor bence oyun, yani herkes 3-4 mac sonrası olayı kavrıyor sonucta, kısacası kız oyunu

dota beceriden cok OCD istiyor, last hit, deny, pushlamayin, item kasma vs hani oyun eglenceden cok kasis. competitive oyniyan oynasin, kotu oyunda demem ama eglendirmiyor beni, lol bile bayiyordu geri don, item al, teleport kas, yok mana icin su al vs. burda base e donmeden surekli aksiyonun icindeyim, lol oynarken rakiple karsilikli bakisip saatlerce bulasmadan minion filan kasiyordum lol. bok gibiydi sistemi ozellikle last hit beklemecesi. burda daha gozume kestirdigim an lanedeki rakibe bam gum dalabiliyorum ve objectiveler cidden cok eglenceli oluyor ve moba rutinini kiriyor.

kiz oyunu ise oynamaktan daha bi gurur duyarim :D ben cok sevdim, simdiden en cok zaman gecirdigim moba olmustur heralde haha :D
Sosyal ağlarda paylaş

Boneslark said:

10k birikti sonunda da ne alsam karar veremedim help :D

Jaina - Kaelthas - Thrall arasında kararsız kaldım, ilk çıktığında thrall ı alasım vardı ama baya bi nerf yedi heralde ?

3 ude BAYA ıyı herolar.
Kael cılgın dps atıyor, hele lvl 16 dan sonra fena guzel. Sana spesifik herolar alması lazım karsı tarafın ( tyreal zeratul falan ). Atılgan gıbı oynamayıp arkadan dusman kesıp dps kasıcaksın ıste.

jaına oynuyorum ben, en sevdıgım hero en ıyıde oynadıgım karakter. Girdiğim her mac dps top'a oynuyorum kael veya basarılı bı valla falan yoksa.
Aslında DPS ten cok CC sı kuvvetlı. Nova illidian bide falstad biraz sıkıntı yaratır. Onun dışında buda kael gibi glass cannon ama sprinti falan var ıste. Zaten yavaslatıosun herkesi.

Thrall çok eğlenceli, melee ama kendı healı var. Hani gerçekten araya girip öldürüp kaçabiliyorsun. Bide ultisi, o yer yaran zımbırtı çok stratejik.

3 ude cok eglencelı herolar yanı. Ben sımdı kaelı alıcam mısal.
Sosyal ağlarda paylaş

Orası öyle de uayrıda mesala hangi saniyede ne söyledigini yazıyor bak şöyle uyarılar gelmiş söylediklerimle alakalı:

-gj nova for pushing bot alone

-best sgt. Hammer eu keep dying withou use Z

Vs

Adamlar sarcasm i bile uyariyor. Ve alphada hicoyunda flame dönmezken suan flamesiz oyun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya lol ile ilgili guzel bisey anlatmisti redditte adam, lol un ve dotanin oyun yapisi insanalri cildirtiyor, HoTS da o kadar toksik oyuncu yok yuksek seviyelerde, hep yeni basliyan moba tayfasi kufur kiyamet acilis yapiyor diye anlatmisti. ozetle digelerinde takimina karsi oyun oyniyor ve takimindan nefret ediyorsun, ezip gecmeye calisiyorsun kendi takiminida ama burda o olay olamiyor a getirmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ya lol ile ilgili guzel bisey anlatmisti redditte adam, lol un ve dotanin oyun yapisi insanalri cildirtiyor, HoTS da o kadar toksik oyuncu yok yuksek seviyelerde, hep yeni basliyan moba tayfasi kufur kiyamet acilis yapiyor diye anlatmisti. ozetle digelerinde takimina karsi oyun oyniyor ve takimindan nefret ediyorsun, ezip gecmeye calisiyorsun kendi takiminida ama burda o olay olamiyor a getirmisti.

Geçen sene hots forumlarında şöyle bir vid çekilmişti dediklerinle alakalı https://www.youtube.com/watch?v=RvgK5kox8i4&feature=youtu.be

Baştan izleyin tabi 5.09 da marklı kalmış sanırım. Gerçi biraz uzun gereksiz yerleri atlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...