Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Ben baya oynuyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abathur beni de baya oynattı bu hafta, salıya kadar bedava daha. Böyle RTS oynuyormuş gibi falan. Hatta league of legendsın da çok hoşuna gitmiş abathur :p http://4.bp.blogspot.com/-gIuMIXwk7Rc/VIot98G6oEI/AAAAAAAAfrA/rlC8iVWODo0/s1600/xzczc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bakalım dierleri harita yapıcakmı asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Technical Alpha invite gelmiş sonunda ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Üff resmen Dota ile Hon'a yetemeyenler için yapmışlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oynuyorum alpha yi. pek sevemedim. cok zoomed in geliyor oyun bana. bir de detay sanki daha az dota2 ile kiyaslandiginda. interface, karakter level falan bildigin blizzard usulu zaten. pek sevmedim ama genel olarak pek bir moba fani degilimdir. onun da etksisi var muhtemelen. en son dota2 yi 2012 nin sonunda oynamisim ornegin. daha 2 oyun oynadim. sagdan soldan cikan gank basan stealth falan karakterler yok. uzaktan one shot burstleyen falan da olmadi. ama herolarin yuzde90 i ortada yok, o yuzden bir sey konusmak icin erken. bazi talentlar dengesiz gibi, alpha icin normal muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 iki tane pasif stealthi (riki gibi) olan karakter var şuanda, zeratul ve nova. 10k gold oldukları için sık karşılaşılmıyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Oyunu bayadır oynuyorum Genel Olarak - Nova'nın damage'i nerflenmesi lazım çok ağır vuruyor. - Towerların invis herolar için geniş bi sight pasif abilitysi gelmesi lazım. - Her ne kadar ranked karşılaşma olmasada Versus mod'da eşleşmeler çok dengesiz. Bir oyunda çok ezerken diğer oyunda ne yapacağını bilmeyen adamlar gelebiliyor. Dota2 ye Göre Farklılıkları - Oyun çok zoomed gelebilir bu tamamen alışma meselesi - Oyun tamamen takım oyunu ve koordinasyondan ibaret yani yerleşik bi sesli chat kesinlikle lazım yoksa ventrilo falan kullanılması gerek. Sizin kendi lane'inizde çok adam kesmişsiniz falan hiç önemli değil. Önemli olan objectiveleri tamamlayıp level olarak domine etmek karşı tarafı. - Para kasma yok, xp'ler ortak item yok. - Önce XP atlamak çok önemli abityleriniz önce açılması özellikle level 10'a gelirken önemli. - Grafikler daha iyi bence. - Map'lerinde değişken olması oyundan sıkılmanızı engelleyecek bir unsur. Artı mapler çok başarılı 2 takım içinde objective mesafeleri vs eşit. - Paralı bir oyun olduğundan çok bebe dolacağını zannetmiyorum. - Çok yeni bir moba sistemi 10 yıldır ezberlediğimiz haritaya çok güzel bir alternatif. ve son olarak "Blizzard Oyunu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Boneslark said: iki tane pasif stealthi (riki gibi) olan karakter var şuanda, zeratul ve nova. 10k gold oldukları için sık karşılaşılmıyor pek daha 4 oyun oynadıgım icin benim tier da ortalarda dolasmıyorlar. dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 en çok oynanan hero nova oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sans meselesiymiş demekki. yazmıştım zaten, daha heroların yuzde 90 ını hiç görmedim. açık oynanabilir olanların da yarısını anca görmüşümdür. hiç bir oyunumda nova denk gelmedi ornegin. kendim demon hunter oynuyorum. çok bayılmadım ona da. dota da dark seer oynarım genelde. çok hoşuma gider. o tarz ne var burada benim oynayabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu oyun releaselendiğinde free to play olucak diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 doğru biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu alpha'da kastıklarımız stabil versiyon geldiğinde de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ashengard nick yeniyim ama yılların moba tecrübesiyle takılıyorum fena değil oyun, oyun atmak isteyen düşük levellarda varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5I_bbRIkhp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tassadar op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hala invite yollamadı adi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 okumadim etmedim topicide bende isterdim bi invite ama ilk bi gruba yollamislar sanirim invite'i, sonra o grubun friendlistindekilere gondermisler galiba oyle bi muhabbet duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 belli bi lvl olanlara hak verdiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 µh said: kath said: Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası. adamlar moba olmadığını söylüyor zaten o yüzden saçma gelmedi şu benim için iyi haber. moba fobimi yenerim belki asgdf. cgf out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bu yeni harita nedir böyle. objective mi yapıcaz, merc mi toplıcaz. nefes alamadım bi kere girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DOTACILAR YETEMIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hiç bir moba oynamadım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Closed betada invite gelir dedim hicbirsey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar