sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 windows10 a geçtim. oyun sanki ışıklar kapalıymış gibi çalışıyor. yani mesela haunted mines'da aşağı girince kapkaranlık oda gibi. önceden detaylar seçiliyordu ama şimdi saçmmaladı. googleadım hiçbir şey bulamadım. ekran kartı driverından diye düşünyorum ama zaten son cıkanı indirdim. win 7'de çalışan sürümde 2. monitörü görmüyordu. böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben bugüne kadar HL'de pick kavgası, afk, troll falan görmedim. kötü oynayanlar gördüm, kötü build veya top tier olmayan pickler falan gördüm ama herkes rolleri dolduruyor. diğer oyunlarda sorun var mı ? monitörün ayarlarında sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 3 maç üst üste afk denk geldiği oldu öyle diyim. uzun uzadıya ne zaman oynasam en azından 1 maç görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 başka oyun yok pcde o yüzden deneyemedim. ama videolarda, normal kullanımda bir sorun yok gibi. yani büyük ihtimal driver problemi. gforce experience'a da giremiyorum mesela. belki ordan optimize ederim diye düşündüm ama açılmıyor. örnek foto. ana menüdeki leoricin ışık detayları yok http://i.imgur.com/F2fZtCQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 arcane said: 3 maç üst üste afk denk geldiği oldu öyle diyim. uzun uzadıya ne zaman oynasam en azından 1 maç görüyorum. doğrudur şans olabilir hatta ben qm'de bile afk görmedim sanırım. driver sorunu olabilir hacı, sen direk monitör üzerinden ayarları bi kontrol etsene onlar değişmiş olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aslında ana ekranım tv. diğeri monitör. tv ayarlarında bir değişiklik yok. monitörde de yok. biraz daha googlelayım ben iyisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hakiki diablo öyle olur zaten. ne o her taraflar ışıklar renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ne zaman girsem /paticik'te kimse yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 driverları clean install yapıp tekrar yükledim düzeldi. başına gelirse birinin bunu yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ahaha aynı ben. dün blizzard ağladığımı görmüş olmalı 5 maç attım beşini de ezerek aldık. bugün 2 kere girdim ikisinde de yenildik ama düzgün takım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sanssizsansli said: başka oyun yok pcde o yüzden deneyemedim. ama videolarda, normal kullanımda bir sorun yok gibi. yani büyük ihtimal driver problemi. gforce experience'a da giremiyorum mesela. belki ordan optimize ederim diye düşündüm ama açılmıyor. örnek foto. ana menüdeki leoricin ışık detayları yok http://i.imgur.com/F2fZtCQ.jpg windows 10 yeni yuklediginde kiriyor driverlari, aynisi bende oldu drive cleaner cek, safe modda sifirla o programla ondan sonra yeni driveri yukle nvidia dan cozuluyor o zaman edit: ha cozmussun zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Li Li E.T.C. Nova Tassadar Thrall Azmodan (12) The Butcher (15) offff zaten her yer nova doluydu şimdi hepten boku çıkar. nova thrall butcher olmayan oyun oynanamaz herhalde 1 hafta boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Off, beleş olmadıkları haftalar bile her oyun minimum 1 tane stealth hero oluyodu, şimdi her taraf Nova kaynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OgTT0D26CLg ABİ MÜZİK DANHSHDSGAKDDKADSGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hmm nova bir deneyeyim bare hehe support oynarsam zaten li'li oynuyorum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ben direk Butcher'la dalıcam valla sdf Bu arada bende mi bi problem var bilmiyorum da 3. level hero'larımın bile bütün talent'ları falan her şeyleri açık, ama level reward'larında hala şu şu skill'ler açılacak falan yazıyo hero bilgilerinde. Herkeste böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 belli bir player levelda butun herolarin abilitylerini acan perk gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bide novayi free rotationa hemde level restriction olmadan koyan kimse aklini seviyim, 10 mactan 9 unda 1, 4 unde 2 nova oluyor zaten yeter be. sirf yetersizler almasin diye butun hafta nova oynicam sanirim. butcher iyi oldu ama, hem denemis olurum alinirmi diye hemde butherida 5 yapinca bi vikingler kaliyor 5 yapip oynamadigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 şu haftalık beleşe ağlamayın hl oynayın. hl iyi olduğundan değil free heroların hl'de kullanılamadığından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hl oynamak sinir katsayimi daha cok ziplatiyor draft yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya abi dayanamadım gerçekten kötü bir niyetim yok, seviyorum da seni yazdıklarından ötürü ama seninle iki kere aynı oyunda karşılaştık Viki, birinde Illidan birinde Nova'ydın, ikisinde de ekmek arası patatesli poğaça oldun. Hatta bir tanesinin screenshot'ını burada paylaştıydım, diğerinde çok daha kötüydü durum artık puştluk olmasın diye koymadım. Herkes yetersiz, herkes kötü elitizmi için Athene seviyesinde oyuncu olmak lazım diye düşünüyorum. Ki nihayetinde herkes her oyunda iyi olmak zorunda değil, çok da iyi olmadığınızı, kötü olabileceğinizi kabullenince oyun oynamanın özüne erişeceksiniz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 dün 6 maçlık win streakim kaede ve swarley ile takım yapınca bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 millet pick ekranında kim hangi rankde bakabiliyor, nasıl yapıyorlar onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Sparkcaster said: dün 6 maçlık win streakim kaede ve swarley ile takım yapınca bozuldu AHAHAHA :D ama chen oynadığın için haketmiştin bence. unhappy kael çok iyiymiş yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 o 6 win de chendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar