sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 çok büyük ikilemde kalıyor yalnız insan. sen bi abathur gazına gelmiş illidan oyna 5 el. safe oyna bir de. ondan sonra gör millet nasıl laf atıyor. millet küfür yememek için saldırgan olayım diyor. bu sefer de ölüyor. yine küfür yiyor. çok ince bi çizgi var yani. iyi bilen birinin bile oyunu piç olabiliyor. zor heval zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 abi abathur oyunun en gimped karakteri zaten beğenmiyorsanız oynamayın yazık takımınızdakilere :p abathur'un iş yaptığı tek senaryo var o da takımda hem illidan/butcher autoattack bir melee olucak hem de 2v1de lanein çaresine bakabilecek azmodan/zagara olucak haunted mines/sky temple/battlefield of eternity olmayacak, çünkü abathurun özelliği haritada her yere yetişebilmesiyken sen paso chokepointde teamfight yapıyorsun 4v5 halde o yüzden zaten qm'de YOLO-Q abathur girmek direk autolose gibin bişey ps: abathurla 107 oyunum mu ne var profildeki herolarda çıkıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Nigger_of_the_sand said: Karşı takımda sürekli 2 stealther olmasından gına geldi. Her oyunda zeratul-nova oluyor illa yeter artık. Hero ban falan getirseler keşke, sadece novasız maçlar çıkabilse. Nefret ediyorum nova'dan. Blizz Çaresiz oyuncu profili o adamlar, hs oynarken face Hunter alır o tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 iki arkadas nova ve zeratul giriyoruz. Eger lane sorunu yok ise gercekten cok is yapiyor qm'de Is yapmasini gectim cok eglenceli sadfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 severek ve isteyerek invisli minvisli sey oynayan adamla isim olmaz. once heroya bakarim invis mi diye, sonra adama bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 no prob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 nedir bu Malfurion sevgisi arkadaş her maçta fix var. 1 ay öncesine suratına bakan yoktu. Blizz'de adet edindi her patchten sonra bi heroya yüklendiriyor milleti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 aquila said: once heroya bakarim invis mi diye, sonra adama bakmam. http://i.imgur.com/CfjBrRe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Xaero said: nedir bu Malfurion sevgisi arkadaş her maçta fix var. 1 ay öncesine suratına bakan yoktu. Blizz'de adet edindi her patchten sonra bi heroya yüklendiriyor milleti... Malf competitive olarak top picklerdendi ama turnuvalar dışında pek popüler değildi. Baya bufflanıp ötekiler nerflenince yürüdü gitti utherle birlikte açık ara en iyi healer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Rotasyonda bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ben hala LiLi'yi seviyorum healer olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 hl seviyem 18 takımıma 2 tane 40-45 arası hl seviyesindeki adamı vermişler, karşıdakilerin hepsi 20 civarı, ulan 40 üstü adam yenilse bile düşmüyor o rahatlıkla oynuyordu adamlar, nasıl eşleştirme yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bana rank 6 ile aynısı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 yazıyom o kadar chatten iplemiyonuz :( kanalda yokmusunuz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Rank önemli değil. Mmr önemli, mmr aralığı yakın olanları eşleştiriyor sistem. Diğer mobalarda olduğu gib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 58e 34 önde olduğumuz maçı kaybettk az önce Respawn olan takım arkadaşlarım 1% hp ile 1 dakika boyunca alınmasını engellediğim tribute'a yetişmek yerine sağda solda creep avlamayı tercih ettiği için. Geri zekalılık sebebiyle report edebilsem keşke insanları. Ben üzerime düşeni yaptım arkadaş, kazanmış sayıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Roqq said: Rank önemli değil. Mmr önemli, mmr aralığı yakın olanları eşleştiriyor sistem. Diğer mobalarda olduğu gib. kazanınca 1.5-2 rank atlıyorum, kaybedince yarım bardan biraz fazla düşüyor. mmr ile alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Rank tamamen önemsiz. Win ratei %50 üstü olan herkes rank 1 olabilir. Matchmaking sistemi ranke bakmıyor gizli mmr puanına bakıyor. Yakın gelecekte değiştirecekler bu rank sistemini hatta. Hearthstone gibi legendary lig filan gelecek. Yani rank 40 birinin mmrı ile rank 10 birinin mmrı eşit olabilir. Böyle olunca da sistem eşleştirir bu kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 27 mac ile rank 1 olan biri vardi, sistem cok embesil. Ben total 3 mac yaptim, 2 kazandim anca 1 rank atti oysa iki macta 5 rank filan alan cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Onu yapan smurf accountur büyük ihtimalle herkes yapamaz onu. Hl'in ilk başlarında çok puan geliyor sebebini tam çözemedim. Ama tahminim şu ki hl için mmr puanı ile qm için mmr puanı farklı. Hl'nin ilk oyunlarına göre bi başlangıç mmrı belirliyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mmr cok havada zaten, basta yuksek baslatip ayarliyor ve seni tahmin ettigi bir yere zorliyor. %50 w/l icin kastiklarini soylediler zaten ki istatistiklerde bunu gosteriyor, 100 mac ustu yaptigim insanlarla hep %50-55 arasi benim. Bide oyuncu sayisi yeterli degil, bekletmemek icin ozellikle team league veya gurup hlde mmr ve rank sallamadan matchliyor adam bulamiyinca, birisine gecen patates oyuncularla oynadigi halde pro takim gelmis 6dk bekledikten sonra. Roflstomp yemekmistemiyorsaniz 2-3dk dan sonra cancellayin diolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 abi hero league'in şu an draftlı olması dışında hiçbir özelliği yok ya, pre-season bitince placements maçları platin diamond lig hede gelicek diyorlar starcraft gibi, profil sayfanıza trophyler falan eğer zaten 3-5 arkadaşınızla oynuyorsanız qm girin milleti reskil manyağı yaparsınız daha iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ya sifir iletisim ve takim oyunu ile 5 kisi qm girmek husran direk, karsiya gelen takimda premade oldugu icin eziyor direk Draft iyi bide, first pick olarak raynor alan adam gordumu seviniyorsun daha beles mac aldik diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 art contestin finalistleri gelmiş launchera çok iyi şeyler var, şu üçü favorim https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/7VQ0JR3483TY1436217115889.jpg https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/WE76IU1QGTD11436217116352.jpg https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/T814GWPMUE8H1436217119554.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ya dragon knight ve garden of terror olan haritalar kalkti mi gelmiyor kac gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar