Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Aradım ama göremedim açıldıysa kusura bakmayın http://www.pokemontcg.com/ Oyun free ve ~250mb boyutu var Çıkalıda bayaa oluyomuş nasıl görmedim daha önce hayret , indiriyorum şuanda http://www.youtube.com/watch?v=iqmziJQtQsE edit: oyuna girdimde şimdi ,Tcg miş gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Arayüzü nasıl kötü yaparız diye düşünmüşler, ortaya böyle birşey çıkmış. Bir sonraki kart oyununda, masa boyu göz hizasından oynarız umarım. Daha heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bu kart oyunlarinda undead vs olmayinca zevkli olmuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Düşünsene arkadaşın geliyor. Kart oyunu oynuyorsun. Güzel birşey diye beklenti içine giriyor. Ekrana bi bakıyor POKEMON!şaka yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 151 haliyle mi yapmışlar , yoksa bir milyar pokemonun olduğu şu son hali mi? Aslıdna banane lan , yanda rome total war 2 açık olacak arka planda bu , çok saçma. Büyümem lazım lan hala pokemon denince bi heyecanlanıyor insan küçüklüğü falan geliyor aklına demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ben baya küçükken vardı pokemonun bi tcgsi cdsini alıp başlamıştım baya oynuyordum single player flm. sonra bir daha bulamadım o oyunu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi büyümekle alakası yok. Fandom sonuçta. Fandom. Türkiye kafasını bırakın. Şu yeni çıkan xy mi neyse yeni oyununun her yerde spotu var, twitch'de falan hergün anasayfada. Burdaki konsol bölümünde bile pokemonla ilgili birsürü şey var hep güncel. http://s6.favim.com/orig/61/pokemon-my-little-pony-call-of-duty-Favim.com-602213.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi neden böle şeylerle ugrasıosunuz hemen iki altda zaten bütün forum pokemon oyunu oynuoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nerede? 3ds mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 30 yaşında bir erkeğin sevebiliceği herşeyi koymuşlar oyuna, kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 gotta catch em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 reampage said: 30 yaşında bir erkeğin sevebiliceği herşeyi koymuşlar oyuna, kısmen Misty var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 valla patinin bir yarısı misty öteki yarısı ash şuanda öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 oha ahahah lan kaç sene onceydı 15 sene olmustur herhalde bok gıbı oyundu deste kurmustum kurdugum gıbı veletın bırıne satıp magıce devam etmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 x-y varken su an oynayan cok olmaz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 redeeem code lar: (deck) boundariescrossed plasmafreeze plasmastorm (avatar customization şeyleri) DragonsExalted NextDestinies DarkExplorers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 reampage said: valla patinin bir yarısı misty öteki yarısı ash şuanda öle diyim serenayim ben http://danbooru.donmai.us/data/8a51facb6c0561481f47227ef4aaab5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 TOPLARIM POKEMONLARINIZI http://www.youtube.com/watch?v=Cbb9_BIOCeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 şimdi bunu irl oynamak için yaklaşık 5-6 pack ve opsiyonel olarak bir board ve hala hayatta kalmış canlı bir rakip bulmak yeterli mi? tr'de satılan packlerin içerikleri yazmıyor, enerji trainer ve pokemon sayısı eşit mi oluyor her packte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar