nienna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 birazdan evden çıkıyorum, geldiğimde okuyabileceğim. mavi ya da yeşil lens takmak istiyorum ve göz çok hassas bir konu. gözüm bozuk değil, gözlük kullanmıyorum. sadece renk amaçlı takacağım. biraz bilgi arıyorum, nerden yapılır kaç paraya makuldur, nasıl kullanılır, kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler nelerdir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hiç gerek yok ama yine de caps koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://lmgtfy.com/?q=lens+kullan%C4%B1rken+dikkat+edilmesi+gerekenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nienna gözlerin ne renk, ne gerek var renkli lense sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mavi ya da yeşilden sonrasını okumadım. delikanlı adam.... ohh wai! yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nienna said: mavi ya da yeşil lens takmak istiyorum ve göz çok hassas bir konu. gözüm bozuk değil, gözlük kullanmıyorum. sadece renk amaçlı takacağım. biraz bilgi arıyorum, nerden yapılır kaç paraya makuldur, nasıl kullanılır, kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler nelerdir vs. Merhaba, lens almadan önce göz doktoruna git ve gözüne lens olur mu sor öğren, gözünün çapını da sor lens alırken gerekiyor çapı. Lensi bazıları haftalarca hatta aylarca gözünden çıkarmadan kullanır ama bu sağlıklı değil, ayrıca havuzdan da lensliyken hastalık kapılabiliyor. Fiyatı kalitesine markasına ve aldığın yere göre değişir tabii ki, en sağlıklı kullanım her akşam çıkarıp yeni solisyona koymak, takarken çıkarırken ellerini güzelce sabunlayarak olur. Bence sana yeşil çok yakışır, bi de burası kasıyor biraz eğer daha başka sorun varsa yardımcı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 açıkçası kullanıcı yorumu olarak patiden başka kaynaklara çok da güvenmiyorum "yhaa kızlar gözüme lens kaçtı napıcam" gibi yorumlar var. buraya sorayım dedim bi de. en son dövme konusunda böyle arada kalıp bildiğim bütün kaynaklara sormuştum yoksa googleitfukin deneceğini bile bile açtım buraya da. kılı kırk yarmam lazım almadan takmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 içine cin kaçmış gibi oluyor yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 1.hijyene önem ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2.aramaya inan http://forum.paticik.com/search.php?13,search=lens,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=SUBJECT,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kız mısın erkek misin o konu netleştikten sonra duruma göre yorum yağarız buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yeşil lens diyor erkek mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yüzde yüz kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kız olsa bile 25+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Red said: yüzde yüz kız. http://forum.paticik.com/read.php?13,6919383,6920667#msg-6920667 mission accomplfinished hangi market? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 reklam alanı [hr] http://www.vitrinuye.com/resimler/resimler/_59894/34139-cetintas-elektrik-elektronik-paz-ins-taah-san-tic-ltd-sti.jpg [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pontipati said: kız olsa bile 25+ lense heves ettiğini göre 20- bu arada nilay cım bence lens kullanma boşu boşuna retina na zarar veriyorsun yıllarca kullanamassın solüsyona ve lense para vercen ne kadar dikkat etsen de gözünde kirpiğinde iltihap olacak bu arada gözlerin in doğal hali çok daha güzeldir bence ama caps koymadığın için bilemiyoruz :) :P -- o değil benim de bir sorum var madme markette çalıştın, senle ilgisi yok başkasına yazcam, ondan soruyorum markette çalışan kasiyer kıza nasıl yazılır, o ortamda refleks olarak git başımdan cevabı almamak için ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 her zaman kahverengi gözleri yeşile, maviye tercih etmişimdir arada ufak istisnalar oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 gereksiz lens kullanmak iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 liseli hevesi zaten renkli lens, kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mandarin said: http://lmgtfy.com/?q=lens+kullan%C4%B1rken+dikkat+edilmesi+gerekenler asdaskldkal abi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar