Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens konusu

nienna

Öne çıkan mesajlar

birazdan evden çıkıyorum, geldiğimde okuyabileceğim.

mavi ya da yeşil lens takmak istiyorum ve göz çok hassas bir konu. gözüm bozuk değil, gözlük kullanmıyorum. sadece renk amaçlı takacağım. biraz bilgi arıyorum, nerden yapılır kaç paraya makuldur, nasıl kullanılır, kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler nelerdir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

mavi ya da yeşil lens takmak istiyorum ve göz çok hassas bir konu. gözüm bozuk değil, gözlük kullanmıyorum. sadece renk amaçlı takacağım. biraz bilgi arıyorum, nerden yapılır kaç paraya makuldur, nasıl kullanılır, kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler nelerdir vs.

Merhaba, lens almadan önce göz doktoruna git ve gözüne lens olur mu sor öğren, gözünün çapını da sor lens alırken gerekiyor çapı.
Lensi bazıları haftalarca hatta aylarca gözünden çıkarmadan kullanır ama bu sağlıklı değil, ayrıca havuzdan da lensliyken hastalık kapılabiliyor.

Fiyatı kalitesine markasına ve aldığın yere göre değişir tabii ki, en sağlıklı kullanım her akşam çıkarıp yeni solisyona koymak, takarken çıkarırken ellerini güzelce sabunlayarak olur.
Bence sana yeşil çok yakışır, bi de burası kasıyor biraz eğer daha başka sorun varsa yardımcı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası kullanıcı yorumu olarak patiden başka kaynaklara çok da güvenmiyorum "yhaa kızlar gözüme lens kaçtı napıcam" gibi yorumlar var. buraya sorayım dedim bi de. en son dövme konusunda böyle arada kalıp bildiğim bütün kaynaklara sormuştum yoksa googleitfukin deneceğini bile bile açtım buraya da. kılı kırk yarmam lazım almadan takmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

kız olsa bile 25+

lense heves ettiğini göre 20-

bu arada nilay cım
bence lens kullanma boşu boşuna retina na zarar veriyorsun
yıllarca kullanamassın solüsyona ve lense para vercen
ne kadar dikkat etsen de gözünde kirpiğinde iltihap olacak

bu arada gözlerin in doğal hali çok daha güzeldir bence ama caps koymadığın için bilemiyoruz :) :P

--

o değil benim de bir sorum var madme markette çalıştın, senle ilgisi yok başkasına yazcam, ondan soruyorum
markette çalışan kasiyer kıza nasıl yazılır, o ortamda refleks olarak git başımdan cevabı almamak için ne yapmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...