Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içen patiler 5dk bi gelin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi benim vidyodan çıkardığım sonuç sigaranın zararları falan değil ne boş adamlar olduğu oldu.

Yapıcak hiç mi işin yok amk 400 tane sigaranın tarını turunu suya akıtıp kaynatıp çatal bıçakla oynayıp bide bok yemiş gibi vidyoya çekmekten başka.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

abi sigara suyunu niye kaynatıyosun manyak mısın.

suyu buharlaştırıp aslında içinde ne gibi maddeler varmış göstermek için olmasın?
Mesaj tarihi:
Mandarin said:

Rerore said:

için iiçin
erken ölüm millete gayri safi mlli hasıla olarak geri döner
boşuna emekli maaşı mı ödüycez

aynen, dünyaya akıllı insanlar lazım.

Kanser tedavisi emekliliginden daha pahalliya geliyordur
Mesaj tarihi:
Dün bir program izledim.Amerikanın ünlü 5 ölümünü inceliyorlar.2. sırada alkolik bir adam var günde 15 bira içiyor.Eşiyle yemeğe çıkıyorlar kadın ısrar ediyor bu güzel gecede içme diye, sonra odaya cıkıyorlar adam kendini kötü hissedip duşa giriyor ve ölüyor.Otopsiyi yapan doktor kişinin vücudunun alkol oranın düştüğü için kalbinin durduğunu söylüyor.

İçmeye devam yani benden sölemesi.Birden kesmeyin odada sevişicez diye hayal kurup teneşire gidersiniz.
Mesaj tarihi:
sigara boş zamandan doğan bir hobi, hatta boş zaman yaratmak için bir sebep de aynı zamanda.

Sigaranın yerine başka şeyler koyabiliyorsanız bırakın. Son 5 yıldır düzensiz içiyorum. Zaman geliyo 1 ay içmiyorum, zaman geliyo partide bi tane diye başlayıp pakete başlıyorum falan.

Kısaca bence bırakma sırrı en güzel kendi motivasyonunda. Kendini işine ya da başka şeye verdiğin zaman sigara ihtiyacı hissetmiyosun, aynısı yemek için de geçerli. Yaşamak için yemek vs. keyif/stress için yemek
Mesaj tarihi:
elma said:

senko said:

15 bira 7.5 litre eder lan günde
hergün 7.5 litre su içsen bile ölürsün sdf

böbrekler full fonksiyon

on gün boyunc içmişliğim var ama sabhtan akşama kadar her birada bir işiyerek fln
Mesaj tarihi:
Bizim insanımız gariptir iyiliği için birey dersin. Düşünürki bu benden birşey mi isteyecek veya inadına dinleyip daha çok yapar o şeyi.
Bu sigara mevzusuda öyle daha çok için yararlıda sigara tütün var içinde hem boşverin siz zararlı kaka diyenleri.
  • Yeni Oluştur...