Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 40 sn de azmış panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi benim vidyodan çıkardığım sonuç sigaranın zararları falan değil ne boş adamlar olduğu oldu. Yapıcak hiç mi işin yok amk 400 tane sigaranın tarını turunu suya akıtıp kaynatıp çatal bıçakla oynayıp bide bok yemiş gibi vidyoya çekmekten başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 içen ölüyo da içmeyen ölmüyo mu best argument ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 için iiçin erken ölüm millete gayri safi mlli hasıla olarak geri döner boşuna emekli maaşı mı ödüycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Rasmon said: abi sigara suyunu niye kaynatıyosun manyak mısın. suyu buharlaştırıp aslında içinde ne gibi maddeler varmış göstermek için olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Rerore said: için iiçin erken ölüm millete gayri safi mlli hasıla olarak geri döner boşuna emekli maaşı mı ödüycez aynen, dünyaya akıllı insanlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: Rasmon said: abi sigara suyunu niye kaynatıyosun manyak mısın. suyu buharlaştırıp aslında içinde ne gibi maddeler varmış göstermek için olmasın?teşekkürler 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sigarayı bırakalı 2-3 yıl olmasına rağmen hala bu tür videolara gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 dediğim gibi cuvara için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bir paket sigaranın küllerini %5 su içeren su bardağına topladım. sonra onu döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mandarin said: Rerore said: için iiçin erken ölüm millete gayri safi mlli hasıla olarak geri döner boşuna emekli maaşı mı ödüycez aynen, dünyaya akıllı insanlar lazım. Kanser tedavisi emekliliginden daha pahalliya geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Dün bir program izledim.Amerikanın ünlü 5 ölümünü inceliyorlar.2. sırada alkolik bir adam var günde 15 bira içiyor.Eşiyle yemeğe çıkıyorlar kadın ısrar ediyor bu güzel gecede içme diye, sonra odaya cıkıyorlar adam kendini kötü hissedip duşa giriyor ve ölüyor.Otopsiyi yapan doktor kişinin vücudunun alkol oranın düştüğü için kalbinin durduğunu söylüyor. İçmeye devam yani benden sölemesi.Birden kesmeyin odada sevişicez diye hayal kurup teneşire gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 15 bira 7.5 litre eder lan günde hergün 7.5 litre su içsen bile ölürsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 masa said: Sıgara zannedildiği kadar zararlı birşey olsaydı bu kadar insan içmezdi sigara sağlıklı çünkü içinde tütün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 senko said: 15 bira 7.5 litre eder lan günde hergün 7.5 litre su içsen bile ölürsün sdf böbrekler full fonksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sigara boş zamandan doğan bir hobi, hatta boş zaman yaratmak için bir sebep de aynı zamanda. Sigaranın yerine başka şeyler koyabiliyorsanız bırakın. Son 5 yıldır düzensiz içiyorum. Zaman geliyo 1 ay içmiyorum, zaman geliyo partide bi tane diye başlayıp pakete başlıyorum falan. Kısaca bence bırakma sırrı en güzel kendi motivasyonunda. Kendini işine ya da başka şeye verdiğin zaman sigara ihtiyacı hissetmiyosun, aynısı yemek için de geçerli. Yaşamak için yemek vs. keyif/stress için yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 elma said: senko said: 15 bira 7.5 litre eder lan günde hergün 7.5 litre su içsen bile ölürsün sdf böbrekler full fonksiyon on gün boyunc içmişliğim var ama sabhtan akşama kadar her birada bir işiyerek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bizim insanımız gariptir iyiliği için birey dersin. Düşünürki bu benden birşey mi isteyecek veya inadına dinleyip daha çok yapar o şeyi. Bu sigara mevzusuda öyle daha çok için yararlıda sigara tütün var içinde hem boşverin siz zararlı kaka diyenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 18 bira 20 shot rekorum idi tabi aksam 8 sabah 5 e kadar simdi otur ic desen 5-6 dan sonra giderim o ayri o gunde siyah goruyodum zaten sdf biralar 0.33 luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 biz oç idik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lan boyle dediniz migrosa gidip bira cips alayim film seyrederim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar