Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cort X6, Boss MT-2, Marshall Mg10CD Bundle

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Artık çalmaya vaktim olmadığı ve iyice köreldiğimden gitar setim satılıktır arkadaşlar. Zaten çok sabırlı bir insan olmadığımdan belli bir noktadan sonrasına ilerletemedim, kaldı öyle en son çalmaya çabaladığımda notalar aklımdan uçup gitmiş, yabancı geldi gitar resmen. Bu saatten sonra da oturup baştan öğrenemeyeceğime göre elden çıkartayım birilerine faydası dokunsun bari.

En başta gitardan başlayayım, azcık gitarlar hakkında bir fikriniz varsa Cort X-6 yı duymuşsunuzdur illaki. Başlangıç için mükemmelo bir orta ayar gitar. Her tarza yatkın olmakla birlikte özellikle metalciler için biçilmiş kaftan. Nette milyon tane bilgi vardır googlelamanız yeterli. Gitardaki problemlerden bahsedeyim;

- Klavyenin tepesindeki kilidi çıkarmıştım çok işlevsiz diye, 2-3 çaldıktan sonra illaki akor yapmak gereği duyuyor insan ve onları çıkar-tak çıldırıyor insan gayet gereksiz bir parça. O kayıp bilmiyorum arasam çıkar mı.

-Jak yuvasında hafif bir temassızlık var. Jak kablosuyla çok oynayınca ses bozulabiliyor, oturduğun yerde çalarken ( gitarı ayakta bir kere bile çalmadım galiba zaten :D ) bir problem yok ama gitarı çok çevirince falan gidebiliyor kablonun durumuna göre. Burdaki hep alışveriş yaptığım müzik evine yaptırmıştım ama en son tekrar bozulmuştu. 10 liraya tamir etmişti çocuk zaten çok uğraşmamış belliki bir leyime bakar tamiri.

-Eşikte hafif bir eğilme var, standart zaten bakımının yapılması lazım.

-Kasada ufak tefek farkedilmesi imkansız gibi olan 3-5 çizik.

Gitar için 175 TL istiyorum. 0ı 550 tl civarında gitarın.

Boss MT-2 pedalı anlatmaya gerek yok herhalde, heavy metal için en iyi pedallardan birisi. Tek ufak bir problemi var, high switchini nasıl becerdiysem hafif oynatmışım yerinden belli bir noktada low ile hafif sıkışıyor çevirmesi zorlaşıyor ama dönüyor hiç bir problemi yok. Onun dışında tertemiz.

Pedal için de 75 TL istiyorum. 2. eli 125ten aşağıya bulmanız çok zor. alıp daha iyi fiyata satabilirsiniz de hatta sdsfds

Marshall Mg10CD hiç bir problemi yok cayır cayır çalışıyor =)

Fiyatı 125 TL , 0 ları 250 TL civarında.

Toplam 375 TL istiyorum set için arkadaşlar. Tek parça almak isteyen olursa parça fiyatları biraz değişir bilginiz olsun.

Setin yanında 4te3ü dolu Kasa-Tel-Klavye temizlik ve bakım setini de vereceğim, Planetwave marka, en iyi bakım setlerinden biridir.

Ayrıca Yeni Başlayanlar İçin Gitar ( Guitar for dummies), uyduruk bir akor aleti ve elektro gitar için ayaklı sehpa hediyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

galiba öyle oldu =))

beyler en ufak beğenmediğiniz bir şey olursa iletmeniz yeterli bana, dediğim gibi mt2 de hiç bir sorun çıkarmayan zor dönme ( çok ufak bir çapta sadece) problemi dışında hiç bir sorun yok.

amfi tertemiz dediğim gibi.

gitara da bir alıcı bulursak şahane olur :)

bu arada istanbul anadolu yakası elden direk teslim edebilirim suadiye-pendik bostancı şahane olur.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

kg panpa
gitarı alıcak eleman o elektrik şeyini tamir ettirsin
kaçak vs. olması sallanacak bişey değil

valla çarpılmadım açıkçası baya bi çaldım öyle :) ama tabi tamirde fayda var sonuçta şarkının ortasında ses cızır cızır edince sinir edebiliyor. dediğim gibi çok tepinmeyince elleşmeyince kabloyu falan problem yok ama.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage R yaptı beyler pedal hala satılık listesinde bilginize.

L_Zero said:

gitarı alıp yaptırırdımda 3ds alıcam.

du bakalım şu masaüstü satılırsa 2sinide alırım :P

napıcan 3dsi boşver bak al sen gitarı sağda solda çalar karı düşürürsün saehashuau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...