Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo Questline (Vol. Bayram Harçlığı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marty said:

Çok soft bi quest olmuş. yok mu osurtmali, sicirtmali bi seyler? insanlarin sinirlarini gorelim

Softtan başlayıp hard 'n harder'a doğru gidiyoruz her zamanki gibi:)
Mesaj tarihi:
buraya yazıp aptal aptal hindi gibi kabaracağına şu paranı vakıfa falan bağışla benim de gözüm senin 12 yaşındaki bakın millet ne yapıyorum tavırlarını görmekten kurtulsun. orta okul mu burası. bu ergenlikle ağaç diktirsen ağaca çıkıp kızlara bağırırsın.
Mesaj tarihi:
Çalışan eden adamlarız , iş yerinde yapamıyoruz bunları çok moralim bozuluyor , ne güzel hem 100 lira alıp hem atlı karıncaya biniyosun lan , ben isterdim yapabilmek açıkcası.

edit : Oha atlı karıncanın parasını bile bu keriz ödüyomuş lan , harbiden yapma şansı olup yapmayanda bir sıkıntı var kesin.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

nihayet kimsenin iplememesi harika, teşekkürler paticik

Oha lan şimdiden 4 sayfa oldu :) İplemiyorlar mı atlı karıncada video çekiyorlar bence:)
Mesaj tarihi:
Abi dalga mı geçiyosunuz lan , siz parayı sokakta mı buluyosunuz oglum , benim vaktim olsa (bi de atlı karınca nerde var ki lan kaldı mı onlardan) anında gider yapardım şunu , kerizin malını yememek , en az onun kadar kerizlik yapmaktır benim gözümde.
Mesaj tarihi:
mithat gece 11 den sonra inşaatın üçüncü katına çıkıp bize el salla sana süper külah üfleyen borumu vereyim

yapamazsın lan yapamazsın oğlum
Mesaj tarihi:
neyse bu burada çevrilen geyiği bile ilgi gösteriyorlar olarak görür. ben öldüm .

http://www.planking.me/wp-content/uploads/2012/04/IMG_2162-e1334400892891.jpg
  • Yeni Oluştur...