Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 her format attığımda klasörlerimin yarısına filan tamamen erişemez hale geliyorum. ownership değiştiriyorum security tab'den, alt klasörler gene değişmiyor. (subfolders dahil olduğu halde) binlerce dosyama hiçbirşey yapmak mümkün değil. iki formattan sonra da aynı şey oldu, bu lanet olası windows 8 sorununu nasıl kökünden çözebilirim? pc'yi başka kullanan yok, admin dışında kullanıcı hesabı bile yok. her formatta kastırmadan tek bir kökünden çözüm lazım. bu hilkat garibesini de umarım win9 çıkarıp tabletlerden ayırırlar. one size doesn't fit all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 win template i kopyalarayak altından kalkabiliosun onun windowsun şeysi ama adını unuttum şifrelerini filan herşeyi yenisinie taşıyor. birde bi komut vardı kopmle siliodu neydi unuttum herşeyi unutmuşum ben askjaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ssd ufak olduğundan eski windows'un dosyalarını sildim ya, sağdan soldan bulunabilen birşey değil herhalde? kendime ait olması lazımdı? tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hah hatırladım Profil kopyala diyorsun ... Ama zaten format atmadan önce yapıosun onu sonra yükledikten sonra o profili geri dönüyorsun hop tüm accountlar şifreler yerli yerinde hatta desktop ayarlarınıda aynı tutuyor geçmiş o :) commandline i otomatik yapan bişi vardı hah dur... http://i19.tinypic.com/4xypyzd.png indir bunu kur kafan rahat olsun sorun çıkana sağ tıkla al :D http://www.mediafire.com/?8wob8broepiahix manualde bu cmd ile yaparsan : takeown /f filepath icacls filepath /grant yourusername:f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 buna bir bakayım, sağolasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 creator owner user ekleyip tüm yetkileri ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://www.eightforums.com/tutorials/2814-take-ownership-add-context-menu-windows-8-a.html şunu kullanıyorum ben, gene bu amcanın w8 in saçmalıklarına karşı bi sürü benzer çözümü var, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 valla w7de aynı sıkıntıyı çektim dediğimi yaptıktan sonra take ownershiple falan uğraşmaya gerek kalmadı hiç. zaten o da her zaman işe yaramıyordu sdf ps: harddisk'e sağ tıklayıp güvenlik kısmından eklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hdd security tab'den creator owner'a izin vermeye çalışınca "error occurred when applying security information to" diyor ve folder isimleri veriyor akabinde. uygulamıyor yetkileri. fırsatım olmadı henüz ama context menu take ownership'i deneyeceğim. reg dosyası çözdü işimi, sağolun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bu ownership olayı 7'de de 8'de de başıma bela olmuştu. 8'de resmen sistemi kullanamaz hale falan geldim çözeceğim diye ve baştan tamamen temiz format atmak zorunda kalmıştım. Şuan bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar