Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağır romanda bi bölüm vardı.Onu oku uygula anlarısın :D
Tam aklımda değil ama sanırım şöyle birşey:
Eğer bir kızı seviyorsan bir dakika boyunca gözünü kırpmadan lambaya bakıp, gene gözünü kırpmadan manitaya çevirdiğinde gözlerini görebiliyorsan seni seviyordur gibi birşeydi herhal.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Filmi boşver kitabındaki bölüme bak.
Kitabı bir arkadaşıma vermiştim.Geri verdi mi yoksa çızık mı attı tam bilemediğim için birşey söyleyemiyorum ama dediğim gibi birşeydi.
Zaten filmiyle kitabı arasında farklılıklar var.Asıl kaynak kitap yane :D

Ağır Roman bu arada bahsi geçen film/kitap.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Anlayamassın bence..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
Takmayın böyle meselelere.
Sevince anlarsınız, belli eder. Bunun maddi karşılıkları yoktur, göstergeleri de yoktur.
Sallayın o yüzden ohoooo[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
varsın salak olsun sevdikten sonra fark eder mi? bak ahmet cemil'e söylemiyo aşkını kaybediyo kızı, halbuki lamia da onu seviyo. anladın sen...[signature][hline]Server is busy.
Mesaj tarihi:
aheste aheste panik yapmadan... :)
asıl konuya dönecek olursak :P bi şekilde anlarsın zaten davranışı, konuşması, bakışı, yanındayken nefes alış verişinin hızlanması hede hödö privacy...[signature][hline]Server is busy.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 16 Aralık 2004 02:06 tarihinde demiş ki:
Bunun sonu paranoya

Ya gerçekte kız arkadaşın hatta çevrendeki kimse yoksa, ya yaşayan tek kişi sensen, ya diğerlerinin hepsi ve biz sadece çevrende senin kurduğun imgelersek, ya kız arkadaşın da sevgisi de sadece bir rüyaysa ve bu hayatın sadece bir rüyadan ibaretse, ve öldüğünde yataktan başka bir varlık olarak kalkıp "vay be ne rüyaydı..." diceksen... Ya...

Neyse...Bazı şeyleri fazla sorgulamadan akışına bırakmak lazım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Aralık 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aydınlanın gencler...kalkın yuzunuzu yıkayın ve okuyun..anlamazsanız gene okuyun...ta kı anlayıncaya kadar..

Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
said:
Dragonutopia, 16 Aralık 2004 10:07 tarihinde demiş ki:
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...

Kimsenin kız arkadaşının elini kolunu bağlayıp evinde bi odada "beslediğini" sanmıyorum :)

Ayrılmak isteyen kız zaten ayrılır bunu nasıl engellicen ki? Kısaca zaten özgür bırakılıyorlar "defaulttan"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bazı tipler var maalesef kız toplumunda... birisiyle beraber olmadan eksik olan kendisini "sevdiği" adamlar tamamlayan. erkeksiz kalınca böle moron tipine bürünen (kaşar anlamında değil anlayan anladı :D ) onlar bu kadar fazla olduğu sürece default tanımlamalarda değişiyor maalesef.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Dragonutopia, 16 Aralık 2004 10:07 tarihinde demiş ki:
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...

eğer dönüyosa bi bit yeniği ara demişler..

sevdiğini hal hareket ve tavırlarından anlarsın anlayamayan boşuna sevmesin..

bu bu kadar basit bi olay yani..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
  • Yeni Oluştur...