sniper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sonunda beklenen haber...http://www.galciv3.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gördüğüm en kötü cinematic olabilir :( yazık. zaten dünyanın en kötü sanat konseptine sahip oyunu, bir de o bütçeden cinematice pay ayrılıyor. oyun mekaniklerini komple değiştirirlerse oynanır. master of orion rehashlerden gına geldi. sırf stardock değil bütün piyasa yapıyor. elemental de başta çok patatoydu ama temelindeki özgünlük sayesinde devamını getirdiklerinde adama dönmüştü. galciv'in artık o eski tas eski hamam kafasından kurtulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 moo tarzıyla pek alakası yoktu zaten ya, uzayda geçen civ gibiydi gameplay. bir de unit customization. galciv2'yi beğenerek oynamıştım, bakalım görelim. civ konseptinden biraz daha kurtarırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 civ ile tek alakası isminin benzemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 begendım ben tanıtım vıdeosunu ha oyunu hıc begenmedım dememem dahı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Master of Orion, Galactic Civilizations ve Civilization serilerinin üçü de 4X oyunları ve bu nedenle elbette ki üçü de birbirleriyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Space empires ile galciv'in gameplay olarak zerre alakası yok mesela neredeyse ama civ ile galciv gameplay bayağı benzer. 4x denilen oyunların da bazıları çok farklı diğerlerinden, bazıları civ gibi işte endless space ve galciv gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Betasını deneyen var mı ? Yorum alalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Oyun güzel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Var mı oyunu alan? Yorumlar gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bunun multisi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cevap isterük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar