Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB'ye girince nolcak?????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Balonlu diye ezmeye çalışanlar susacak.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
külliyen yalan (söz = zekeriya beyaz)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 16 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
balonlar patlıcak

imzayı okumadın galiba sen[signature][hline]O zaten bir efsane a.k.a [Bugarea, Disspanzer, AntiPati]
Mesaj tarihi:
bizim bazı üretim alanlarımızı azaltacaklar dolayısıyla tarımla uğraşan kesim zordurumda kalcak,ürün üretimi azaldığından ürünler pahalşck,her türlü kaynaklarımızdan yaralanacaklar...vs
neler olmayacak:sandığımız gbi dolaşım hakkımız olmayack,cebimiz daha fazla para görmicek,işsiz insalarımız oraya gidip iş bulamayacklar çünkü son üyelerle o ülkelerde de işsizlik oranı arttı..........vs[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
dikkat edinde bize girmesin.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
Hiçbir şey olmayacak. Aksine AB AB diye güzelce kaktıracaklar. Elimizdekiler de gidecek. Hiçbirimizin adslye verecek parası olmayacak çünkü Telekom cinlik yapıp adslyi 50 milyon Ytl yapıverecek, paticik öksüz kalacak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
İtalya ve İspanya'daki olumlu gelişmeleri sayabiliriz olumlu gelişmeler arasında, ki iki ülke de büyük kalkınma gerçekleştirdi... Eksileri de yok mu, evet oldukça var. Ama tüm artılar ve eksileri etrafta bu kadar fanatik varken -iki kutup için de- düzgün tartışmak çok zor...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Pre- Order yapmak için uğraşmıyacağız. Türkiyedeki satıcılara sipariş verebileceğiz.
Ha ben veya bizler sanırım o zaman o kadar alakalı olmayız yurt dışı ile oyun ile falan. Ama içki fiyatları ucuzlar o da hep alakadar olduğumuz bişey zaten :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
-Serbest dolasim oldugu zaman avrupada kapkac ve yankesicilik olaylarinda artis gozlenicek
- avrupara issizlik articak ama issiz kalan yine türkler olucak
- Paramiz euro olcak bosu bosuna ytl basilmis olcak
-Türklerin, cogu avrupalinin zannettigi gibi fesli , kara carsafli insanlar toplulugu olmadigi bi bakima gozlemlenebilicek
-Basimiz göge ericek[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 16 Aralık 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
Ne mi olacak?

- Vergiler düşecek

- İthalat ucuzlayacak

- Bu ilk iki madde yüzünden bilgisayar, cep telefonu, içki, sigara, otomobil, tekstil vb. pek çok şey çok daha ucuza gelecek...

- Vizesiz avrupayı gezebileceksiniz

Vergiler düşecek ama bu sefer fiyatlar artacak - Bkz Yunanistan -

Vize olayı da sakat serbest dolaşımı engelleyeceklerini beyan ettiler[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 16 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
-Serbest dolasim oldugu zaman avrupada kapkac ve yankesicilik olaylarinda artis gozlenicek
- avrupara issizlik articak ama issiz kalan yine türkler olucak
- Paramiz euro olcak bosu bosuna ytl basilmis olcak
-Türklerin, cogu avrupalinin zannettigi gibi fesli , kara carsafli insanlar toplulugu olmadigi bi bakima gozlemlenebilicek
-Basimiz göge ericek

kabul edilirse 10 gün sora falan girmicez AB ye. O yüzden paralar boşa falan gitmiş olmayacak yani.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
  • Yeni Oluştur...