Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 aquila said: konunun basi din? "sizi anlamak istiyorum" demiş adam "size inanmak istiyorum" demiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Din falan yalan ya tek gerçek şey var oda para. Tanrıya bile dua ederken kamiller ÇOK PARA istiyorlar. HAha Yani tanrı bir araç, amaca ulaşmaktaki araç olarak görüyorlar. Tek gerçek PARA :) Oda bende çok var. Ölün fakirler! GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fake in fakeleri gelio artık foruma asgads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Xenocide said: "haha salağa bak, unicorna inanıyor" normal, ama "haha salağa bak unicornla aynı şeye inanıyor" yanlış. İkisi de yanlış. Karşıdakine saygısızlık etmiş oluyorsun. Bir şeye inanıp inananmaman tamamen sana kalan bir olay, karşıdakine hakaret etme hakkı vermiyor. "Din emretti diye kadın taşlıyorlar" diyeceğin kişiler de aynen bu şekilde "benim inancıma göre bu uygun demek ki karşıdakine istediğim gibi davranabilirim" diye düşünüyor. İnsanlar karşısındaki kişiye karışmamayı, saygı duymayı, insan gibi davranmayı öğrense zaten bu karışıklıkların hiçbiri olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 İki cümle ele alalım: 1- Sen bu dine inandığın içim geri zekalısın. 2- Senin inandığın din uydurma, hayal ürünü. Birincisi gibi tamamen karşı tarafa hakaret etmeye dayalı cümlelerin kullanılmasına karşıyım. Ama ikincisi gibi dine karşı bir cümlenin kullanılmasında bir sorun görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ama 1 daha dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bizi anlayamazsın, sadece kıskanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 peki uydurma ve hayal ürününe inanana geri zekalı denemeyecekse kimseye geri zekalı denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Okudum ama anlamadim. Sair ne demek istemis ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Warhero said: Xenocide said: "haha salağa bak, unicorna inanıyor" normal, ama "haha salağa bak unicornla aynı şeye inanıyor" yanlış. İkisi de yanlış. Karşıdakine saygısızlık etmiş oluyorsun. Bir şeye inanıp inananmaman tamamen sana kalan bir olay, karşıdakine hakaret etme hakkı vermiyor. "Din emretti diye kadın taşlıyorlar" diyeceğin kişiler de aynen bu şekilde "benim inancıma göre bu uygun demek ki karşıdakine istediğim gibi davranabilirim" diye düşünüyor. İnsanlar karşısındaki kişiye karışmamayı, saygı duymayı, insan gibi davranmayı öğrense zaten bu karışıklıkların hiçbiri olmayacak. unicorna inanan birini göreceksin ve "hmm evet dostum sana saygı duyuyorum, hakkındır evet" diyeceksin. 100 papeline bahse varım ki onun kıçına kocaman lanet olası bir tekme atarsın dostum. O yüzden birbirimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Pagan gördüğümde dalga geçmiyorum adamla. 100 papelimi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Pagan mı kaldı bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gerçek pagan bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 romalıların çıkardığı bir kavramı kullanan müslüman vatandaş burada mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar