KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yav aslında arife günü olması falan değil mesele. Denk geldi. Çok bunaldım. Darlandım. Evlilik zaten zor iş. Üzerine iş stresi. Memleketin durumları. Attım kendimi ana evine. Harbiden bak. Zaten bayramın 2inci günü canım arkadaşlarımla yaptım organizasyonu,soluğu alacağım yazlıkta.3 gün sınırsız içmece,memleket meselelerini konuşmaca,okey,king,poker. Şimdi diyecek bazılarınız, "öfff, abi yine mi yaşım 40 muhabbeti?" ....Lan ne yapayım, yaşım 40 işte, doğal olarak pek çoğunuzdan fazla hayat tecrübem var,bu benim övünmek için falan kullandığım bir söylem değil ve aksine inanır mısınız bilmem, o kadar çok isterdim ki sizlerin yerinde olabilmeyi şu an? Hayat ben 20li yaşlardayken ne kadar güzeldi, ne kadar anlamlıydı, ümit ve umut vaad ediyordu. Neyse, canınızı sıkmak değildi şu topiği açarken ki amacım. Ben kafayı çekme imkanını buldum, kendimce rahatlamaya çalışıyorum. Sizlerin içinde de son günlerde darlanan, bunalan arkadaşlar varsa yalnız değiller, bunu söylemek istedim. Çünkü ister inanın,ister inanmayın insanoğlu çok ama çok bencil. Kendisi üzgün ve sıkkınken başkasının eğleniyor olabilmesi ihtimali bile bir çok insanı çıldırtır. Ama aynı şekilde kendisi üzgün ve sıkkınken başkasının da darlanmış,bunalmış olması mutlu eder derinden derine pek çoğumuzu. Aha işte,benim canım sıkkındı; çok fazla bir şey halledemeyeceğimi bile bile anı yaşıyorum ve içiyorum emenike. De hadi napıyorsanız yapın.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 valla nutella yerim zipzip birazdan alsancakta içicez
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben de alsancağa inip içicem herhalde hava da güzel ohh miss.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bende evde tak başıma limonlu soda içeceğim
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 uludağ frutti, tadı aroması en güzeli.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Llama said: valla nutella yerim zipzip birazdan alsancakta içicez afiyet olsun. nutella yerim napıyormuş İzmir'de? Oralı mı yoksa? Geçen bellow'un yerinde konuştuk ama İzmirliyim falan demediydi sanki?!
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 olorin84 said: ben de alsancağa inip içicem herhalde hava da güzel ohh miss. yarasın canım.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 KuddusiMavra said: afiyet olsun. nutella yerim napıyormuş İzmir'de? Oralı mı yoksa? Geçen bellow'un yerinde konuştuk ama İzmirliyim falan demediydi sanki?! buralı buralı ziyarete geldi babayı
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Masakari said: uludağ frutti, tadı aroması en güzeli. Yok abi kendin yapacaksın. Sade sodaya sıkacaksın limonu böyle. Soda kabaracak ta kabaracak.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 oooovvv,en güzeli. ne sevinmiştir babacığı şimdi. gurbette çalışan-okuyan oğlun-kızın bayramda eve gelmesi de ayrı güzeldir bir ana-baba için?! offff,şu birayı fondipliyim bari,duygulandım .......
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Normal sodaya karbonat döküp limon tuzu atın süper oluyor. Üstüne biraz taze nane dökün.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ayrana soda da 10 numara oluyor ama kafalar keka iken şükrü. küçümseme.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 iyi bayramlar canım kardeşim. mutlu,sağlıklı,huzurlu bir bayramı sevdiklerinle geçirmeni dilerim. din-min bahane,bizim kültürde bayramlar dini bayram özelliğinden çok daha fazla aileleri,sevenleri,sevilenleri bir araya getirmelerinden dolayı kutsaldır.bakmayın siz ampülünü kırdığımın partisi zihniyetine. sevgiler.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Aynen yarın benim için direk kavurma bayramı. Bir de ciğer olursa aralarda. Of.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Kahvaltı kanlı kanlı dalak böbrek yiyecem
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 içecem diye başlık açmış, ergen desem ergen değil ortaokullu desem ortaokullu değil ama etenşın hor işte
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Ben ilk ciğerimi yedim bile işte bugün. Akşama da yine et ağırlıklı bir yemek olacak diye umuyorum , yanında kola içiyorum ama ben sıkıntı orda.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 üstüne de sigara yak bari eksik kalmasın ehe
Öne çıkan mesajlar