Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arife günü bira içenler buraya


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Yav aslında arife günü olması falan değil mesele. Denk geldi. Çok bunaldım. Darlandım. Evlilik zaten zor iş. Üzerine iş stresi. Memleketin durumları. Attım kendimi ana evine. Harbiden bak. Zaten bayramın 2inci günü canım arkadaşlarımla yaptım organizasyonu,soluğu alacağım yazlıkta.3 gün sınırsız içmece,memleket meselelerini konuşmaca,okey,king,poker.

Şimdi diyecek bazılarınız, "öfff, abi yine mi yaşım 40 muhabbeti?" ....Lan ne yapayım, yaşım 40 işte, doğal olarak pek çoğunuzdan fazla hayat tecrübem var,bu benim övünmek için falan kullandığım bir söylem değil ve aksine inanır mısınız bilmem, o kadar çok isterdim ki sizlerin yerinde olabilmeyi şu an? Hayat ben 20li yaşlardayken ne kadar güzeldi, ne kadar anlamlıydı, ümit ve umut vaad ediyordu.

Neyse, canınızı sıkmak değildi şu topiği açarken ki amacım. Ben kafayı çekme imkanını buldum, kendimce rahatlamaya çalışıyorum. Sizlerin içinde de son günlerde darlanan, bunalan arkadaşlar varsa yalnız değiller, bunu söylemek istedim. Çünkü ister inanın,ister inanmayın insanoğlu çok ama çok bencil. Kendisi üzgün ve sıkkınken başkasının eğleniyor olabilmesi ihtimali bile bir çok insanı çıldırtır. Ama aynı şekilde kendisi üzgün ve sıkkınken başkasının da darlanmış,bunalmış olması mutlu eder derinden derine pek çoğumuzu.

Aha işte,benim canım sıkkındı; çok fazla bir şey halledemeyeceğimi bile bile anı yaşıyorum ve içiyorum emenike.

De hadi napıyorsanız yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bayramlar canım kardeşim.
mutlu,sağlıklı,huzurlu bir bayramı sevdiklerinle geçirmeni dilerim.
din-min bahane,bizim kültürde bayramlar dini bayram özelliğinden çok daha fazla aileleri,sevenleri,sevilenleri bir araya getirmelerinden dolayı kutsaldır.bakmayın siz ampülünü kırdığımın partisi zihniyetine.

sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...