kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 15 Aralık 2004 Saat:19.55 Kanal:Trt belirtiyim dedim :) saygılar sefkiler.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Aptal aptal katil anaconda katil arı katil moron balığı gibi filmler yayınlayacaklarına böyle eski ve kaliteli filmleri yayınlamaları daha iyi - Bunu genel olarak söylüyorum -[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 of of portfolio lardan return on assets ve return on interestleri hesaplayacağız biz 14 yıllık süreç içinde ve ona göre ufak sunum yapacağız offffff offfffff kaçırdık filmi sunum 18:00 - 21:00 arasında herhangi bir zamanda olacak pf ekleme: hemen sunup kaçabilirsem bende filmde finanssssss diye anıracağım fox'un babasını görünce eheh [signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... [Bu mesaj mexinth tarafından 14 Aralık 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 *!gözleri yaşarır*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama kullanıcı kendini savunmasını bilmiştir...
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 mükemmel!![signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hey gidi, kaç vakittir izlememiştim ben de, reklamı görünce inanamadım bir an.. :) öbür bölümlerden de parçalar gösterdiler, herhalde diğer ikisini de verecekler sonra.. "ileride çocuğunuz olursa, lütfen halıyı yaktığı için ona kızmayın" :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oo cok saol ii oldu gordugum eve giderken kola cips falam alayim en iisi ben simdiden :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Supperrr biyolojiden once iyi gidecek :D[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man...
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 süper ya.. :) bu arada seslendirmede "akım kapasitörü" deniyordu diye hatırlıyorum, burada "flux kapasitörü" denmiş. yeni mi eski seslendirme anlayamadım doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 michael j. fox un seside sıcmış. en güzeli kanal d de verilendi. akım kapasitoru bu arada evet..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kanal D seslendirmesi daha iyidi evet. Alışamadım bu seslendirmeye. Ve çok hata var. Mesela Marty'nin, babasının evine girdiği ve babasına kulaklık takıp "Ben Lord Vader" dediği sahnede TRT "Ben Lord Zülfir" gibi bişey sözledi oha dedim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
SethGarrett Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 o ayı gibi saksafoncu, elemanı "senin aazını yırtarım" die kovaladı dağıldım ben burda :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 senin ağzını yırtarım zauhaua[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 OMG Libyalılar[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 doktor un ses deli yalnız. adamın ses telleriyle oynamışlar galiba.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya doktorun sesi eskiden fred çakmaştaş'ın sesiydi, (aynı zamanda slyvester stallone'ydi sanırım) çok güzeldi. bu yeni seslendiren (gandalf, al pacino filan) de çok iyi biri ama uymuyor o kadar.. neyse artık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Devamı ne zaman ?[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 filmdeki bütün müzikler hızlıydı. özellikle jhonny b goode sanki hızlı çekimde çalınmış gibiydi anlayamadım :) eheh 1. filmi 23198324982 kere ard arda izlemiş biri olarak artık her detayı kafamda :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Buddy Holy - Earth Angel slow olan parca balodaki[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Go Johnny Go Go !!! ya bu şarkının hangi verisiyonu iyidir ? bende bi chuck berry bide jimi hendrixin konser kaydından var ?daha böle gaz versiyon kimden vardır ? acaba 2.sini ne zaman verecekler hey hey (küçükken en iyi arkadaşımla düşünmüştük 2015 te kaç yaşında olacaz uçan kaykayı kullanabilecekmiyiz diye...sonra tabi 30 yaşında koca adam olduğumuzu hesaplayınca bayağı üzülmüştük..)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yıl 2005 oldu daha uçan hiçbişi yok ve halen pamuklu giysiler kullanıyoruz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ehe dvdsini aldık izleyoz[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
nameless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Darestan, 16 Aralık 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Go Johnny Go Go !!! ya bu şarkının hangi verisiyonu iyidir ? bende bi chuck berry bide jimi hendrixin konser kaydından var ?daha böle gaz versiyon kimden vardır ? jerry lee lewis[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
QwKl Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ya divxinin sadece 3. filmi var elimde 1 ve 2 i bulmam lazim elinde olan arkadaşlardan satin alabilirim
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 özlemişim sahiden ya...çok hayaller kurmuşumdur ilk izlediğim zamanlar bunla ilgili :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Öne çıkan mesajlar