roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Nefr said: abi birlikte olduğun kadınla sırf yatakta iyi diye mi birlikte oluyorsun? yani evet düşününce olunabilirmiş lan aslında edik; rokete dedim Sadece yatak olarak düşünmene gerek yok ki abi bu dediğimi. Her konuda böyle. İlişkide, sevgide, vesairede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kuvet olarak dusun, mutfak masasi olarak dusun, oturma takimi olarak dusun, yataga kitlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ha tamam, mutfak masası olarak düşününce katıldım ben de fikre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yalniz yemek yemeden once iyice bi silin masayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yine rokete cevaben yazıyorum, stoyadan bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 aquila said: yalniz yemek yemeden once iyice bi silin masayi. olur mu yau onun ilacı o ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 imamizer said: bakire olmayan kadınla bırak evlenmeyi selam bile vermem. beni niye kimse ciddiye almıyor ya? bakire olmayan kıza topuk girerim ben. pis dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kız stoya olacaksa yada en azından stoyanın ikizi gibi olcaksa (oda "gibi" yani ) :)... olur hertürlü evlenilir... imamın dediğide kafama yatıo hani ben eve gelen bakire olmayan kızlara çok iğrenç davranıyorum lan çok kötü şeyler yapıyorum üstlerinde ve hoşlarınada gidio o an bende zevk alıyorum ama sonra büyük düşüncelere kapılmıyor değilim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 downwhereiam said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... copy pasta da olsa, gerçekten efsane. http://i.imgur.com/FVugsgn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 JestersTear said: çok basit. bakire olmayan kıza aşık olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 pff dat virgins lanet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 3. sınıf trolleri beslemişsiniz 10 sayfa. Yazık lan. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/583/041/d5c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 erkeğin bencilliği işte, her şey bunun içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Editor said: kız stoya olacaksa yada en azından stoyanın ikizi gibi olcaksa (oda "gibi" yani ) :)... olur hertürlü evlenilir... imamın dediğide kafama yatıo hani ben eve gelen bakire olmayan kızlara çok iğrenç davranıyorum lan çok kötü şeyler yapıyorum üstlerinde ve hoşlarınada gidio o an bende zevk alıyorum ama sonra büyük düşüncelere kapılmıyor değilim yani... tipten bahsetmiyorum ben lol. 5li gangbang yiyenle evvlenceksen buyur skdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 imamizer said: imamizer said: bakire olmayan kadınla bırak evlenmeyi selam bile vermem. beni niye kimse ciddiye almıyor ya? bakire olmayan kıza topuk girerim ben. pis dalarım. olum senin öyle bi adam olmadığını biliyoruz ne cevap verecez dsfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 senko said: Laraken said: JestersTear said: çok basit. bakire olmayan kıza aşık olmam. ahaha isim taginde mi yazıyor bakire olup olmadığı? ha tanıştıktan sonra "bakire misin" diye sorup olumlu cevap aldığın kız sana aşık oluyorsa zaten tam tencere kapak olmuşsunuz demektir. kakası geldiği gibi tuvalete gittiğini görünce de, neyse zaten sen anlamazsın sıkıntı yok. kakam gelince ben de hemen tuvalete gidiyorum lan yoksa!!! O_o yok olum senin olayın tamamamen şirinlikten. o kadar şirin bünye bok barındırmak istemiyo işte direk dışarı atıyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 mayonez gargarası ney lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 off yine ortalık batmış zar falan hikaye.hanım hanımcık mutasıp ev kızları deep throat master level gidiyor artık,anal dan falan hiç bahsetmiyorum bile.. tamam gangbang yapmış hatunla da evlenmeyin ama kızlık falan ney la şurda 2014 de 2 kala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 mayonez gargarası ne bilmiyorum da böyle küvete mi ne oturtuyorlardı öyle bişi vardı ahueauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 downwhereiam said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... lan google a mayonez gargarası yazdım paticik çıktı hep auehauhu ilk topikte de bu mesajın aynısı varmış :D http://forum.paticik.com/read.php?13,5840470,page=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mayonez Gargarası paticikle özdeşleşti artık, adeta tescilli bir parçamız oldu. yapılabilecek en mantıklı şey karılar klubüne gidip "Mayonez Gargarası bir çok şeye iyi geliyormuş" diye konu başlatmak. direk buraya akarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Seni çıkaramıyorken niye üzerimize pms dökelim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Türkiye'de yakında işe alımlarda bile istemeye başlıyıcaklar bekaret testini, ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Seni çıkaramıyorken niye üzerimize pms dökelim ki? bro sataşma lütfen ya. sonra kötü bitiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Liebe said: lan google a mayonez gargarası yazdım paticik çıktı hep olm yapmayın lan ya da yapın, gerçek yüzümüz ortaya çıksın madem, yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar