Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LED Tv nin ortasından kırmızı çizgi geçiyor.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Şundan var 1 senedir kullanıyorum demin geldim eve açtım hiçbişey yoktu bir anda kırmızı bir şerit belirdi yukarıdan aşağıya incecik bişey böyle. garantisi falan var ama hani bişeyine vursam bişi yapsam falan düzelir mi? daha önce başına gelen varmı birisi vardı hatırlıyorum televizyonun ortasında bi nokta olupta geri gönderen iade eden nickini şimdi hatırlamıyorum. bi yardım pl0x
Sosyal ağlarda paylaş

internette milyör tane konu var bununla ilgili donanımhaberde falan tonla adamın başına gelmiş millet göndermiş ya parçasını değiştirip iade etmişler yada yeni televizyon vermişler. benmiyim lan bahtsız bedevi :/ kız arkadaşımın evindeki televizyondada aynısı olmuş yenisini vermişler. bakalım samsunglarda oluyomuş bu en çok. ptesi günü aricam adamları.

kullanıcı hatası diye nası yorumlayabilirler abi tv yi açtım hiçbişey yok çişe gittim geldim böyle bi çizgi.

benimki yine iyi 1 sene sonra patladı. milletin televizyonu kurduktan 3 gün sonra falan olan varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Up liyimde bilgisi olsun insanların. LG servise verdim televizyonu. panel değişicek dediler. aşağı yukarı 3 günde bir aradım taciz atışı hesabı. paneli değiştirmek zannediyorum ki heriflerin işine gelmediğinden bana sıfır televizyon gönderme kararı almışlar. rapor hazırlanmış. lg den onayı almış bu hafta içerisinde yeni televizyonu göndericekler. gelenin modelini markasını yazarım.

tişikkirler elci.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
abi tekrardan aynı şey başıma geldi allah kahretsin böyle markayıda malzemeyide voltajı da ya. herifler bu sefer 4k televizyon gönderirler artık. televizyonu açtım maç izlerken bir anda ekran durdu çizgiler çıktı ya. geçen sefer tek çizgi çıkmıştı bu sefer bir anda bütün ekranı çizgiler kapladı.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

kuvvetle muhtemel elektrikten ..akimkoruyucu prizler anlamli mi bilmiyorum da..gectigimiz gunlerde yurtta etkili olan yagis kar vs elektrik hatlarin voltajda oynamalara yol acmistir ilaa ki..

Kullanıcı hatası degil. Sene oldu 2015 artık gerilim sebebiyle bozulan cihaz kalmadı. Hepsinin koruması var. Ha olur da bozulursa garanti kapsamından degistirilir.

Ayrıca tv kurulurken gelen servis size akim koruyucu priz satmaya kalkarsa almayın. Standart prizden bir farkları yok ama 100 lira istiyolar. Aynı sekilde HDMI kablolar konusunda da servisin soylediklerine inanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

sen gelen 3. televizyonu ups le kullan abi bence. ya da regülatör fln tak?

hani ne bileyim belki elektriktendir

abi elektriktendir nedendir bilmiyorum da sçacam yani böyle işe. geçen seferki gibi de değil. geçen seferkinde görüntü vardı ekranın ortasında 4 5 tane çizgi vardı kırmızı. bu sefer bir anda görüntü durdu ekran bi karardı bütün ekranı çizgiler bastı
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Fransuxa said:

abi tekrardan aynı şey başıma geldi allah kahretsin böyle markayıda malzemeyide voltajı da ya. herifler bu sefer 4k televizyon gönderirler artık. televizyonu açtım maç izlerken bir anda ekran durdu çizgiler çıktı ya. geçen sefer tek çizgi çıkmıştı bu sefer bir anda bütün ekranı çizgiler kapladı.
Aga sende bile bile lades demissin sinir oldum su yaptigina...
Sosyal ağlarda paylaş

Giriş-Orta seviye LED almayın diye çok yazmıştı storm zamanında ^^
VCL (vertical colored line) olmuş. bazı yerlerde fix yöntemi yazıyordu ama daha çözebilen görmedim. LED tv lerde sıkça görülen bir durum.

LG olduğu için biraz şanlısın. Samsung olsa değişimi unut derdim ama LG biraz daha iyi TR de servis bakımından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...