Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şundan var 1 senedir kullanıyorum demin geldim eve açtım hiçbişey yoktu bir anda kırmızı bir şerit belirdi yukarıdan aşağıya incecik bişey böyle. garantisi falan var ama hani bişeyine vursam bişi yapsam falan düzelir mi? daha önce başına gelen varmı birisi vardı hatırlıyorum televizyonun ortasında bi nokta olupta geri gönderen iade eden nickini şimdi hatırlamıyorum. bi yardım pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fotograf çek müşteri hizmetlerine at. muhtemelen bize getirin bakalım diyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Voltajdan gg olmuş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 en az 1 ay tv yi unut sonrası kullanıcı hatası denirsede şaşırma LG servisle ilgili bende iyi şeyler duydum diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 internette milyör tane konu var bununla ilgili donanımhaberde falan tonla adamın başına gelmiş millet göndermiş ya parçasını değiştirip iade etmişler yada yeni televizyon vermişler. benmiyim lan bahtsız bedevi :/ kız arkadaşımın evindeki televizyondada aynısı olmuş yenisini vermişler. bakalım samsunglarda oluyomuş bu en çok. ptesi günü aricam adamları. kullanıcı hatası diye nası yorumlayabilirler abi tv yi açtım hiçbişey yok çişe gittim geldim böyle bi çizgi. benimki yine iyi 1 sene sonra patladı. milletin televizyonu kurduktan 3 gün sonra falan olan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 TV'yi değiştirmezlerse yanlara kale resmi çiz, çift kale maç yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 düz yolda giderken airbagi patlamış insanım ben. altına ateş yakar üstünde kestane bile pişiririm ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Up liyimde bilgisi olsun insanların. LG servise verdim televizyonu. panel değişicek dediler. aşağı yukarı 3 günde bir aradım taciz atışı hesabı. paneli değiştirmek zannediyorum ki heriflerin işine gelmediğinden bana sıfır televizyon gönderme kararı almışlar. rapor hazırlanmış. lg den onayı almış bu hafta içerisinde yeni televizyonu göndericekler. gelenin modelini markasını yazarım. tişikkirler elci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Fransuxa said: düz yolda giderken airbagi patlamış insanım ben. altına ateş yakar üstünde kestane bile pişiririm ak ahah bu gercekten cenabetlik yalniz, git bi dus al kardesim sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi tekrardan aynı şey başıma geldi allah kahretsin böyle markayıda malzemeyide voltajı da ya. herifler bu sefer 4k televizyon gönderirler artık. televizyonu açtım maç izlerken bir anda ekran durdu çizgiler çıktı ya. geçen sefer tek çizgi çıkmıştı bu sefer bir anda bütün ekranı çizgiler kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen gelen 3. televizyonu ups le kullan abi bence. ya da regülatör fln tak? hani ne bileyim belki elektriktendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kuvvetle muhtemel elektrikten ..akimkoruyucu prizler anlamli mi bilmiyorum da..gectigimiz gunlerde yurtta etkili olan yagis kar vs elektrik hatlarin voltajda oynamalara yol acmistir ilaa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tvyi değiştiriyolarsa başka marka tv verin bana falan de sorunu tamamen üstlerine yık belki daha iyi ilgilenirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Fransuxa said: benimki yine iyi 1 sene sonra patladı. milletin televizyonu kurduktan 3 gün sonra falan olan varmış. 3 gun sonra olması daha iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dana22 said: kuvvetle muhtemel elektrikten ..akimkoruyucu prizler anlamli mi bilmiyorum da..gectigimiz gunlerde yurtta etkili olan yagis kar vs elektrik hatlarin voltajda oynamalara yol acmistir ilaa ki.. Kullanıcı hatası degil. Sene oldu 2015 artık gerilim sebebiyle bozulan cihaz kalmadı. Hepsinin koruması var. Ha olur da bozulursa garanti kapsamından degistirilir. Ayrıca tv kurulurken gelen servis size akim koruyucu priz satmaya kalkarsa almayın. Standart prizden bir farkları yok ama 100 lira istiyolar. Aynı sekilde HDMI kablolar konusunda da servisin soylediklerine inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de simdi baktim da regulator alin diyorlar..reg hic anlamiyorum elektrik islerinden ..ama hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: sen gelen 3. televizyonu ups le kullan abi bence. ya da regülatör fln tak? hani ne bileyim belki elektriktendir abi elektriktendir nedendir bilmiyorum da sçacam yani böyle işe. geçen seferki gibi de değil. geçen seferkinde görüntü vardı ekranın ortasında 4 5 tane çizgi vardı kırmızı. bu sefer bir anda görüntü durdu ekran bi karardı bütün ekranı çizgiler bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen akım korumalı priz ya da ufak bi regülatör al da abi. ya da bir elektrikçi çağır baktır fln önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 LG aldığın güne bin kere lanet olsun. yine bozuldu meret. değişen televizyonda bozuldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Abi Panasonic'den şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 refurbish çakmışlardır değişim diye ben şahsen çok çok yüksek model olmadıkça garantiden gelen cihazlara olan güvenimi kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ahahah abi ne bahtsiz adammissin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Fransuxa said: abi tekrardan aynı şey başıma geldi allah kahretsin böyle markayıda malzemeyide voltajı da ya. herifler bu sefer 4k televizyon gönderirler artık. televizyonu açtım maç izlerken bir anda ekran durdu çizgiler çıktı ya. geçen sefer tek çizgi çıkmıştı bu sefer bir anda bütün ekranı çizgiler kapladı.Aga sende bile bile lades demissin sinir oldum su yaptigina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ben naptım ya? etrafımda 75 tane arkadaşım var hepsinin evinde led tv var. hiçbirisinde akım korumalı bok korumalı televizyon yok. hiçbirinde de böyle bi problem yok. sorun bende yani? vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Giriş-Orta seviye LED almayın diye çok yazmıştı storm zamanında ^^ VCL (vertical colored line) olmuş. bazı yerlerde fix yöntemi yazıyordu ama daha çözebilen görmedim. LED tv lerde sıkça görülen bir durum. LG olduğu için biraz şanlısın. Samsung olsa değişimi unut derdim ama LG biraz daha iyi TR de servis bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar