Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yine bir kart oyunu :P. Henüz betada. Beta için key aşağıda. Ücretsizmiş. url: http://www.infinitywarsgame.com KEY: TWITCH
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 blizz elini atmasin. bu ne abi boyle yagiyor :)
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tam bunu demeye gelmiştim ben de, artık 2 sene card game kasar herkes
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 buyuk beyaz yola cikti cevresindeki klavuz baliklari cevreye duseni kapmaya calisiyorlar gibi. abarttim tabii.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 blizz yaptıda ne oldu abi? o nasıl bir oyun sitili. Bayık sıkıcı. Konuşma bile yok. Yeni mod felan eklemeleri gerek yoksa ben oynamam hearthstone u :P
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 merged deck olayı iyiymiş ama diğer oyunlarda var mı bilmiyorum gerçi
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 wow da diabloda, starcraftda ne yapiyorsa o iste, community olusturabiliyor adamlar. gerisi geliyor sonrasinda. oyunu ileri tasiyan genelde community oluyor..
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 İlerlemiş olan var mı bunda? scrolls dan mı kaynaklı bilmiyorum ama pek sarmadı. asdf bi tane daha kart oyunu. http://store.steampowered.com/app/247000/
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 talisman monopoly gibi board game. bundleın birinde prlogue diye single versiyonu cıkmıstı hatta. oyuna girebilen varmı. loginde takıldım. launcher bidaha açılmadı :/
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 moba furyası bitti, şimdi kart oyunları furyası başladı
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Arayüz tırt, oyun stili bi garip. Konuyu açtığıma pişman oldum zaten :P
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Başlık doğduğu gibi ölmüş :-) Kickstarter Alpha başladığı zaman takılmıştım biraz buna. Diğerlerinden farkı "animated cards" olayına çok önem vermeleriydi. Dijital yapıyorsak oyunu her artısını kullanalım teknolojinin, bir esprisi olsun modundalar. Denge konusu çok sorunluydu o zamanlar, saçma sapan combolar yapabiliyordun, bir desteye aynı karttan 20 tane koyabiliyordun vs. Sonradan biraz düzelttiler ama ben de uzağında kaldım. Ama bildiğim kadarıyla ilk dTCG Kickstarterlarından biriydi bunlar, o yüzden çok da "akıntıya kapılıp oyun yapmışlar" moduna girmemek lazım bence, haklarını yemeyelim adamların :-) Özellikle de diğer oyunların bütçelerine kıyasla bayaa bir kısıtlı parayla yapıyorlar bunları, o da ayrıca saygı duyulası bir şey. Bu Okyanusya elemanları ucuza, kar amacı gütmeden güzel oyunlar katmaya başladılar piyasaya (Path of Exile). Maşallas diyelim.
Öne çıkan mesajlar