Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yine bir kart oyunu :P. Henüz betada. Beta için key aşağıda. Ücretsizmiş. url: http://www.infinitywarsgame.com KEY: TWITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bunu yazmaya gelmiştim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 blizz elini atmasin. bu ne abi boyle yagiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tam bunu demeye gelmiştim ben de, artık 2 sene card game kasar herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 buyuk beyaz yola cikti cevresindeki klavuz baliklari cevreye duseni kapmaya calisiyorlar gibi. abarttim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 blizz yaptıda ne oldu abi? o nasıl bir oyun sitili. Bayık sıkıcı. Konuşma bile yok. Yeni mod felan eklemeleri gerek yoksa ben oynamam hearthstone u :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hıc anlamam tcg lerı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 merged deck olayı iyiymiş ama diğer oyunlarda var mı bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 wow da diabloda, starcraftda ne yapiyorsa o iste, community olusturabiliyor adamlar. gerisi geliyor sonrasinda. oyunu ileri tasiyan genelde community oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 İlerlemiş olan var mı bunda? scrolls dan mı kaynaklı bilmiyorum ama pek sarmadı. asdf bi tane daha kart oyunu. http://store.steampowered.com/app/247000/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 talisman monopoly gibi board game. bundleın birinde prlogue diye single versiyonu cıkmıstı hatta. oyuna girebilen varmı. loginde takıldım. launcher bidaha açılmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 moba furyası bitti, şimdi kart oyunları furyası başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Çok sarmadı benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Arayüz tırt, oyun stili bi garip. Konuyu açtığıma pişman oldum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Başlık doğduğu gibi ölmüş :-) Kickstarter Alpha başladığı zaman takılmıştım biraz buna. Diğerlerinden farkı "animated cards" olayına çok önem vermeleriydi. Dijital yapıyorsak oyunu her artısını kullanalım teknolojinin, bir esprisi olsun modundalar. Denge konusu çok sorunluydu o zamanlar, saçma sapan combolar yapabiliyordun, bir desteye aynı karttan 20 tane koyabiliyordun vs. Sonradan biraz düzelttiler ama ben de uzağında kaldım. Ama bildiğim kadarıyla ilk dTCG Kickstarterlarından biriydi bunlar, o yüzden çok da "akıntıya kapılıp oyun yapmışlar" moduna girmemek lazım bence, haklarını yemeyelim adamların :-) Özellikle de diğer oyunların bütçelerine kıyasla bayaa bir kısıtlı parayla yapıyorlar bunları, o da ayrıca saygı duyulası bir şey. Bu Okyanusya elemanları ucuza, kar amacı gütmeden güzel oyunlar katmaya başladılar piyasaya (Path of Exile). Maşallas diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar