Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE-Türkiye-Hollanda 15.10.2013 21:00 Star

blackhavvk

Öne çıkan mesajlar

diğer 2 maçıda bne açtıydım,son maçıda açayım da totem tutsun.kazanırsak playofflardayız

handikap: romanya 6-0 falan yenerse en az 2 farklı galip gelmemiz gerekebilir.

Hollanda 1.torbadan girmesi için mutlak kazanması gerekiyor.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/05/18/fft99_mf1354621.Jpeg

ercan taner sunmasa bari dsadf
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim'i hal ve tavırları,konuşmaları kişiliği bakımından hiç sevmem, fakat adamın yaptıgı işe (gaz futboluna) saygı duyuyorum.

ölmüş bitmiş denilen milli takımı aldı yine son maç heyacanına getirdi, bunu yapcak bu ülkedeki tek TD kendisiydi zaten..

en son almanya'ya yarı finalde elendiğimiz avrupa sampiyonasında heyecanla milli takımı takip etmiş, sonrasında cok sogumustum.

hatta kaybedelim istediğim bile olmuştu sdsf, 5 sene falan sonra herhalde ilk kez böyle büyük heyecanla macı izlicem.

umarım portakalı soyar tadına bakarız.

komikli şıkka hic basmam ama bu cok hosuma gitti sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi baskı var,hollandaya yenilerek bu bişin bitmesi ile estonya ya yenilerek yada berabere kalarak bu işin bitmesi aynı şey değil.biz hollandaya yenilelim kimse bişi demez.zaten şansımız yoktu en azından heyecan oldu denir.ama estonyada bıraksaydık şansımızı adamı çarmığa gererler.takım top çevirmeyi öğrenmiş en azından,selçuk yerine nuri şahin daha iyi olur.uzun top oynayabiliyor en azından.selçuk gs deki gibi yanındakine pas atıyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

3 galibiyet. 2 si Estonya ve Andorra. Ne çabuk gaza gelmeyi seviyoruz. Birilerinin egolarını şişirmeyi.

Ne demek abi milli takım kendine geldi. Gelecek tabi. Bu seviyelerde Andorra Estonya yenemeyeceklerse diyecek birşey yok.

Hollanda ya yenilsek bile FT görevini yaptı helal olsun çocuklar denecek. Bir daha ki dünya kupasına 5 sene var. Bizim ülkede böyle. Tavuğun dötüne geldi mi yumurta bir estonya andorra yenersin tüh son anda kaçırdık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Fatih Terim'i hal ve tavırları,konuşmaları kişiliği bakımından hiç sevmem, fakat adamın yaptıgı işe (gaz futboluna) saygı duyuyorum.

ölmüş bitmiş denilen milli takımı aldı yine son maç heyacanına getirdi, bunu yapcak bu ülkedeki tek TD kendisiydi zaten..

en son almanya'ya yarı finalde elendiğimiz avrupa sampiyonasında heyecanla milli takımı takip etmiş, sonrasında cok sogumustum.

hatta kaybedelim istediğim bile olmuştu sdsf, 5 sene falan sonra herhalde ilk kez böyle büyük heyecanla macı izlicem.

abi terimden zerre haz etmem, hatta ciddi anlamda nefret ederim ama adama sadece gazla oynatıyor demek de yanlış olur ya.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

3 galibiyet. 2 si Estonya ve Andorra. Ne çabuk gaza gelmeyi seviyoruz. Birilerinin egolarını şişirmeyi.

Ne demek abi milli takım kendine geldi. Gelecek tabi. Bu seviyelerde Andorra Estonya yenemeyeceklerse diyecek birşey yok.

Hollanda ya yenilsek bile FT görevini yaptı helal olsun çocuklar denecek. Bir daha ki dünya kupasına 5 sene var. Bizim ülkede böyle. Tavuğun dötüne geldi mi yumurta bir estonya andorra yenersin tüh son anda kaçırdık olur.

Kusura bakma da, olaylara bu kadar taraflı bakmamak lazım. FT'yi ben de beğenmiyorum bir GS'li olarak, defalarca eleştirdik zaten filan, ama şu milli takımın da 3-4 ay önce nasıl rezil durumda olduğu ortadaydı.
Adam taktiksel olarak başarılı olmayabilir, ama milli takım dediğin nedir ki zaten?
Avcı fiyaskosundan sonra FT gelirken ne bekliyorduk arkadaşlar? Sıfırdan inanılmaz top oynamayı filan mı, hayır sadece şu önümüzdeki maçları almalıyız diyorduk zaten takım belli oyuncular belli kapasite belli. Bu kapasite her ne kadar Estonya, Andorra ve Romanya'dan iyi de olsa, eğer şu ülkede o kapasiteyi sahaya yansıtılabilecek bir tek FT varsa eğer, o zaman adamı bu kadar itin götüne sokmaya da gerek yok.

Durmadan zarar eden bir şirketi düzlüğe çıkarmış bir yöneticiyi zaten bu şirket her türlü kar etmeliydi diye kötülemek kadar saçma birşey yok. Şurada herkes hemfikir ki FT, gaz veya değil, şu 3-4 maçta bir fark yarattı ve o olmasaydı bu iş çoktan bitmişti.
Bizi 2 maçta duman eden macarlar 8 tane yedi Hollanda'dan. O yüzden FT'i de bu kadar saçma eleştirmenin manası yok....
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcuların yavşaklığı ya bütün olay. baya baya yeniçerilik gelmiş belliki milli takıma. abdullah avcı'nın çok kötü tercihleri olsa da topçu aynı topçu. alamancıları oynattı diye kesin gruplaşma çeteleşme olmuştur volkan reis etrafında.

terim'de buna çare olabilecek bir adam işte. herkes konsantre olunca kötü de oynasalar kazanıyorlar.

sanırım kurumsallaşma olayı aysal ile birlikte ölüp gidecek ve asla profesyonel futbol ortamı göremeden bizler de ölecez.

adamlar milyon dolarlar alıyorlar. hepsi karı gibi tripli anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcuların yavşaklığına ben de katılıyorum, ama Avcı'nın saçma sapan tercihleri neydi peki. Kendi takımında oynamayan Mehmet Ekici'ler, formda olduğu zaman Selçuk'u oynatmamak, vs vs.

FT'de gidip Emre'yi oynatmıyor mesela, şu an açıkçası kadro bundan daha iyi olamazdı. FT böyle olduğu zaman iyi zaten, kadroyu biased yapmadığı, gerçekten adil yaptığı zaman. Şu an Türkiye'nin en iyi dizilişi bu. Formda Caner, formda Arda, idare eden bir orta saha, iyi sayılabilecek bir defans. 3 maçta daha gol yemedi takım. Bu takım aynı rakipleri yenememişti bir kaç ay önce.
Nuri maalesef ayak uyduramıyor milli takıma, iyi olmasını ben de çok isterim.

Hamit de almancıydı, Yıldıray da, e Ömer de almancı, Töre de almancı, Olcay da, Ümüt davala da almancıydı vs diye gider. Bakmayın Ümit Karan'ından, Balta'sına futbolcuların yarısı neredeyse almancı bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

anon said:

applev0dka said:

abi terimden zerre haz etmem, hatta ciddi anlamda nefret ederim ama adama sadece gazla oynatıyor demek de yanlış olur ya.

abi ne özelligi var ? :D

B planı --- yok
Genç eğitimi --- yok kimse çıkıp semih kaya demesin, gs stoperinde o sakatlıklar falan olamsa semih'im hala adını bilmiyorduk, cok sevdiginden degil zorunda kaldıgından oynatti terim..

adamda ego kilo ile zaten, kafasında 1 takımı vardır, onu cıkartır, kötüyse devre arasında fırcayı basar gg.. ne kötü oyuncuyu kenara ceker,ne rotasyona yeni adam sokar.

bütün sene emre colak, sabri izleyenler. kötü oldugunda inatla eboue'yı cıkarmamasına tanık olan gs'liler anlatsın.

avrupa sampiyonasında tamamen gaz ile yarı finale geldik.
en iyi oynadıgımız mac olan almanya macını kaybettik, o mac dısında berbattık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...