Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira Makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Etilmiydi içilebilir olan, nerden buluruz içilebilirinden :p ciddiyim yani atıyorum bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p
Mesaj tarihi:
etil içilebilen. (herhangi bir alkol şişesine bak emin ol). eczanede var sanırım artık.

ben likör yaparken 0.5 lt alkole 1 lt su ekleyip %33,33 lük dereceye ulaştıydım misal
Mesaj tarihi:
Edriel said:

bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p

ben likörü 40 gün fermante ettim (vişne + şeker vs vs)

düz içilirse o alkol ne yapar bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Etilmiydi içilebilir olan, nerden buluruz içilebilirinden :p ciddiyim yani atıyorum bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p

içmişliğim var
tadı votkayla karışık meyve suyu gibi oluyor
tavsiye etmiyorum
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu cihaz Amerikada 100$ fakat nasılsa türkiye gelince 460 lira olmuş :)

Sadece makine ile bitmiyor. Bira karışımı, karbondioksit tüpü ve değişmesi gereken parçalar var. Bunlar türkiyede bulunmuyor. Amerikada 3 bira karşımı, 10 karbandioksit tüpü, 3 değişmesi gereken parça 33$ ingilterede 33 sterlin. Tabi türkiyeye getirtebilirseniz.

Bu ucuz mürekkep püskürtmeli yazıcılardaki kartuştun yazıcıdan pahalıya gelmesi gibi makine ucuz fakat sarf malzemeleri pahalı. Üstülik bu malzameleri türkiyede bulamıyorsunuz.
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...