Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Etilmiydi içilebilir olan, nerden buluruz içilebilirinden :p ciddiyim yani atıyorum bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 etil içilebilen. (herhangi bir alkol şişesine bak emin ol). eczanede var sanırım artık. ben likör yaparken 0.5 lt alkole 1 lt su ekleyip %33,33 lük dereceye ulaştıydım misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Edriel said: bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p ben likörü 40 gün fermante ettim (vişne + şeker vs vs) düz içilirse o alkol ne yapar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Vişneden güzel olur bak likör geçen yaz bi komşumuz yapmıştı onun tutosuna bakıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bal likörünüde sen mi yapmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yok ben değilim onu yapan. ama tuto iyi olur bak. fişne likörü için tuto da açarım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 neutrino said: Bir gün herkesin garajı olacak mi? olacak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Edriel said: Etilmiydi içilebilir olan, nerden buluruz içilebilirinden :p ciddiyim yani atıyorum bardağın %30 nuna alkol koyup %70 ne meyva suyu koysak (en az tatlı olandan) tüketilebilrmi böyle likör gibi ? :p içmişliğim var tadı votkayla karışık meyve suyu gibi oluyor tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bu cihaz Amerikada 100$ fakat nasılsa türkiye gelince 460 lira olmuş :) Sadece makine ile bitmiyor. Bira karışımı, karbondioksit tüpü ve değişmesi gereken parçalar var. Bunlar türkiyede bulunmuyor. Amerikada 3 bira karşımı, 10 karbandioksit tüpü, 3 değişmesi gereken parça 33$ ingilterede 33 sterlin. Tabi türkiyeye getirtebilirseniz. Bu ucuz mürekkep püskürtmeli yazıcılardaki kartuştun yazıcıdan pahalıya gelmesi gibi makine ucuz fakat sarf malzemeleri pahalı. Üstülik bu malzameleri türkiyede bulamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 co2 tupunun her cesidi var tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Gece 22:00 den sonra bu cihaz çalışıcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yapmayı başarmış arkadaş var mı? "give a man a beer, he'll waste an hour. teach a man how to brew, he'll waste a lifetime" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar