Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e 180 Mercedes mi yoksa 520i(1.6) BMW mi

Loex

Öne çıkan mesajlar

e60 ve f10, ikiside bana sorarsan genc isadami profili arabalar. ozellikle e60 bu konuda daha modern ve genc bir gorunum idi.

e39 kasanin 50 yas siniri yok artik bu seri icin bana sorarsaniz. bence 30-39 yas bandinin arabasi. ozellikle f10 kasa ilk ciktigi donemde, bir alt segmentte f30 henuz yokken, f10 direk 30-39 yas bandini daha da asagiya 2-3 yas cekiyordu. (e90 rezil bir kasa oldugu icin)

simdi f30 un varligi ile tekrar 30-39 bandina geri cikti bana sorarsaniz.

turkiye de vergiler sonrasi iyice sisen fiyatindan dolayi 40+ bandinin arabasi olarak goruluyor bu seri (5.20i ucuzlatana kadar seriyi)

halbuki 3 serisi giris seviyesi aile arabasi, 5 serisi genc isadami arabasi, 7 serisi genc ve dinamik kalmak isteyen yat sahanliginda viski icen andropoz arabasi benim gozumde. (7 nin short versiyonu icin konusuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen hafta içi işe gidip geliyorum tek başıma, bazen sabahları ev arkadaşımı yol üzerinde iş yerine bırakıyorum. Onun dışında haftasonları kız arkadaşımla gezmelere gidiyoruz. Tipini de beğendiğim için gittim Beetle aldım, arka koltuğa oturan da sıkışsın abi illa binecem diyorsa banane, ben şoför koltuğunu bırakmam, kadınımın yeri de benim yanım.

Uzun bir süre de Sedan arabaya geçmeyi düşünmüyorum tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Cabrio ne mesaj veriyor; gruba açığım mı :P

Bekar veya çocuksuz isen 3 veya A4 iş görür. Abi nedir o arka koltuktaki oturma darlığı! Çocuklu aile için min 5 veya A6 falan...

Saygılar.

kardesim iki cocukla freelander2 kullaniyor. 5 yasina geldi araba, hala degistirmeyi dusunmuyor ic hacmi yuzunden.

kronik yakit pompasi sorunlari var, kotu yakit durumunda. onun disinda ikinci eline bir bak istersen. seni o yumurta renault tan kurtaralim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...