Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 lan adam aglamak icin topik acmis, onu da gelmis din min diye sacma sapan seylerle ele geciriyosunuz. ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 şu konuyu din eksenine kaydırmayı becermeniz takdire şayan gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Booom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ya napacağdık 9 sayfa çok bile one topikine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Harbi "çok mutsuzum :C " topicinde din tartışmasının ne işi var. Bir yeterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 OP sen de bela mi ariyosun nedir, ise gidiyorum calisiyorum diye aglanir mi degisiklik mi ariyosun, git hippi ol dolas sagi solu malak gibi bikac ay. donunce issiz kaldim diye agla bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ahmet çok ayıp ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hudaverdi sen de dur bi zaten ortalik karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Red said: seviyeyi düşürmüyorum adam dine küfür etse sana ne zararı oluyor ? gülüp geçemedim sadece. biliyorsunuz ki gençler arasında ateistlik giderek yayılıyor "cool" oluyor. sadece burda da değil farklı yerlerde din yoktur söylemlerini okudukça uzun vadede bunun zararlarını görüyorum. ufakta olsa bir şüphe giriyor insanın içine, kalbi kirleniyor. telafi ediliyor fakat keşke hiç olmasa. bu yüzden tepkisiz kalamadım malesef. neyse konu amacından bir hayli uzaklaştı bunları okuyup daha çok =(( olacak 0ne. hepiniz güzel insanlarsınız. birçoğunuz saygıyı hakediyor. deyip yazımı noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 biraz değişik aktivitelere falan katıl bence.Ne biliyim bouldering yap falan.Hem insanlarla tanışırsın hemde pc başında pineklemek dışında kullanmış olursun zamanını. da tartışma başka yere gitmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Olm iki şükür edin namaz kılın. Alnınız secdeye gelsin ne dert kalır ne tasa. Boşuna atalarımız "Huzur İslam'da." dememiş. Yok sinirmiş, stresmiş, psikobilmemnesi bozulmuşmuş. Geçende biri gelmiş bende pandik atak var diyor. Eee olur tabii yoldan çıkmışsınız hep, cıbıllara baka baka. Eskiden böyle şeyler mi, hep yeni yeni türediler. Şeytanın işleri, insanlığı yoldan çıkardı vebasını yaydı. Bundan kurtuluş Hak yoludur eyy Cemat-ı Müslimler. Silkelenin ve kendine gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hurileri düşün panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 gerçek islam bu değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 savas atlari kilic bunlarla devam et sen ahmet sana hurusik diye seslenicem artik japon-turk birlesimininden bu sana tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 adnan oktarin da dedigi gibi cennetteki cinsellik sevgidir adnan oktar gibi huri seviceksiniz beyler sevmek guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 incdarkness said: savas atlari kilic bunlarla devam et sen ahmet sana hurusik diye seslenicem artik japon-turk birlesimininden bu sana tam oldu ben de sana beyinsiz diye seslenicem dingil herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 you got a deal my friend! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 böyle öm atmış. incdarkness said: hurusik naber daha da cevap vermem. /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Allah var mı yok mu şimdi. Varsa 0ne neden var. Yoksa nur kim. Bu soruların cevabını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ahmet boşver kardeşim ya he de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yildizlarimiz atlarla gidilemicek kadar uzakta belki oldukten sonra terazide karsilasiriz ra seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sipeyskeyk said: Allah var mı yok mu şimdi. Varsa 0ne neden var. Yoksa nur kim. Bu soruların cevabını istiyorum. nur= nuri allaha soyle cevap veriyim kurt adam varmidir? 0ne ibret almak icin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Niyazi teşekkürler kardeşim cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar