Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:((

0ne

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

milletin anası babası ölüyo, kız arkadaşı ölümcül hastalanığa yakalanıp gözlerinin önünde yavaş yavaş ölüyor. derdinizi silkeyim. işe gidip gelip bilgisayar oynuyomuş paşam, vah vah vah.

Çok samimi olmuş , katılıyorum.

Ayrıca bi çoğumuz bu adamın yaptığını yapıyoruz , şu kafada değiliz , sıkıntı hepimizde olamaz dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bunu okumaya gerek yok temeli belli , daha bu saatten sonra niye okuyayım manyak mıyım ben? non-fiction olsa biyogrofi falan olsa anlıcam allah var üzerinden yola çıkarak okumak gerekiyor , inanmayan adam niye o kadar zaman harcayıp okusun?

ayrıca direk adamı neşelendirme falan amaçlı da değil bodoslama 'mutlu ol mutsuz ol kimsenin umrunda degil önemli olan ulu spagettili köftenin seni buraya gönderme amacını takip etmen , gerisi yalan kardeş , buyur biraz etli pilav?' diye dalmanda çok epik olmuş.

ister varoluş sıkıntını veya yaşama amacını, inancını eğlence haline dönüştür istersen ciddiye al. cahillik içinde, üzerine kafa yorman gereken şeyleri görmezden gelerek yaşanan bir mutluluk değerli bişey değil.

Haberiniz olsun; gerçekten onlar, ondan gizlenmek için göğüslerini büker (Hak'tan kaçınıp yan çizer) ler. (Yine) Haberiniz olsun; onlar, örtülerine büründükleri zaman, O, gizli tuttuklarını da, açığa vurduklarını da bilmektedir. Çünkü O, sinelerin özünde saklı duranı bilendir. (hud) Kim dünya hayatını ve onun çekiciliğini isterse, onlara yapıp ettiklerini onda tastamam öderiz ve onlar bunda hiç bir eksikliğe de uğratılmazlar. (hud) Rabbinden apaçık bir delil üzerinde bulunan, onu yine ondan bir şahid izleyen ve ondan önce de bir önder ve rahmet olarak Musa'nın kitabı (kendisini doğrulamakta) bulunan kimse, (artık onlar) gibi midir? İşte onlar, buna (Kur'an'a) inanırlar. Gruplardan biri onu inkâr ederse, ateş ona vaadedilen yerdir. Öyleyse, bundan kuşkuda olma, çünkü o, Rabbinden olan bir haktır. Ancak insanların çoğunluğu inanmazlar. (hud)

Sosyal ağlarda paylaş

Cahillik olduğuna inanarak söylediğin bütün grubun senin canı gönülden inandığın şeyin yalan yanlış olaylardan oluştuğunu belki minimum 50 sene (daha öncesi de var da şu son 50 senede baya gelişti) önce ıspatladığı ve o zamandan beri bizim gibi insanların komple sizlere bakıp cahil diyerek gülerek eğlendiği gerçeğinin farkındasındır umarım.

Acil şifalar diliyorum. Bu arada ukalalık yapıp darwin dawkins falan önermicem , zaten okusanda anlayabilecek bir arkadaşa benzemıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gece ansızın

dındındındındındın

boş ağaç kabuğu gibi

http://i.imgur.com/nfBJWsT.jpg
http://i.imgur.com/AO9v5Xx.jpg
http://i.imgur.com/snwpMSg.jpg
http://i.imgur.com/9PlTETr.jpg
http://i.imgur.com/ULfdhfT.jpg
http://i.imgur.com/usnJUKs.jpg
http://i.imgur.com/fgMEfUA.jpg

The other amazing thing about Pompei are the plaster figures. When archeologists discovered Pompei they found cavities in the pyroclastic flow (soot) where it had engulfed people. They filled these cavities with plaster so we can see people at their moment of death. Very creepy but cool at the same time.

Sosyal ağlarda paylaş

Olay sadece bu aci degil ki. Yazsam sabaha kadar gider. 2006 dan beri evin giderlerinin %80 ini ni ben karsiliyorum. Ki en basiti yani daha o.

yas 26 bu arada. Gelecek icin birikim yok. Ustune hala kapanmasi gereken borclar mevcut. 2 kredi 1 kredi karti odemesi var vs vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

clownbaby said:

Mithat said:

Bunu okumaya gerek yok temeli belli , daha bu saatten sonra niye okuyayım manyak mıyım ben? non-fiction olsa biyogrofi falan olsa anlıcam allah var üzerinden yola çıkarak okumak gerekiyor , inanmayan adam niye o kadar zaman harcayıp okusun?

ayrıca direk adamı neşelendirme falan amaçlı da değil bodoslama 'mutlu ol mutsuz ol kimsenin umrunda degil önemli olan ulu spagettili köftenin seni buraya gönderme amacını takip etmen , gerisi yalan kardeş , buyur biraz etli pilav?' diye dalmanda çok epik olmuş.

ister varoluş sıkıntını veya yaşama amacını, inancını eğlence haline dönüştür istersen ciddiye al. cahillik içinde, üzerine kafa yorman gereken şeyleri görmezden gelerek yaşanan bir mutluluk değerli bişey değil.

Haberiniz olsun; gerçekten onlar, ondan gizlenmek için göğüslerini büker (Hak'tan kaçınıp yan çizer) ler. (Yine) Haberiniz olsun; onlar, örtülerine büründükleri zaman, O, gizli tuttuklarını da, açığa vurduklarını da bilmektedir. Çünkü O, sinelerin özünde saklı duranı bilendir. (hud) Kim dünya hayatını ve onun çekiciliğini isterse, onlara yapıp ettiklerini onda tastamam öderiz ve onlar bunda hiç bir eksikliğe de uğratılmazlar. (hud) Rabbinden apaçık bir delil üzerinde bulunan, onu yine ondan bir şahid izleyen ve ondan önce de bir önder ve rahmet olarak Musa'nın kitabı (kendisini doğrulamakta) bulunan kimse, (artık onlar) gibi midir? İşte onlar, buna (Kur'an'a) inanırlar. Gruplardan biri onu inkâr ederse, ateş ona vaadedilen yerdir. Öyleyse, bundan kuşkuda olma, çünkü o, Rabbinden olan bir haktır. Ancak insanların çoğunluğu inanmazlar. (hud)

kuran okuyup ben cahil degilim havasinda takilan got korkusundan allaha inanan tembelliginden arastirmak yerine bir kitaptan sadece gercekligi sorgulayan bir insansin

bos geldin bos gidiceksin
mekke arapcasi ile gelen kitabin mealini okusan nolur baskasinin anladigini baska sekilde yorumluyosun

once git mekke arapcasi ogren git kendin cevir
onlar ki gunah isleyip uzaklasanlar hesap vericekler yukarda yerine duzgun bir sekilde yaz

ondan sonra gel tartisalim senle hatta herhangi bi sorun varsa sorarsin

ben ateistim ve evet mukemmel kitabindaki mukemmel yanlisliklar ve her cumlede 2 kere allah bilir demesinden yariya kadar okuyabildim

allah bilir allah gorur 7 yasinda cocuk 50bin kere okursa hayati boyunca allah bilir allah gorur seklinde gosterilirse biz buna beyin yikama deriz

ayni sekilde bi cocugu kucuklukten gogusler bilir gogusler buyuktur dersen cocuk hayati boyunca boobs un allah olduguna inanir

My god is your boobs

kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Cahillik olduğuna inanarak söylediğin bütün grubun senin canı gönülden inandığın şeyin yalan yanlış olaylardan oluştuğunu belki minimum 50 sene (daha öncesi de var da şu son 50 senede baya gelişti) önce ıspatladığı ve o zamandan beri bizim gibi insanların komple sizlere bakıp cahil diyerek gülerek eğlendiği gerçeğinin farkındasındır umarım.

Acil şifalar diliyorum. Bu arada ukalalık yapıp darwin dawkins falan önermicem , zaten okusanda anlayabilecek bir arkadaşa benzemıyorsun.

Onların çoğu, zandan başka bir şeye uymuyorlar. Zan ise gerçekten hiçbir şey kazandırmaz. Muhakkak ki Allâh, onların ne yaptıklarını bilir. (yunus 36)
zannın ötesinde senin burdaki iddiaların fantastik boyutlarda. 'daha önce de var da şu son 50 senede baya gelişti'. lel detaylı bi bilim tarihi okuması yapmış imajı. ayrıca inanan insanlarla dalga büyük kitlelerce dalga geçilmesi yeni, '50 YIL HATTA ÖNCESİ DE OLAN', veya senin gibi 21.yüzyıl dahilerinin başlattığı bir şey değil. evet, kendini günümüzün zeki olarak tanımladığın insanlarına yamadığın gibi, eskinin inananlardan daha aklı başında insanlarına da yamayabilirsin demek bu, tebrikler.

Andolsun, senden önceki peygamberlerle de alay edildi de ben inkâr edenlere mühlet verdim, sonra da onları yakaladım. (Görseydin ki) azabım nasılmış! rad 32
Onlara bir peygamber gelmeyedursun, hemen onunla alay ederlerdi. hicr 11
Sonunda yaptıklarının cezası onlara ulaştı ve alay etmekte oldukları şey onları çepeçevre kuşatıverdi. nahl 34

başarılı bir ukala olabilecek yetiye sahip birine benzemiyorsun zaten gayet doğru bi karar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...