Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:((

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapabiliyosan git şehri falan değiştir.
izmir istanbul vs.

her gördüğün female bireye evlenme gözüyle bakma git biraz iç kafanı dağıt seks yap falan yeter lan yazık kaç yaşına geldin sistem çöktü ak.
Mesaj tarihi:
Yok haci. Adriana lima çıplak, kos deseniz bile kilim kipirdamaz artik. O kitap dün kapandı ve artik tozlu raflara kalktı. Olmuyosa zorlamiyicaksin.

Ev is is ev yeni bi hayata meraba.
Mesaj tarihi:
ya kac yasindasin bide
neyi zorlamicaksin lan? herseyi oyle belesten mi zannediyosun?
olucak arkadas gerekirse uyumadan yemeden icmeden ama olucak
zorla koseleri zorlamadan koklemesine zorla

simdi biri kafana silah dayasa aglamasinibilirsin abey yapma tosenklerini yiyim diye
Mesaj tarihi:
Sıkma canını. En dibe vurdum diyorsan gidebileceğin tek yön yukarısı diye düşün. İnsanlar neler yaşıyor yıkılmıyor. Bizim boktan şeyleri dert etmemizin sebebi şımarıklıktan başka bir şey değil. İşin gücün varsa aç açıkta değilsen sevdiğin insanlar varsa gerisini siktir et. Saydığın her şeyin çaresi var.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Sıkma canını. En dibe vurdum diyorsan gidebileceğin tek yön yukarısı diye düşün. İnsanlar neler yaşıyor yıkılmıyor. Bizim boktan şeyleri dert etmemizin sebebi şımarıklıktan başka bir şey değil. İşin gücün varsa aç açıkta değilsen sevdiğin insanlar varsa gerisini siktir et. Saydığın her şeyin çaresi var.

this.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

buna katıldım
Mesaj tarihi:
ya 0ne açıkcası senin bunu lisede hadi olsun üniv 1 de yaşaman gerekiyordu. ilk aşk ayrılık falan yani. geç olmuş ama olsun. yaşaman gerekiyordu, saygısızca, aldatmanın tadına varınca, doğru söylesen kimin umurunda, sözüme inanırım haydi zıpla.
Mesaj tarihi:
Bu baska imam. Cok farkli, öyle böyle degil yani. Su an hicbisey umrumda degil o derece farkli. Ilk degildi belki ama son olucak orasi kesin. Kapadim o defteri dedigim gibi.
  • Yeni Oluştur...