L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Merhaba arkadaşlar, aşırı istek üzerine bu topiki açıyorum. Evet diyelim ki klozete oturdunuz ama işte nasıl oturdunuz? O an aklınızdan neler geçiyor? G.tünüzün positioningi tam olarak nedir? Mesela bazıları iyice ön tarafa yaklaşırken, bazıları taharret musluğunun g.tüne yakın olmasını seviyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayır tuvalete gidicem ama önce bir sorayım dedim en rahat nasıl olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 snn be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 taharet musluğunu önce götüme sokuyorum sonra suyu açıyorum mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 emin misiniz bakın gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 postum bulunsun, bu arada 3. postu atan arkadaşı tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Jaegerjaquez said: taharet musluğunu önce götüme sokuyorum sonra suyu açıyorum mutlu oluyorum asdfghjklş muhahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kapak ile popoma vurup düşüttürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi seviye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Elektrik süpürgesinin hortumunu sokup, vakumlama da yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 op çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 biz sıçmıyoruz özütüyoruz kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hadi bizi geçin de gördüğümüzde salyalarımızı akıttığımız taş gibi kadınlarda sıçıyor ya bana en çok koyan o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 onlar pembe çilek kokan kalp seklinde gaz olarak atmiyor mu şahsen ben pantolonumu indirmeden ayakta takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 L_Zero said: Merhaba arkadaşlar, aşırı istek üzerine bu topiki açıyorum. Evet diyelim ki klozete oturdunuz ama işte nasıl oturdunuz? O an aklınızdan neler geçiyor? G.tünüzün positioningi tam olarak nedir? Mesela bazıları iyice ön tarafa yaklaşırken, bazıları taharret musluğunun g.tüne yakın olmasını seviyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayır tuvalete gidicem ama önce bir sorayım dedim en rahat nasıl olur diye. bu banaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar