L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Merhaba arkadaşlar, aşırı istek üzerine bu topiki açıyorum. Evet diyelim ki klozete oturdunuz ama işte nasıl oturdunuz? O an aklınızdan neler geçiyor? G.tünüzün positioningi tam olarak nedir? Mesela bazıları iyice ön tarafa yaklaşırken, bazıları taharret musluğunun g.tüne yakın olmasını seviyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayır tuvalete gidicem ama önce bir sorayım dedim en rahat nasıl olur diye.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 taharet musluğunu önce götüme sokuyorum sonra suyu açıyorum mutlu oluyorum
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 emin misiniz bakın gidiyorum
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 postum bulunsun, bu arada 3. postu atan arkadaşı tebrik ediyorum
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Jaegerjaquez said: taharet musluğunu önce götüme sokuyorum sonra suyu açıyorum mutlu oluyorum asdfghjklş muhahasda
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Elektrik süpürgesinin hortumunu sokup, vakumlama da yapılabilir.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hadi bizi geçin de gördüğümüzde salyalarımızı akıttığımız taş gibi kadınlarda sıçıyor ya bana en çok koyan o...
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 onlar pembe çilek kokan kalp seklinde gaz olarak atmiyor mu şahsen ben pantolonumu indirmeden ayakta takiliyorum
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 L_Zero said: Merhaba arkadaşlar, aşırı istek üzerine bu topiki açıyorum. Evet diyelim ki klozete oturdunuz ama işte nasıl oturdunuz? O an aklınızdan neler geçiyor? G.tünüzün positioningi tam olarak nedir? Mesela bazıları iyice ön tarafa yaklaşırken, bazıları taharret musluğunun g.tüne yakın olmasını seviyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayır tuvalete gidicem ama önce bir sorayım dedim en rahat nasıl olur diye. bu banaydı galiba.
Öne çıkan mesajlar