Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hani Acedece sarkilari vardi deezer'da ???? Yok hic biri baska baska elemanlar soylemis sarkilari. Icine ederim boyle isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Oyle her sarkiyi bulamazsiniz deezerda veya spotify de... Yani bazi lisans sorunlari bolge sorunlari yuzunden degisiyor yada firmanin almamasi sonucu oluyor... Bosuna demiyoruz beats music diye ;) dr dre akiyor hahaha Ayrica sadece uyelik alirken vpn kullanmaniz yetiyor. Ve programi oyle us accountla indiriosunuz gerisi akiyor... Ha turkce icin derseniz deezeer... Ama eski turkce muzikler diyincede beats music ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yerli sadece eski sarkilar dinliyorum. ama deezer 5 tl fazlasini veremem ki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Cabukvpn al 35 tlik paketi al hem hulu plus in hem beats i hediye gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Vpn'im var 35 tl aylik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hahaha şimdi anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Evet ? Senelik olacak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Editor banlanmıştı. Çabuk VPN reklamları bitmişti sanıyordum. Geri gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ikisini de kullanıyorum, özellikle son ios güncellemesinden sonra spotify direk en iyisi. arşivini de sürrkli büyütüyor baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Deezer'ın iOS application'ı update oldu. Flow diye bir dalga getirmişler. Favori ve dinlenen müziklere göre non-stop müzik sağlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ohoo yenimigelmiş peh... Yazık la hiç bişden haberiniz yok böyle dandik firmlarla harcanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Deezer süper oldu yahu bugün gelen güncellemeyle. Spotify'da olan playlist radyoları yoktu, eklendi. Ücretsiz versiyon ile mobil de çalışıyor artık. Sadece radyoda şarkı atlama sınırı var. Radyoya bir sürü tür gelmiş ve yere göre de radyo kurulabiliyor artık. Türkiye'den çal gibi (Türkiye var mı bakmadım). Mac programı da çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 XX said: ohoo yenimigelmiş peh... Yazık la hiç bişden haberiniz yok böyle dandik firmlarla harcanıyorsunuz Sanada beats'ten komisyon veriyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 :) nerden bildin partneriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yeni farkettim. Metallica bile spotify'a official gelmiş. Deezer gitsin kumda oynasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mac programi olmamis Deezer'in. Web'den kullanmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 spotify kullandım geçen biraz. genelde alternatif türkçe müzik dinlerim. böyle kıyıda köşede kalmış iyi şarkılar iyi gruplar şarkıcılar falan ararım. spotify 0 bu konuda. neşet ertaş radyosu aç diyorum iki şarkı sonra sıla falan geliyor. türkçe müzik konusunda deezer 123123 gömlek daha üstün. editörleri çok iyi çalışıyor her gün yeni ve orijinal öneriler geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 deezer'ın radyosu inanılmaz kötü. böyle bir arşiv varken bu kadar kötü bir radyo sistemine sahip olmaları inanılır gibi değil. beats'in radyoyu dinliyorum ve onlara önerdiğim şarkılardan öyle şahane kanallar yaratıyorlar ki saatlerce dinliyorum. deezer'ın radyosunu 2-3dk sonra kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 spotify diğerlerine basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Gecen gul raki, peynir, tursu masasinda sanat muzigi radyosu kurduk Deezer'da, saatlerce caldi sapmadan ve tekrarlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Windows Phone acisindan Spotify cok geri kalmis. Son Spotify versiyonundan beri Deezer uc buyuk guncelleme gecirdi, dun yeni bir versiyon cikartip UI'yi tamamen yenilemisler. Cok hos oldu, Windows Phone'da en iyi muzik programi Deezer su anda acik ara bence. Kendi XBox Music'inden bile saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 aslında burdan spotifyin deezerdan daha iyi olduğunuda anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Deezer zaten epey iyi programlara sahip iOS ve Android'de. OS X app cikartitilar bir de yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Arda - Deezer Editor'u blocklamayı buldum cok sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Deezer'ın sync olayı çok kötü, daha doğrusu iyi de çevrimdışı çalışma mantığı çok salakça. Eğer internet bağlantınız var ise offline mode çalışmıyor. Spotify'da böyle birşey yok. Çevrimdışı çalışsın dediğiniz zaman hep indirdiği yerden çalıyor şarkıları. Deezer ise internet bağlantınızı görüp tekrar indirmeye başlıyor. Yavaş internetiniz var ise şarkı dinlemeyi unutun Deezer'da. Ben üyeliğimi sırf bu yüzden iptal ettim. Tabi bu dediklerim PC için. Mobil versiyonlarında ikisi de akıyor. Mobil versiyonda da spotify'a uyuzum. Şarkıyı Next yaptığınız da müzik çalmaya başlıyor fakat telfonun ekranına hangi şarkı olduğu 3-5 saniye sonra geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar