dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Lan soda almaya gittim markete donerken komsu kopegini tutamadi zaten manyak kopek surekli havliyor herkese. Neyse, gittim doktora simdi geldim, 3 tane derin biri hafif yirtik gibi ve kucuk kucuk kesik var bir suru sol baldir ve bilekte. O da duvara tirmanip kacabildigim icin. Sahibi dikis attirtmadi, atilmazmis kopek kedi yaralanmalarinda, patide cok var kopek sahibi fikrinizi alayim dedim. Aug antibiyotik basladim birde. Kopeginde asilari tammis. Napiyoruz simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hiç bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Zehirli et hazirliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sahibine yedir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 geçmiş olsun öncelikle. geçen sene eşimi ısırdı sokakta köpek. 5 hafta boyunca aşı oldu eşim...pimpiriklidir...aşısı tamsa köpeğin gidip aşı olmasın diyor ama eğer komşun aşı olduğuna dair kartını gösteremiyorsa bence aşı olman gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 teshis icin caps lazım. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Benimde aynı yerde ısırık var.uyurken kafasına ayağımı koydum diye kendi köpeğim ısırmıştı.İz kalır hava atarsın pitbulla kapıştım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bidaki karşılaşmanızda hızlıca parmaklarını köpeğin burnuna sokup çıkarıp ordan ani bir haraketle kulaklarına (köpeğin) sokup hızlıca sallıyorsun ellerini blulblulblu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kuduz aşısı oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aşı olmaya karar verirsen de Haseki Hastahanesi bu işin merkezi. Oraya gitmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yoo, dolu hastane var. http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/halkkilavuzlari/kuduz_asisi_uygulamasi.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 en iyisi anlamında demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hayir Haseki ye gidilecek asff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oha koparmışmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Abi o zaman mahkeme belediye sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne cins köpek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada doktor da dedi bu asilar haseki ye alinmis hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kopek sokak kopegi bildigin, 6 aylikken almis 6 yasinda simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Grast said: en iyisi anlamında demiştir kebapçı mı bu? en iyi ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne bilim hani işin erbabları ordadır fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Caps lar gece bandajimsiyi acinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sahibini dovuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sen de köpeğe doğru bağırarak koşacaktın. ya herro ya merro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hemşireler güzeldir belki, olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar