dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Lan soda almaya gittim markete donerken komsu kopegini tutamadi zaten manyak kopek surekli havliyor herkese. Neyse, gittim doktora simdi geldim, 3 tane derin biri hafif yirtik gibi ve kucuk kucuk kesik var bir suru sol baldir ve bilekte. O da duvara tirmanip kacabildigim icin. Sahibi dikis attirtmadi, atilmazmis kopek kedi yaralanmalarinda, patide cok var kopek sahibi fikrinizi alayim dedim. Aug antibiyotik basladim birde. Kopeginde asilari tammis. Napiyoruz simdi :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 geçmiş olsun öncelikle. geçen sene eşimi ısırdı sokakta köpek. 5 hafta boyunca aşı oldu eşim...pimpiriklidir...aşısı tamsa köpeğin gidip aşı olmasın diyor ama eğer komşun aşı olduğuna dair kartını gösteremiyorsa bence aşı olman gerekir...
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Benimde aynı yerde ısırık var.uyurken kafasına ayağımı koydum diye kendi köpeğim ısırmıştı.İz kalır hava atarsın pitbulla kapıştım diye.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bidaki karşılaşmanızda hızlıca parmaklarını köpeğin burnuna sokup çıkarıp ordan ani bir haraketle kulaklarına (köpeğin) sokup hızlıca sallıyorsun ellerini blulblulblu diye.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aşı olmaya karar verirsen de Haseki Hastahanesi bu işin merkezi. Oraya gitmen gerekiyor.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yoo, dolu hastane var. http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/halkkilavuzlari/kuduz_asisi_uygulamasi.asp
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada doktor da dedi bu asilar haseki ye alinmis hep.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kopek sokak kopegi bildigin, 6 aylikken almis 6 yasinda simdi.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Grast said: en iyisi anlamında demiştir kebapçı mı bu? en iyi ne demek.
Grast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne bilim hani işin erbabları ordadır fln.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Caps lar gece bandajimsiyi acinca :)
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sen de köpeğe doğru bağırarak koşacaktın. ya herro ya merro
Öne çıkan mesajlar