Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lamiya ayakta silker bu noname androtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Valla ben ikisini de aldım baktım elime aynı anda. Sende bir bak istersen. Çok bariz fark var. Öyle merdiven altı üretim değil GM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lamiya 4life gardeşşş, çinde merdiven altında yapıyolar gmi. lamiyayı ise yine çinde amma 6 yıldızlı AAA plantte yapıyler. o değil de hardware biliyorum çok fark var arada, ama wp8 platformuna aşık oldum ben 2 haftada. android olsa l520yle karşılaştırıp ezmekte haklısınız o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bende lamya aldım, sırf windowsphone deneyimlemek için. iphone 5 fiyatı 500-600 olsaydı iphone alırdım sırf onuda denemek için ki daha fazla vermem bence ederi o. Ama general mobile fiyat performansda eziyor. Ama tabi uzun süreli kullanımda ne olur, servisi nasıl orası biraz muamma. gerçi lamya 520 de yan tuşlar çok çakma ve arka kapak plastiği yine dandik duruyor. Uzun süreli kullanımda ne olur bilmiyorum. UC browser kurdum lamyaya, test ediyorum arka planda başka uygulama yok. Eksisozluge girdim, sayfa sayısı yüksek başlıkları yüklemesi çoook uzun sürüyor, ayrıca iki sefer dondu. SOnra explorer ile denedim aynısı oldu lol. Samsung ace kardeşimde var düz olanı, çok daha hızlı yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 IMEI Mağduru çokmuş GM Discovery de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ikisi de birbirinden boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 l u m i a s i l e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 android alana lumiayı yanında bedava veriyolarmış ^^ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlauncher+8+free sabahtan beri oturdum telefonu seyrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 köylüüü mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 asfds abi çok sevindim ana ekrana bakıp duruyorum. efektler felan tam değil tabide. wp opera browser çalıştırırsa bi sonraki telefonum wp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 souldarkorn said: IMEI Mağduru çokmuş GM Discovery de. bayramda almıştım, IMEI'leri kayıt etmemişler işte mesaj geldi yasal uyarı diye, teknik servisine mesaj attım böyle böyle diye, bayramdan sonraki p.tesi günü cevap verdiler işte en kısa zamanda sorunsuz kullanacaksınız diye. salı günü de kayıt yapmışlar 2 IMEI'yi de. sanırım bayram tatilinde oldukları için kayıt yapılmamıştı. telefon sorunsuz, baya memnunum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 aynen.. hatta bi ara yurtdışından çift hatlı telefon getiren kişiler pasaporta tek imei kaydı yüzünden çift hattı kullanamıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hediye verdim. telefon (ucuz olduğu için) çok güzel. incecik. pili biraz yeto. şu an piyasada kalmamış gibi birşey. indirimli bulamadım, normal fiyattan aldım ama o da ucuz olduğu için dert değil. bir de alanlar dikkat etsin 4GB ile 16GB arası 40 lira falan fark var, yanlış almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 s3 veya bunu alıcam, hangisi dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 f/p diyorsan Discovery. Ha yok biraz daha sağlam olsun, daha uzun kullanayım diyorsan S3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 tabi ki GM haci samsung tlflardan uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 s3'ten vazgeçtim, note2 ile karşılaştırsam hangisi alır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne aradığına bakar. discovery note2'ye göre çoook ucuz. note2 de discoverynin yanında tablet gibi kalıyor. büyük ekranı rahatlık mı rahatsızlık mı olarak görüyorsun, bütçeyi ne kadar zorlamak isiyorsun ona karar vericen. en temel farklar bunlar. teknik özelliklerde note2 her türlü dövüyor tabii ama discovery fiyat/performans güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 not2 aldım bugün. teşekkürler yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kullanıyor olup da sıkıntı yaşayan var mı gençler? şu oldu bu oldu söyle canımı sıktı böyle gerdi diyebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Evet özellikle kasası sağlam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bizim arkadaş ilk düşürüşünde ( ki parkeye çok alçak mesafeden düşürdüm dedi) ekranı patlattı. kasko mu sigorta mı ne bişi yaptırmıştı biraz uğraştırmışlar ama değiştirdiler ekranını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 4 şarj soketinden biri patlak telefonlarının. Seri üretim hatası. Standart değil. Şarj bi de yetersiz baya. internet açıkken 8 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Fason farklı farklı çinliye ürettirip basmış işte markasını, alınmaz böyle mal, bıkınca satılmaz elde kalır bozulsa servisi bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 HOP! şölye bir derdimiz var; program yğüklemek istediğimizde "yeterli yer yok" hatası alıyoruz, bugün harici bir sd kart aldık yükleme yeri olarak da o kartı seçtik ama yine aynı hatayı alıyoruz google da bizi yarı yolda bıraktı bir fikri olan yada benzer bir durumdan haberi olan çözüğm bulmuş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar