Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

General Mobile Discovery

bliksem

Öne çıkan mesajlar

lamiya 4life gardeşşş, çinde merdiven altında yapıyolar gmi. lamiyayı ise yine çinde amma 6 yıldızlı AAA plantte yapıyler.

o değil de hardware biliyorum çok fark var arada, ama wp8 platformuna aşık oldum ben 2 haftada. android olsa l520yle karşılaştırıp ezmekte haklısınız o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Bende lamya aldım, sırf windowsphone deneyimlemek için. iphone 5 fiyatı 500-600 olsaydı iphone alırdım sırf onuda denemek için ki daha fazla vermem bence ederi o. Ama general mobile fiyat performansda eziyor.

Ama tabi uzun süreli kullanımda ne olur, servisi nasıl orası biraz muamma. gerçi lamya 520 de yan tuşlar çok çakma ve arka kapak plastiği yine dandik duruyor. Uzun süreli kullanımda ne olur bilmiyorum.

UC browser kurdum lamyaya, test ediyorum arka planda başka uygulama yok. Eksisozluge girdim, sayfa sayısı yüksek başlıkları yüklemesi çoook uzun sürüyor, ayrıca iki sefer dondu. SOnra explorer ile denedim aynısı oldu lol.

Samsung ace kardeşimde var düz olanı, çok daha hızlı yüklüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

android alana lumiayı yanında bedava veriyolarmış ^^

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlauncher+8+free

sabahtan beri oturdum telefonu seyrediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

IMEI Mağduru çokmuş GM Discovery de.

bayramda almıştım, IMEI'leri kayıt etmemişler işte mesaj geldi yasal uyarı diye, teknik servisine mesaj attım böyle böyle diye, bayramdan sonraki p.tesi günü cevap verdiler işte en kısa zamanda sorunsuz kullanacaksınız diye. salı günü de kayıt yapmışlar 2 IMEI'yi de. sanırım bayram tatilinde oldukları için kayıt yapılmamıştı.

telefon sorunsuz, baya memnunum şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
hediye verdim. telefon (ucuz olduğu için) çok güzel. incecik. pili biraz yeto.

şu an piyasada kalmamış gibi birşey. indirimli bulamadım, normal fiyattan aldım ama o da ucuz olduğu için dert değil.

bir de alanlar dikkat etsin 4GB ile 16GB arası 40 lira falan fark var, yanlış almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ne aradığına bakar. discovery note2'ye göre çoook ucuz. note2 de discoverynin yanında tablet gibi kalıyor. büyük ekranı rahatlık mı rahatsızlık mı olarak görüyorsun, bütçeyi ne kadar zorlamak isiyorsun ona karar vericen. en temel farklar bunlar. teknik özelliklerde note2 her türlü dövüyor tabii ama discovery fiyat/performans güzeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
HOP!

şölye bir derdimiz var;

program yğüklemek istediğimizde "yeterli yer yok" hatası alıyoruz, bugün harici bir sd kart aldık yükleme yeri olarak da o kartı seçtik ama yine aynı hatayı alıyoruz google da bizi yarı yolda bıraktı

bir fikri olan yada benzer bir durumdan haberi olan çözüğm bulmuş olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...