HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bazı hintlilerin çalışarak uyku ihtiyaçlarını bayağı aza indirdiklerini öğrendim. Bilgisi olan var mı bu konuda? Adam mesela 2 saat uykuyla 7 8 saat uyumuş gibi oluyomuş ya çok tatlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 harbiden iyiymiş :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 rus bilim adamlarıda araştırıyorlardı bu konuyu beyinin alıştırılması durumu için çeşitli deneyler yapıyorlar daha sonra deney sonuçlarına göre deneklerin günlük uyku ihtiyaçları 3 saate düsmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bugün gazetede bir haber gördüm. Bilimsel olarak kanıtlanmış uykuya sadece beynin ihtiyacı olduğu, kasların biraz dinlenmeyle kendilerine gelebildikleri ve diğer zımbırtıların da uykuya ihtiyacı olmadığı. Haberin kendisini okumadığımdan haber üzerine daha fazla konuşamayacağım. Ama şunu da unutma ki beynin uykuya ihtiyacı olması demek, aşırı uykusuz kaldığın zaman büyüme hormonloarının falan yetersiz salgılanacağı anlamına gelebilir. Yani fiziksel yansıması bu şekilde olsa gerek. edit: ve bilinen bir şey: uyku akıl sağlığının korunması için çok gerekli bir evredir. Hatırlayıp hatırlamaman bir yana ancak birkaç gün uyumayınca deliriyor insan. Ciddi derecelerde![signature][hline] [Bu mesaj Kendercik tarafından 15 Aralık 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla ii olur bizede gelse keşkem :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Babam, işler , gece Hayatı saolsun gün max3 saat uyuyor. Tabi PazarLarı acısını çıkarıyor:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 "Powernap" mıydı neydi adı öyle bir teknoloji de var. Belli bir kimyasal maddeyle uyutuyorlar insanı, çok kısa sürede çok uzun süre uyumuş gibi oluyor. Genelde pahalı da bir yöntem olduğundan zengin iş adamları yapıyor bunu. Ha, uzun vadede zararı var mıdır bilmem.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Şimdi size abartı yada şıkış bi konu gibi gelecek ama geçen cuma sabahı saat 07.00'de kalktım ve pazar gecesi 23.00'e kadar da uyumadım[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected] Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Khanum, 15 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki: Şimdi size abartı yada şıkış bi konu gibi gelecek ama geçen cuma sabahı saat 07.00'de kalktım ve pazar gecesi 23.00'e kadar da uyumadım doğrudur final geceleri azmı sabahladık benim rekorum 4 gün 3 gece uyumama. Sonunda elbiselerimle 2 gün aralıksız uyudum ama değdi 15 ders verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 e kendercik onun için bilimsel araştırmaya filan gerek yoktu ki. bana sorsalardı söylerdim :) 4-5 saat uyuduğum zamanlarda bile olduğum yerde saniye başına 15 kere zıplayabildiğim halde, insanların isimlerini karıştırma, bir cümle söylerken cümlenin sonunu getiremeyip baştan başlama, unutkanlık gibi şeyler ortaya çıkıyor. ps: saniye başına 15 kere zıplayamıyorum. mübalağa eyledim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben bu aralar süfer bi uyku düzeni yaptım akşam 6-7 gibi yatıp saat gece 2.30 da kalkıyorum gayet rahat oluyor uyku en tatlı yerinde kesilmiyo ve hem gece hem gündüz yaşıyo gibi oluyosun =) süfer kısacası[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: ursusarctos, 15 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki: doğrudur final geceleri azmı sabahladık benim rekorum 4 gün 3 gece uyumama. Sonunda elbiselerimle 2 gün aralıksız uyudum ama değdi 15 ders verdim Final ve vizelerde bende öyleyim ama bu sıradan bi durumdu ....[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected] Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Tam olarak hatırlamıyorum ama insan sabahtan akşama kadar 1 saat aralıklarla 30 dk. kestirirse günlük uyku ihtiyacını gideriyormuş öyle okumuştum biryerde...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 günde 3 saat uykuda kötü be bigünde 21 saat sıkılırsın ya bayarsın yapıcak bişi bulamazsın[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) [Bu mesaj Obscura tarafından 15 Aralık 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 benimde yakında alışmam gerek oy öss oy[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ınsan beyninin dinlenebildiği tek eylem uykudur.Daha araştırmalar bunun otesini kanıtlayamadı.İlaç çıkarsa yararlı olacagını zannetmem[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 20 dk lik meditasyon 4 saatlik uymuyami ne eşitti.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bende gazetede okumuştum az uyuyan insanların ömrü kısa oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 günlük 3 saat uyku yetiyor,bir hafta boyunca 3 saat uyursanız en son gun acısını çıkarırsınız ama kesinlikle yetiyor 3 saat uyumak..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 en az uykuya 60 yaş üstü insanları ihtiyacı vardır ki bu da 5 saatin altına inmez.3 saat ile ayakta durabiliyosanız helal olsun ne diyim[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Sigara içiyorsanız mümkün değil az uyuyarak dinlenmek veya uyuyarak dinlenmek.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yok yetiyor 3-5 saat uyumak..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 off ya uyumak gbisi var mı ohh yatcan bööle akşama kadr bide okul olmasa..yok yav istemm bn öyle şey.yaşasın uyumak!:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Fazla uyku da sersem ediyor adamı...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben yatmaya gidiyorum :) iyi geceler, yok ya patladı bu fikir, olmaycak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar