ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 böyle dediğine göre genele sirayet etmiş / golf gibi ayyuka çıkmış bir durum yok. cevabı almış oldum. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dükkana gittim, elinizde araç var mı dedim, var dediler, sarın bana 3 kapı 1,6 tdi 17" jant dedim, aldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 beyazdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hee beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sequ yokmu ya,gelsin şuraya bi yorum yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bana frenleri 4 diske rağmen biraz zayıf geliyor ya da alıştırmak gerek o yüzden ilk zamanlar fazla spor kullanma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Selam, Balata disk uyumu olana kadar azıcık dikkatli olmak gerek. Lâkin sıfır araçta ikisinin de yüzeyi paralel olacağı için çok da fazla alışma süreci olmaması gerek. Lastiklere de bakmanı öneririm ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dün teslim aldım keratayı. astradan sonra ilaç gibi geldi dsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 paramecium said: Selam, Balata disk uyumu olana kadar azıcık dikkatli olmak gerek. Lâkin sıfır araçta ikisinin de yüzeyi paralel olacağı için çok da fazla alışma süreci olmaması gerek. Lastiklere de bakmanı öneririm ;) Saygılar. Baski yuzeyi dedigin gibi paralel oluyor ama baski kaliper boyunca homojen olmadigi icin tutunma alani daha az. 0 olan parcalarda alisma suresi biraz daha fazla yani normal balata degisimine vs gore. Coklu pistonlu spor kaliperler vs gucu esit ve daha hizli dagitacak sekilde yapildiklari icin onlarda alisma suresi neredeyse yok denecek kadar az mesela. Siradan araclarda baya baya uzayabiliyor. Ozellikle brake bias in az oldugu arka taraflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ginaly said: dün teslim aldım keratayı. astradan sonra ilaç gibi geldi dsg. hayırlı olsun eski kasaya göre biraz sönük bi tipi var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Selam, @KHaRoN Sen klima ünite montaj ücretini öğren ilk önce bana :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 paramecium said: Selam, @KHaRoN Sen klima ünite montaj ücretini öğren ilk önce bana :P Saygılar. unuttum onu ya, sordurayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ginaly said: dün teslim aldım keratayı. astradan sonra ilaç gibi geldi dsg. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İlk izlenimlerin? 1.4 TSI Style mı aldın?TDI almışsın. Kaça geldi? Bi izlenimlerini paylaşıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 eyw. hızlıca özetlicek olursam, -dsg canmış. -malzeme kalitesini beğendim, golften aşağı kalır yanı yok bence. -1211 kg yanlış hatırlamıosam, motor gayet yeterli bu ağırlık için. hele yokuşta 250 tork ilaç giib geliyor. -farları çok etkileyici. çevremden de aldığım feedbackler öncelikle farlar üzerine yoğunlaşıyor. hem gündüz sürüş farı, hem de normal farlar led. gece/gündüz aynadan bakıldığında direk leon olduğu anlaşılıyor, bu açıdan güzel. -onun dışında donanım vs. artık her araçta bulunabilen şeyler. çok küçük bi artı daha, aracın arkasında çük gibi uzanan anten yok. shark da yok. hiçbişi yok, ben sevdim olmamasını. -internette yakıt deposundan ses geldiği ile ilgili yorumlar vardı, doğru, otoparka girip çıkarken çalkalanıyor ses yapıyor. bu hoş değil. ama onun dışında kabin içi ses yalıtımı gayet iyi. önceki leondan daha iyi buldum ben. -camlar tam açılmıyor. kapının eğiminden dolayı, 4 kapı arabanın arka camlarının tam inmemesi hesabı bunun da 2-3 cm yukarıda kalıyor. şok oldum ya bunu düşünmez mi insan. neyse ufak bişi dedim geçtim. -arka koltuğa giriş mesafesi astra gtc ile aşağı yukarı aynı. çok rahat değil, çok zor da değil, ama arkada uzun yol çekilmez. -start stop'u renault ile kıyaslayabilirim sadece, bi onlardakini biliyorum çünkü, ona göre daha hızlı ve seri bi sistem. -fr donanımdan sonra style biraz sönük kalıyor. heralde cannibalization olmasın diye şimdilik sadece 1,4 140hp'de olacak. -stepne küçük boy ıyy. -araç yeni olduğundan yakıt tüketimi verisi tam oturmadı henüz. bugün sabah göktürkten suadiyeye 5,4 ortalama ile geldim ama daha da düşer diye bekliyorum. ilk aklıma gelenler bunlar. ha bi de şöyle saçma bişey var, dikiz aynaları a sütununun bittiği yere değil, biraz daha geride kapıya monte edilmiş. o yüzden sütunun bittiği ve kapının başladığı yer boşluk. bu da camı az bişey açınca direk surata hava vurmasına sebep oluyor. ha niye az bişey açıyorum? sigara için. zaten külünü de savuruyor o rüzgar, saçma bi durum yani. soran oldukça yazarım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bizim 90 model Kartal vardı ben cocukken sen yazınca hatırladım, benzin deposundan çalkalanan yakıt sesi onda da duyuluyordu acaip nostalji yaşadım okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 düşün işte aradan 23 yıl geçmiş, hala bi bidonun içinde petrol çalkalanıyor. bu mu lan teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tsi'larda o yakıt sesi mevzusu yok; tdilarda nedense var. rahatsız edici bir durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 zaten depo dolu olunca geliytor o ses hep 50 liralık alırsan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bence o ses gelsede sorun yok cok mühim bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 benimd e hoşuma gidiyor glop glop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 1.2 Turbo EDC 120 bg clio ile 1.2 TSI 105 hp DSG S&S leon kıyaslanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Selam, Hangi açıdan kıyaslayalım? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 drivetrain ayni klasmanda, araclar farkli. elma VS armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yakıt tüketimi ve sürüş açısından mesela clio 1 ton, seat 1.2 clionun motor daha güçlü iç hacmi arka koltuklar o kadar kötü değil clio nun biri 6 vites biri 7 vites güvenlik donanımları aynı şu an 1.6 dizel leon var, otomatik istiyorum, dizele de o kadar gerek kalmadı, şehir içi kullanım arttı hangisini tercih etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar