Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Arkadaşlar ilginç başlık koydum herkes gelip baksın diye. Arkadaşlar bu ürünü yeni gördüm, vücudu hafif toparlar mı acaba? Kullanan varsa yorumları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de kazaklısı var bunun gayet doğal duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 erkek korsesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bunun sayesinde adriana lima gibi kızlar kaldırıyorum kesinlikle öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 slim`n lift değil bu, korse adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Geyiğe vurmayın be hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 gec kaldin basur ve bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 rahatsız etmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 darn it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/511722733_1/Slim-N-Lift-For-Men-Slimming-Shirt-Weight-Vest-Shaping-Undergarment-Elimination-Of-Male-Beer-Belly.jpg fark ortada. tabiki al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 birakinca gogusler sarkiyormus diye duydum cok zararli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bende düşünmüştüm bir ara da 140KG olunca insan değil korse 4 kişi halatla sıkıştırsa beni o göbek yine gözükür yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 niye 140 kilosun? ogre misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 göbeğinizden bu kadar rahatsız oluyorsanız biraz kıçınızı kaldırıp hareket edin http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7g_BlXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yemek yedikten sonra sıkıntı çıkarır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 acı yoksa zafer de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Marty said: niye 140 kilosun? ogre misin? yok direk obezim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Saeros said: göbeğinizden bu kadar rahatsız oluyorsanız biraz kıçınızı kaldırıp hareket edin http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7g_BlXQ bizim arkadaş hergün 20km koşuyor 1 saat bisiklet yapıyor body vs yaklaşık 7 yıldır sürekli yapar su topuda oynuyor ama 1.70 155 kilo her sene daha da kilo alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Muaddib said: Marty said: niye 140 kilosun? ogre misin? yok direk obezim ben. boy kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 utandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Somon said: bizim arkadaş http://i.imgur.com/AfzhCEp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 işe yarıyo. ama kendi bedenini almazsan kendini pres makinesinde gibi hissedebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Somon said: bizim arkadaş hergün 20km koşuyor 1 saat bisiklet yapıyor body vs yaklaşık 7 yıldır sürekli yapar su topuda oynuyor ama 1.70 155 kilo her sene daha da kilo alıyor arkadaşının problemi obez olması değil yalancı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sdfsffga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar