bayat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bosuna hit almamalari icin buraya ismini bile yazmayacagim sitenin. Kisaca konsepti anlatayim, spreadfirefox.com sitesinde affilate links diye bir olay var, sitenize "Get Firefox" ikonu koyup link'lerseniz ve sitenize gelen misafirler bu link'e tiklarsa, spreadfirefox'un sitesindeki listede sitenizin link'i cikiyor. Top 5 listeleri var, en cok misafir yollayan siteler anasayfada gozukuyor filan. Bu listenin tepesinde duran bir Turk sitesi, affilate links sistemindeki bir bug'i kullanip, sitelerine de 1x1 piksel buyuklugunde bir image yerlestirip spreadfirefox'un anasayfasinda isimlerinin gozukmesini sagliyorlar. Sadece bir ornek tabii bu, icimiz disimiz dolandiricilik dolu. Genlerimiz mi bozuktur nedir? Nereye kadar bu kafayla?
magecy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ölüm bizi buluncaya kadar.....[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 gün geçmiyorki bi türk türklüğünden nefret etmesin. serin durun ya.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İmzama bakalım.İkinci lafa..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 pek bir bağ goremiyorum.... o mantıktan yola cıkarsak, sırf bill gates sayesinde amerikalılar en dolandırıcı millet olmamalılar.. windows dan iyi dolandırıcılık mı var?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
bayat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben duyamiyorum maalesef, utaniyorum daha cok.
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bi kere o yapılan bence dolandırıclık diye tanımlanmamalı. zekilik, çakallık, fırlamalık olabilir... ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kendi kendini aşağılayan tek millet bizizdir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
magecy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya bayat utanıyorsan sen zaten Türk değilsindir o zaman sadece annemiz , babamız diye kendimize Türk diyemeyiz!![signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hem bu anlattıgın olay cok ufak bişey. daha ne dolandırıcılıklar yapıyoruz heyy yavrum hey.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Absolut, 15 Aralık 2004 12:34 tarihinde demiş ki: Kendi kendini aşağılayan tek millet bizizdir. Yok ööle bişi, merak etme abso. Bakınız Atatürk derki "Ne mutlu Türküm diyene". Ne mutlu Türk anne, babadan doğana, ne mutlu Türkiye'de doğana dememiş. Ben Türk olmaktan mutluyum ki kendimi Türk olarak nitelendiriyorum. Babamın dedesini dedesinin ... dedesi Afgan. Annem abhaz. Akrabalarımın yarısı Gürcü, yarısı laz. Ama ben Türk'üm, utanç felan da duymuyorum, hele hele aşağalamak asla. Bayat, eğer utanıyorsan "ben italyanım" de, kurtul kardeşim. Hem onlarda bıyıklı, demi ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! [Bu mesaj navyamphs tarafından 15 Aralık 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kım Turk dıye utanç duyabılır kı anca azınlıkta olan bır kac tabiri caizse yobaz..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 parasal bakımdan biraz aç gözlüyüz o nedenle dolandırıcıkta yeni çağları açıyoruz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Türkiye'de yaşamak zordur. Zorluk yaratıcılık, yaratıcılık kıvrak zeka geliştirir. Bu da her fırsatta kullanıla kullanıla refleksleşir. Eh, sonuç ortada...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Türk olmaktan utananlar, ben de sizden utanıyorum. İki üç kişi yüzünden Türk olmaktan utanıyolarmış.. Komiksiniz harbiden. İyilerimizi değil anca kötülerimizi gördüğünüz için asıl ben sizden utanıyorum.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 türküm dogruyum caliskanım ilkem :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 15 Aralık 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Rewendor, 15 Aralık 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Türkiye'de yaşamak zordur. Zorluk yaratıcılık, yaratıcılık kıvrak zeka geliştirir. Bu da her fırsatta kullanıla kullanıla refleksleşir. Eh, sonuç ortada... Hey gidi Sülün Osman heyyy..... :lol: :-D[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected] Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Abi herkes dolandırıcılık yapıyor.. Adam artistlik yapıyım manitaya demiş helal olsun.. Ayrıca bir kişi yüzünden genellemek yanlış.. Türklüğünü şanlı tarihinden soylu özünden dolayı sev!![signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Tüm dünyada görülmeyen dolandırıcılık vakaları türkiyede görülür bu halkımızın arasındaki uçurumu gösterir kimisi çoook zeki iken kimiside kuş kadar akla sahiptir.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Çok büyük inanılası güç bir bağ vardır. O da şudur, genelde Türk halkı, genden midir nedendir bilemeyecem, çoğunlukla "Eforun en azını harcayarak ne kadar çok elde edebilirim." olarak düşünür. Bu aşağı yukarı her türkte vardır, her konu da olmasa bile çoğu konuda mevcuttur. Iyi yanlarıda kötü yanlarıda vardır. Toplum hayatını kolaylaştırmayı sağlamaktan, toplum hayatını kolaylaştırarak karşısındakini harcamaya kadar gelebilir.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Sebebini yazmıştım ben Alexi :) Zamanında bizim lisede öğretmen bir alman söylemişti... "Ya şu Türkiye'de trafik olsun politika olsun başka bi konu olsun bakıyorum da her şeyi inanılmaz derece içinden çıkılmaz hale getirecek kadar karıştırıp sonra da nasıl yapıyolarsa bunu o kadar basit çözüyolar ki..." Aslında bu da böyle bir özelliğimiz :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Razu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Rewendor, 15 Aralık 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Türkiye'de yaşamak zordur. Zorluk yaratıcılık, yaratıcılık kıvrak zeka geliştirir. Bu da her fırsatta kullanıla kullanıla refleksleşir. Eh, sonuç ortada... dolandırıcıkla değil bunun nedenleri ile ilgilenmeliyiz. Ve asla Türk olmaktan utanmak gibi bir şey olamaz ki şayet olursa sen başından beri Türk değilsindir..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 15 Aralık 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Ve asla Türk olmaktan utanmak gibi bir şey olamaz ki şayet olursa sen başından beri Türk değilsindir.. Aslanım benim be +1 sana
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: ursusarctos, 15 Aralık 2004 19:47 tarihinde demiş ki: said: Ve asla Türk olmaktan utanmak gibi bir şey olamaz ki şayet olursa sen başından beri Türk değilsindir.. Aslanım benim be +1 sana bi +1 de bnden:) yaa nası utanırız biz milletmizden noolursa olsun kimse türk olmaktan nefret ediorum diemez yaa bu milleti oluşturan bizleriz çk utanıosan hayalindeki mükemml milleti yaratmaya çalış yada defol git alla alla.öylelerine ihtiyacı yok bu milltin zaten bunlar her an ülkesini satma potansiyeli olan insnlar olarak GERÇEKTEN türk bile değillerdiir!![signature][hline]welcome to the machine [Bu mesaj CreepY tarafından 15 Aralık 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar