Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 takım lider değil mi bu ne anlamıyorum. maç çok duruyor hakkaten hakemin illa hatalı kararı vardır da öyle maça bi etkisi olmadı. herkes birbirini dövüyor birebirde. sahaya madde atmanın falan gereği ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi maçı cok iyi yonetiyor hakem. Millet neye bagırıyor bu kadar. Yazık, günahtır ve ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 caner lskdmvkldsmv hassiktir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Her pozisyon kuduz köpek gibi saldırırsan rakibine tabiki düdük çalar hakem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bir maç eksiğimizle gizli lideriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 caner küfür mü etti ben öyle gördüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 biz eksiğinizi tamamladık o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 df said: caner küfür mü etti ben öyle gördüm de. hassiktir lan dedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Valla senelerdir yürüyen takımı bukadar kısa sürede 90 dakika köpek gibi koşar hale getirmiş ersun yanal. Çok beğendim. Sözde büyük trabzonspor yarı sahayı geçemedi 90 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu hafta bize yaradı güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi asiri abarti tepki bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Saha kapatma cezası gelmeli fenere. Kimse kusura bakmasın. O küfürlere ve atılan maddelere vermezlerse ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Trabzon Janko yerine Henrique kalsaydı bu maçı alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ya valla haketti o şerefsiz evladı onur. Cidden annesiyle ilgili cinsel dürtülerimi paylaşmak istiyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bütün maç küfür edildi yalnız. Hakemin Fener aleyhine kararı da yok halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 küfürlere gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Grast said: Ya valla haketti o şerefsiz evladı onur. Cidden annesiyle ilgili cinsel dürtülerimi paylaşmak istiyorum burda yok lan fener zihniyeti işte adamın sırtına çakmak at. sonra haketti onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bekir ve volkan kadar pislik, kavga arayan adam zor bulunur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Grast said: Valla senelerdir yürüyen takımı bukadar kısa sürede 90 dakika köpek gibi koşar hale getirmiş ersun yanal. Çok beğendim. Sözde büyük trabzonspor yarı sahayı geçemedi 90 dk ilk yarı 30 dakika top sadece fenerbahçe'nin sahasındaydı. sonraki 15 dakika fener kontrolü aldı. ikinci yarı doldur boşalt oynadı fener. ne açıdan yarı sahayı geçemedi trabzon? beşiktaşlıyım ha bu arada azıcık objektif izleyin şu maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Grast said: Ya valla haketti o şerefsiz evladı onur. Cidden annesiyle ilgili cinsel dürtülerimi paylaşmak istiyorum burda adamın sırtına gelen çakmakları görmedin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Red said: Grast said: Ya valla haketti o şerefsiz evladı onur. Cidden annesiyle ilgili cinsel dürtülerimi paylaşmak istiyorum burda yok lan fener zihniyeti işte adamın sırtına çakmak at. sonra haketti onur. Ya boş boş konuşma allah aşkına ya. Zihniyet mihniyet. Herif maçı trollüyor 30. dk dan beri. Kendi başınıza gelse ahkam kesmesini bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Yenemeyince ariza cikariyorlar hemen, selcuk'a ne oluyorsa, adama en nihayetinde bir madde atilmis, sen istiyorsun diye kullanmak zorunda degil kaleci vurusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar