Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X 10.9 Mavericks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bigun bi partition acip yukledim benim hackintosha. Canavar oldu, anakart bious'u uefi yapinca bide. Tertemiz sistem, migrate etmeyip bastan ugrasmayim diye herseyi tek tek simdi tasiyorum yeni kisma.

Aklima takilan bisey var, mavericksle birlikte 32bit uygulama destegi falan kalkmadi degilmi? Kafami kurcaliyo baya bu mevzu, keza yeni logicle falan 32bit plugin destegini kaldirdi herifler
Mesaj tarihi:
dün akşam update ettim iş yerindeki mac'i ama şimdi youtube videolarını yüklemiyor yarıya gelip kalıyor yüklemesi. bu cache problemiydi sanırım ama rastlantımıdır yoksa mavericks böyle şişirdiği için falan mı safariyi? varmı başına gelen? boşu boşuna clear cookies falan yapmak istemiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Suna takildim ben: http://support.apple.com/kb/HT5869?viewlocale=en_US&locale=en_US

Niye yani? Insanlarin alistigi seyi niye degistirsin sirf degistirmek icin?
Mesaj tarihi:
kharon'a katılıyorum
hep uyutmak için kullandığım bi tuştu, iyi olmuş.

bu arada bug mug var mı hala artık gönül rahatlığıyla yüklenebilir mi biraz daha bekleyelim mi napalım zahmete değer mi
Mesaj tarihi:
Ozellikle kullandigin problem cikartabilecek , updateleri geciken bi uygulaman yoksa dusunmeni gerektirecek bisey yok. zaten bug falan da yoktu.
zahmetlik bi olay da yok. adobe suite yuklemekten kolay.
Mesaj tarihi:
kapağını kapatınca daha geç uykuya dalıyor yanılmıyorsam

benim yıllardır alıştığım bişey, kapatmıyorum hiç bilgisayarı hep uyutuyorum ne gerek varsa
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Parallels 9 alayim diyorum da kullanip da Linux performansi iyi diyeniniz olursa. VMware Fusion'da Debian kullaniyorum epeydir, cok iyi performans. Linux hobimi birakamadim OS X'e gecince.
Mesaj tarihi:
macbook 2010 var, 3 yildir sorunsuz 720p mkv izlerim
10.8.5'e upgrade etmem gerekti xcode icin ve video oynatirken, unity vb grafikli bir seylerde calisirken mutemadiyen takiliyor arada

pagefault veriyor da ondan takiliyor da degil, su an 1.5 gb free alan var

maverickste var mi boyle bir sey, geceyim mi
Mesaj tarihi:
VMware Fusion kullanan varsa güncellemeyi unutmasın. Çalışıyor ama buglara denk geliyorsunuz, çıldırtıyor. 4 küsür yüklüymüş bende, networking stabil çalışmıyordu, bi saat uğraştım sonra fark ettim ki güncellemem lazım. Güncelleyince düzeldi.
  • Yeni Oluştur...