Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bigun bi partition acip yukledim benim hackintosha. Canavar oldu, anakart bious'u uefi yapinca bide. Tertemiz sistem, migrate etmeyip bastan ugrasmayim diye herseyi tek tek simdi tasiyorum yeni kisma. Aklima takilan bisey var, mavericksle birlikte 32bit uygulama destegi falan kalkmadi degilmi? Kafami kurcaliyo baya bu mevzu, keza yeni logicle falan 32bit plugin destegini kaldirdi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 32bit calismaya devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Pof cok sistim ya, migration assistant'tan yedekten yuklesemmi diyorum sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 dün akşam update ettim iş yerindeki mac'i ama şimdi youtube videolarını yüklemiyor yarıya gelip kalıyor yüklemesi. bu cache problemiydi sanırım ama rastlantımıdır yoksa mavericks böyle şişirdiği için falan mı safariyi? varmı başına gelen? boşu boşuna clear cookies falan yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sadece YouTube'un cache'yi filan temizle, Safari'nin ayarlarında tercihi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Suna takildim ben: http://support.apple.com/kb/HT5869?viewlocale=en_US&locale=en_US Niye yani? Insanlarin alistigi seyi niye degistirsin sirf degistirmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 nasildi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Basinca power menu cikiyordu, simdi uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hep bi radikal degisiklik, insanoglunun hayatina yenilik cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Olmasi gerektigi gibi olmus. Neden fiziksel bi tusa bastiktan sonra dialog isteyesin ki? interface design hatasi vardi oncekinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kharon'a katılıyorum hep uyutmak için kullandığım bi tuştu, iyi olmuş. bu arada bug mug var mı hala artık gönül rahatlığıyla yüklenebilir mi biraz daha bekleyelim mi napalım zahmete değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ozellikle kullandigin problem cikartabilecek , updateleri geciken bi uygulaman yoksa dusunmeni gerektirecek bisey yok. zaten bug falan da yoktu. zahmetlik bi olay da yok. adobe suite yuklemekten kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Uyutmak icin direk kapagi kapatioduk ya. Hos bana fark etmio hic kullanmadigim bi tus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kapağını kapatınca daha geç uykuya dalıyor yanılmıyorsam benim yıllardır alıştığım bişey, kapatmıyorum hiç bilgisayarı hep uyutuyorum ne gerek varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 autocad 2013 fakir edition kullanan varsa uzak dursun, onun dışında ms office kullanıyorum hiç bir problem ile karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Yükleyin gayet güzel bug falan göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Parallels 9 alayim diyorum da kullanip da Linux performansi iyi diyeniniz olursa. VMware Fusion'da Debian kullaniyorum epeydir, cok iyi performans. Linux hobimi birakamadim OS X'e gecince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 fusion dururken parallels e gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fusion tamamdir, parallels ile ben bi kac kere performansta sikinti yasadim. VMware daha akici sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 macbook 2010 var, 3 yildir sorunsuz 720p mkv izlerim 10.8.5'e upgrade etmem gerekti xcode icin ve video oynatirken, unity vb grafikli bir seylerde calisirken mutemadiyen takiliyor arada pagefault veriyor da ondan takiliyor da degil, su an 1.5 gb free alan var maverickste var mi boyle bir sey, geceyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 VMware Fusion kullanan varsa güncellemeyi unutmasın. Çalışıyor ama buglara denk geliyorsunuz, çıldırtıyor. 4 küsür yüklüymüş bende, networking stabil çalışmıyordu, bi saat uğraştım sonra fark ettim ki güncellemem lazım. Güncelleyince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 2 yillik o, 3 bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar