aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aliyom o zaman 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Upgrade imkani cok sinirli, alirken 256gb ssd, 8gb ramle al. Asagisi kanser eder. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 evet, ona baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bende 128 var gayet yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Evde ve işte PC olmasa tüm amaçlarım için mac'e bağlı olsam çok komik bir rakam 256 gb bile. Ama sundukları için katlanmaya değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 64 yetiyor bana, dolduramiyorum. Oyun filan oynamadigim icin pek sanirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 daha önce hiç os x güncellemediğim için nasıl yükleneceğini anlatan bir for dummies var mı? :) direk app store'dan indirip kurabiliyorum değil mi? iPhone'daki gibi bütün her şey silinmeden eskisi gibi duracak değil mi bilgisayarda? Back-up için de ilk sayfada anlatılanı anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 autocad 2013'ün fakir versiyonu ile test eden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben direk appstoredan kur dedim, kurdu bir sey yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 BiTcH_oFBaT said: daha önce hiç os x güncellemediğim için nasıl yükleneceğini anlatan bir for dummies var mı? :) direk app store'dan indirip kurabiliyorum değil mi? iPhone'daki gibi bütün her şey silinmeden eskisi gibi duracak değil mi bilgisayarda? Back-up için de ilk sayfada anlatılanı anlamadım :( Aynen iphone daki gibi devam edicek hersey. Yuklu appler bile degismiyor. Backup almani gerektiricek onemde bir bilgisayarsa takildigin yeri soyle yazayim nasil imaj alabilecegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 deadwoll said: Evde ve işte PC olmasa tüm amaçlarım için mac'e bağlı olsam çok komik bir rakam 256 gb bile. aynen 4Ever said: Bende 128 var gayet yetiyor. GERGE said: 64 yetiyor bana, dolduramiyorum. Oyun filan oynamadigim icin pek sanirim artik. Mac imde oyun olarak sadece hotline miami var. 400 kusur mb bisey olmali. Degilse de cok uzak degil buna. Icinde osx, win7pro ve debian var temel olarak. Bahsetmeye degmeyecek bir iki ufak vm i saymiyorum. Sadece osx, temel kullanim ve mutevazi bir multimedia kutuphanesiyle 200gb yer kapliyor. win7e de saglikli calisabilmesi icin 100gb lik (bence optimum) bi alan ayirdim. 35i dolu. Belki 50-60 ile gunu kurtarir. 128 e kit kanaat sigsam bi sekilde, geriye calisma alani olarak bana ne kalicak, o ssd performansi ne olucak dusunmek dahi istemiyorum. 2013 de bilgisayar alip bir de eziyet cekmek hayli enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sadece OS X var, multimedia yok Deezer ve CR ile Hulu sayesinde. Linux yükleyememek tek sorun. Çalışırken kullandığım herşey döküman zaten, 15GB filan da oyun ve VM kaplıyor. 25-30GB boş okuluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Adamlar muhtemelen cloud kullanır millet diye düşünüyorlar, zaten stream aldı başını gitti vs. ama kazın ayağı öyle olmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ben kullanıyorum işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 KHaRoN said: BiTcH_oFBaT said: daha önce hiç os x güncellemediğim için nasıl yükleneceğini anlatan bir for dummies var mı? :) direk app store'dan indirip kurabiliyorum değil mi? iPhone'daki gibi bütün her şey silinmeden eskisi gibi duracak değil mi bilgisayarda? Back-up için de ilk sayfada anlatılanı anlamadım :( Aynen iphone daki gibi devam edicek hersey. Yuklu appler bile degismiyor. Backup almani gerektiricek onemde bir bilgisayarsa takildigin yeri soyle yazayim nasil imaj alabilecegini. kişisel bilgisayarım da var sonuçta içinde önemli şeyler :) disk utility'den new image dedim hala devam ediyor işte. baya uzun sürecek herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Baya baya uzun surebilitesi var doluluk oranina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 TM bile 2-3 saat sürebiliyor ilk yaptığında HDD'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 18 saat oldu haka devan ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi osx update dünya tarihinin en kolay olayı hiçbir şey yapmana gerek kalmıyor ve hiçbir veriyi kaybetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben kaybettim Apache ayarlarını sıfırlamış :) butün virtual host ayarlarım gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 apache apachilik yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 24 saat sürüp hata veren imajing... başlarım dedim yükledim yedeksiz sorun yok :) baya akıyor, süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Adobe premiere updateten sonra sikintilar cikardi, isiniz varsa yedeksiz update yapmayin patlarsiniz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 BiTcH_oFBaT said: 24 saat sürüp hata veren imajing... başlarım dedim yükledim yedeksiz sorun yok :) baya akıyor, süper olmuş 24 saat sürmez abi. ilk backup 450gb falandı wirelesstan timecapsule'e 3-4 saat sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 evet programlarda sorun çıkabiliyormuş da çıkar yakında patchler bir şekilde. ilkti backup valla 24 saate yakın sürdü. ama ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar