Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X 10.9 Mavericks

Kharon

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

daha önce hiç os x güncellemediğim için nasıl yükleneceğini anlatan bir for dummies var mı? :)

direk app store'dan indirip kurabiliyorum değil mi? iPhone'daki gibi bütün her şey silinmeden eskisi gibi duracak değil mi bilgisayarda?

Back-up için de ilk sayfada anlatılanı anlamadım :(

Aynen iphone daki gibi devam edicek hersey. Yuklu appler bile degismiyor.
Backup almani gerektiricek onemde bir bilgisayarsa takildigin yeri soyle yazayim nasil imaj alabilecegini.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Evde ve işte PC olmasa tüm amaçlarım için mac'e bağlı olsam çok komik bir rakam 256 gb bile.

aynen
4Ever said:

Bende 128 var gayet yetiyor.

GERGE said:

64 yetiyor bana, dolduramiyorum. Oyun filan oynamadigim icin pek sanirim artik.

Mac imde oyun olarak sadece hotline miami var. 400 kusur mb bisey olmali. Degilse de cok uzak degil buna.

Icinde osx, win7pro ve debian var temel olarak. Bahsetmeye degmeyecek bir iki ufak vm i saymiyorum.
Sadece osx, temel kullanim ve mutevazi bir multimedia kutuphanesiyle 200gb yer kapliyor.
win7e de saglikli calisabilmesi icin 100gb lik (bence optimum) bi alan ayirdim. 35i dolu. Belki 50-60 ile gunu kurtarir.

128 e kit kanaat sigsam bi sekilde, geriye calisma alani olarak bana ne kalicak, o ssd performansi ne olucak dusunmek dahi istemiyorum. 2013 de bilgisayar alip bir de eziyet cekmek hayli enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

BiTcH_oFBaT said:

daha önce hiç os x güncellemediğim için nasıl yükleneceğini anlatan bir for dummies var mı? :)

direk app store'dan indirip kurabiliyorum değil mi? iPhone'daki gibi bütün her şey silinmeden eskisi gibi duracak değil mi bilgisayarda?

Back-up için de ilk sayfada anlatılanı anlamadım :(

Aynen iphone daki gibi devam edicek hersey. Yuklu appler bile degismiyor.
Backup almani gerektiricek onemde bir bilgisayarsa takildigin yeri soyle yazayim nasil imaj alabilecegini.

kişisel bilgisayarım da var sonuçta içinde önemli şeyler :)

disk utility'den new image dedim hala devam ediyor işte. baya uzun sürecek herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...